DaV Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 6 minut temu, Qlimaxss napisał: Będzie to altertaywa dla tych co nie przejdzie im zapach kobiecych perfum Sąd ta pewność, że matt max nie jedzie damskimi perfumami Ok dzięki panowie zainteresuje się tym dressingiem.
Qlimaxss Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 @DaV@DaV Nie wiem jak MatMaxx pachnie ale Wow LE pach ie podobniw so Strippera. Wiec moze i tu zapach podobny.
nowyyy Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zapach "autorska kompozycja"
Qlimaxss Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 @DaV Niestety mocno przyciemnia czyli daje taki sam efekt jak Detaler's Magic . Tylko Funky Witch daje mega mat bez przyciemnienia;)
sT3VE Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 W dniu 25.01.2019 o 13:07, Patryk14 napisał: Tutaj filmik https://youtu.be/3II7VrhTQnQ Ciekawe jaka cena i przedewszystkim jaka wydajność. Trochę się cenią, 64zł... I mówią, że do 18 felg. No to troszkę poszli po bandzie :V
Moderator Domel Opublikowano 29 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 11 minut temu, sT3VE napisał: Trochę się cenią, 64zł... I mówią, że do 18 felg. No to troszkę poszli po bandzie :V Bo w UK kosztuje 12 funtów. Czyli 2 godziny pracy Polaka w UK ;)
Arkeolowy Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 @Domel dokładnie, dla nich to jest tanizna tak samo jest np. z Gyeon'em w Korei kosztuje tyle co u nas ADBL, ale dystrybucja, sprowadzenie itd itp już dla nas nie robi się takie kolorowe.
Grzechu23 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 z taką aplikacją produkt na 2/3 razy i kosz? Jakoś tego nie widzę
sT3VE Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Twierdzą, że to rośnie jak pianka do golenia i zwiększa objętość. To trzeba do Korei lecieć i walizkę Gyeona, CarPro przywieźć
Arkeolowy Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 @sT3VE takich przykładów jest sporo power couple gtechniq'a w Anglii można dostać za 440 zł u nas 615zł
piotr@sta Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 @sT3VE kwestia tego jak poradzi sobie z felgami i nie pisze tu o codziennej pielęgnacji tylko o mniejszych lub większych szczurach. Może w "magiczny" sposób podnosi brud i nie musimy szorować felg kilka razy tylko raz i czyste (wiem wiem pomarzyć można szczególnie że na filmiku widać "czyste" felgi)
kicaj Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 8 godzin temu, sT3VE napisał: Twierdzą, że to rośnie jak pianka do golenia i zwiększa objętość. To trzeba do Korei lecieć i walizkę Gyeona, CarPro przywieźć @ADBL jak pojawialiście się na tym forum i pytaliście o nasze propozycje to właśnie taki produkt Wam proponowałem
Ari Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 [mention=2113]Domel[/mention] dokładnie, dla nich to jest tanizna tak samo jest np. z Gyeon'em w Korei kosztuje tyle co u nas ADBL, ale dystrybucja, sprowadzenie itd itp już dla nas nie robi się takie kolorowe.Gyeon - jak głoszą legendy - Koreańska firma tworzona przez Polaków.Podobnież pierwsze produkty rozlewane były w Polsce. Mogli tak zostawić Wysłane z mojego FRD-L19 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor ADBL Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 W dniu 28.01.2019 o 21:01, Qlimaxss napisał: @DaV Niestety mocno przyciemnia czyli daje taki sam efekt jak Detaler's Magic . Tylko Funky Witch daje mega mat bez przyciemnienia;) Jeżeli nie chcesz przyciemnienia a tylko matowa powierzchnie spróbuj naszego interior qd ;).
Moderator Domel Opublikowano 30 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Godzinę temu, Ari napisał: Gyeon - jak głoszą legendy - Koreańska firma tworzona przez Polaków. Podobnież pierwsze produkty rozlewane były w Polsce. Mogli tak zostawić To nie plotka - to fakt :)
Ari Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 5 godzin temu, Domel napisał: To nie plotka - to fakt Pamiętam, że jak pierwszy raz CAR Spa zobaczyłem na żywo to mi na tamte czasy kopara opadła Jeździłem tam i do SNB w Łodzi.
Moderator Domel Opublikowano 30 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 3 minuty temu, Ari napisał: Pamiętam, że jak pierwszy raz CAR Spa zobaczyłem na żywo to mi na tamte czasy kopara opadła Jeździłem tam i do SNB w Łodzi. wytłumacz to amerykańcom to sr#ją z bólu du#y :D
Slovak Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Jeśli kogoś interesuje to dojechała dostawa nowych produktów CarPro do @MrCleaner :).
Tomas-sg Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 @Slovak sprawdzam jakieś promocje przewidziane ?
Kostek88 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 11 godzin temu, Ari napisał: Gyeon - jak głoszą legendy - Koreańska firma tworzona przez Polaków. Podobnież pierwsze produkty rozlewane były w Polsce. Mogli tak zostawić Wysłane z mojego FRD-L19 przy użyciu Tapatalka Przez jakich Polaków? Z tego co kiedyś słyszałem, to przez osoby, które skłócone odeszły z Carpro
Arkeolowy Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 1 minutę temu, Kostek88 napisał: Przez jakich Polaków? To musisz się doinformować, bo Ari ma rację
Kostek88 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 3 minuty temu, Arkeolowy napisał: To musisz się doinformować, bo Ari ma rację No pytam przez jakich i skąd to wiadomo, skoro masz informację to możesz się podzielić?
D@ViD Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 @Slovak CarPro Elixir zamówiony
Moderator Domel Opublikowano 30 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 2 godziny temu, Kostek88 napisał: No pytam przez jakich i skąd to wiadomo, skoro masz informację to możesz się podzielić? To coś więcej niż urban legend ale oparte na faktach wklejalem tą historie tu kiedys
Slovak Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 3 godziny temu, Tomas22 napisał: jakieś promocje przewidziane ? Myślę, że mamy atrakcyjne ceny na CarPro
Rekomendowane odpowiedzi