xadamx Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2023 7 godzin temu, CAR CRAZY napisał(a): Czym się różni od aktualnych Scrub Padów ? Nie ma nylonowych włókien ? Nie. Generalnie z jednej strony są bardzo miękkie włókna (chyba mikrofibrowe), po drugiej coś w rodzaju gumowanej, grubszej siatki. W środku wypełnione większym kawałkiem gąbki, która nie jest odizolowana żadną folijką czyli będzie piła brud. Generalnie ta siatka może być ciekawym rozwiązaniem do bonnetu. Podsunąłem im pomysł, żeby zrobili taką rękawicę: jedna strona siatka, druga ta mikrofibra. Coś podobne do tego
Moderator Domel Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2023 51 minut temu, xadamx napisał(a): Coś podobne do tego Tak tylko ze mała i cieńka gabeczka, wyglada baaaaardzo nie pozornie, wiec jestem ciekaw jak to wyjdzie w praktyce
D@ViD Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Co do nowości na naszym rynku odnośnie scrub padów, to w weekend w @MrCleaner można było zobaczyć dwie nowości. FX Protec Oraz @GYEON Polska Na początku zajarałem się tą FX Protec, ale jednak wolałbym kupić i przetestować tą Gyeon, ale nigdzie nie znalazłem w sprzedaży 2
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2023 FX przypomina trochę gąbki do owadów. Gyeon: ta biała strona jak wygląda z bliska, jest włochata ? Zerkajcie do nas w najbliższe dni na SCS i na FB: też kilka fajny nowości stoi już na magazynie. 3
Slovak Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2023 9 minut temu, CAR CRAZY napisał(a): FX przypomina trochę gąbki do owadów. Właśnie rano @Domel pisałem, że wygląda jak obecna na rynku od kilku lat gąbka na owady od Sonaxa
Moderator Domel Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2023 34 minuty temu, CAR CRAZY napisał(a): Gyeon: ta biała strona jak wygląda z bliska, jest włochata ? Dla mnie to taki troche jakby plusz. Ale tak jak wspominalem, w sobote to byl dzień pełen "adrenaliny" i "wrażeń" takze percepcja odbioru była troche inna 35 minut temu, CAR CRAZY napisał(a): też kilka fajny nowości stoi już na magazynie. Wołaj
zeea Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Czy tylko mi to Bestie przypomina? 3
Putkowski07 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Przypomina aczkolwiek po informacjach oni chyba bardziej stawiają na lepsze wykończenie a bestia bardziej agresywna.
Moderator Streat Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2023 9 godzin temu, CAR CRAZY napisał(a): Gyeon: ta biała strona jak wygląda z bliska, jest włochata ? biała włochata, scrubpad niskie włosie bardzo geste, ogólnie w moim odczuciu scrubpad to rewolucja w czyszczeniu i uwielbiam je stosować, dla mnie zwykły taki jak był w @CAR CRAZY czy jak ma booski jest idealnym rozwiązaniem
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2023 3 godziny temu, zeea napisał(a): Czy tylko mi to Bestie przypomina? Od jakiegoś czasu trudno o jakiekolwiek nowości a szczególnie w PL żeby nie przypominały czegoś co już jest na rynku 3
Strus Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2023 na filmie hydro wygląda kozacko. Trwałość deklarowana 3 miesiące. Cena około 200. No grubo z ceną poszło jak za 300ml. Bo to poziom CanCoat’a 2
gprzesniak Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2023 @Strus No to pojechali z ceną. 300 ml za tyle co Cancoat tak jak wspomniałeś. Sprawdzony towar, powłoka o wytrzymałości do roku i w dodatku od renomowanego producenta. Pomijam kwestie produkcji na końcu świata i transport. Ktoś chyba źle spał jeśli sądzi, że ludzi zapłacą za to 200 zł, ale to moje subiektywne zdanie. Już oficjalnie w sprzedaży nowości od Ultracoat w tym nowy szampon z Sio2. 1
Strus Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2023 No odpowiedzią na moją prośbę też mnie nie skusili do jakichkolwiek zakupów 2 1
Putkowski07 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Kilka informacji na temat nowości. Jestem ciekaw jaka różnica między iron hunter a iron 2
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2023 6
Adrian89 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Według mnie zdecydowanie najlepsza gąbka do rinsless’a orientacyjnie jaka cena?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
CarlosBlack Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2023 @Strus swego czasu trafiłem na ofertę wyprzedaży chemii "DELIXIRUM", google, ich strona i taka perełka - wyróżnienie/nagroda w kategorii "Luksusowa Marka Roku!" oczywiście zapytałem ich co to za plebiscyt, o który rok chodzi itd i okazuje się żeby dostać odpowiedź należy podać swoje dane marketing/kontakt z klientem jak w RRC, jakość produktów zapewne na podobnym poziomie
Fisz Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 W dniu 26.04.2023 o 19:10, CarlosBlack napisał(a): @Strus swego czasu trafiłem na ofertę wyprzedaży chemii "DELIXIRUM", google, ich strona i taka perełka - wyróżnienie/nagroda w kategorii "Luksusowa Marka Roku!" oczywiście zapytałem ich co to za plebiscyt, o który rok chodzi itd i okazuje się żeby dostać odpowiedź należy podać swoje dane marketing/kontakt z klientem jak w RRC, jakość produktów zapewne na podobnym poziomie Plebiscyt na tej samej zasadzie, jak "Laur konsumenta", "Gazele biznesu" i inne takie tam. Piszą do Ciebie, że zostałeś wytypowany do odebrania ich nagrody ALE... żeby ją odebrać musisz kupić u nich "artykuł sponsorowany" za kilka tysi 1
Moderator Domel Opublikowano 3 Maja 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 Czy ktoś, coś ma i używa z Aliena juz? https://www.instagram.com/alienmagicpolska/?hl=en W sumie marka na rynku juz dobre kilka lat
Moderator Streat Opublikowano 4 Maja 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 @Domel mam ich wosk Nowości od Royal Pads, po zdjeciach widać że beda niezle grubasy 2
damiano87 Opublikowano 9 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2023 @Domel mam, Alien Krypton. Bardzo fajny produkt, nadaje dużej śliskości. Używam tylko na czarnym lakierze w BMW 1
xadamx Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2023 Coś dla właścicieli Flex-a (i nie tylko) https://www.flex-tools.com/pl-pl/serwisy/3d-wall-holders Dodajecie formatki do koszyka, wypełniacie formularz (nie zwracajcie uwagi na to że może być tylko do wyboru kraj - Germany) i przechodzicie proces dalej tak aby dokonać "zakupu". Po zaakceptowaniu "zakupu" aktywują wam się przyciski do download-u. Dodatkowo na wskazanego maila przychodzą linki do pobrania. Jak to mawia Flex - Enjoy 4 2
Rekomendowane odpowiedzi