DZIADZIA Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Jak jest ktoś chętny obejrzeć jak się smalcuje ENZO Limited łedydzyn, zapraszam na mój kanał o 20:00. Swoje już wstępnie wiem, a czy wyjątkowy wosk... hmmm 1
Eidos71 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Domel napisał: Ze Stjarny mam na razie tylko QD Mam QD i sealant (Parla i Silke) - oba poprawne, ale bez wodotrysków... Niedługo zamieszczę opinię. Godzinę temu, Tomas-sg napisał: pasta AiO mothers z serri cmx Chciałem to AIO nabyć, ale po recenzjach i opiniach w Necie odpuściłem - nie znalazłem pozytywnych opinii (w przeciwieństwie do CMX Ceramic Spray Coating, który uważam za udany produkt). Cena nie jest niska za to AIO, a ryzyko niezadowolenia z wydanych pieniędzy jest zbyt duże... Zwłaszcza, że Essence od CarPro i Enigma AIO od Angelwax są produktami sprawdzonymi i skutecznymi, więc nie ma sensu dla mnie wydawać kasy na kolejny produkt, który jest obarczony niepochlebnymi recenzjami...
Tomas-sg Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @Eidos71 zawsze mój zakup może przejść przez twoje ręce co pozwoli Ci ocenić sytuację 1
Moderator Domel Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 8 godzin temu, Eidos71 napisał: Mam QD i sealant (Parla i Silke) - oba poprawne, ale bez wodotrysków. Dokładnie. 10 godzin temu, Tomas-sg napisał: dr. beasley's Mam ręke na przycisku kup - dressing do kół - ale jeszcze walcze z myślami bo cena zawrotna za tak małą ilość - bardziej chyba bym uderzał w ich wosk ceramiczny.
Tomas-sg Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Domel napisał: Dokładnie. Mam ręke na przycisku kup - dressing do kół - ale jeszcze walcze z myślami bo cena zawrotna za tak małą ilość - bardziej chyba bym uderzał w ich wosk ceramiczny. Ja się wstrzymuje do akcji czarnopiatkowej... parę rzeczy zakupie z pewnością Wtedy moge puścić zakupy przez kilka wybranych osób na spróbowanie
Aivars Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 W dniu 29.08.2020 o 13:14, Strus napisał: Ja już tego nie mam. Oduczyłem się kolekcjonerstwa podobnych preparatów z inną etykietą. QD mam jednego, QW mam jednego, sealanta jednego, wosk jeden, i tak dalej. A jesli to nie tajemnica - o ktory wosk Ci chodzi ?
Strus Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 To że nie przepadam w ogóle za woskami to żadna tajemnica. Ale akurat teraz jedynym który mam na półce to Detail HD Wax. Ma bardzo dobry Look, dobre hydro i trwałość sensowną, aczkolwiek to jest jeszcze w fazie testów bo mam go na 3 autach od jakiś 4 miesięcy. 1
keza Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 Na filmie wygląda fajnie . @Domel coś co Cię może zainteresować
DaV Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 No na pewno potrzebny mu 10 albo 15 opryskiwacz 1
analyzator Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 Jakaś mała ta pompka. Nie wygląda też jakoś przesadnie porządnie. Pianka fajna ale to reklama i robotę pewnie robi szampon
Karbo Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 11 godzin temu, DaV napisał: No na pewno potrzebny mu 10 albo 15 opryskiwacz Pozwolę sobie przerobić piosenkę z soku leon. "Nie znasz Domela? każdy go zna! On zawsze szalone pomysły ma" Także tego. Więcej niedługo w dziale testy 3
MlodyKoguT Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Strus trochę odbiegając od tematu kiedys miałeś cc wax Golda, tak w kilku zdaniach czemu poszedł na handel? Nie ukrywam że interesuje mnie ten wosk.
vlodek2532 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 Jak tam wiadro kupicie czy wam szampon w nim będzie kisnąć?
Moderator Streat Opublikowano 2 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @vlodek2532 100 zł za wiadro głowa ich boli
Bare Shine Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Streat nie ma co nawet na te wiadra patrzec bo to sa wiadra dla profesjonalistow 1
Moderator Streat Opublikowano 2 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Bare Shine w sumie to tak, my to takie bidoki jestesmy amatory i kupujemy wiadra z work stuffa
vlodek2532 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Streat ej skoro zwykłe RRC jest dla profesjonalistów to na serię Bad Boy trzeba będzie mieć certyfikaty Ja jestem ciekawy co sobie myśli ktoś z RRC jak siedzi i czyta te heheszki powtarzane przez nas po raz tysięczny
Moderator Streat Opublikowano 2 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @vlodek2532 nawet w komentarzach pod tym postem pisali ze to wiadro jest dla porfesionalistów, dla amatoró maja te zwykłe białe nie no padłem
Eidos71 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 Wiadra wyglądają nieźle, ale cena... A gdzie związek tej ceny z ich stwierdzeniami, że można tanio i dobrze, bo wysoka cena to zdzierstwo i dorabianie się przez producentów na klientach..? Brak konsekwencji ze strony RRC... 1
Marcin1992 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Streat chyba razem z tą piękną istotą na nim siedzącą
Bare Shine Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Eidos71 a no widzisz i tu ich myk, wiadra sa z serii bad boys jak dobrze widze a nie z seri "janusz-łosz"
Ziółas Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 Cena hmm wiadro z sepratorem oraz deklem za 100zł to nie jest aż tak hardcorowa cena. Wiadro WS 69,9zł plus pokrywa 39,9 co daje 110zł więc to jest ten sam poziom cenowy. 1
MarBi Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 Dokładnie, tym bardziej że kto wie czy to nie są identyczne produkty różniące się jedynie marżą producenta. Wiadra tej samej pojemności, wyglądają niemalże identycznie, system zakręcania również dokładnie taki sam, liczyłem na to że chociaż separator jest inny bo z tego co pamiętam work stuff miał inne separatory, ale jednak nie - obecnie sprzedawane są identyczne. 1
Rekomendowane odpowiedzi