Gardor Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu W dniu 24.11.2024 o 09:56, analyzator napisał(a): szampony z woskiem mają swoją własną półkę. Casuale chcą jak najmniej etapów i produktów. Auta nie są mega dopieszczone. W takiej sytuacji lepiej używać szamponu z woskiem niż niczego. Znacie jakiś szampon z woskiem który by faktycznie po spłukaniu robił jakiekolwiek hydro na samochodzie gdzie była jałowa tafla? Ciekawi mnie jak taki żółty Sonax daje radę albo Meguiars Swoja droga kusi mnie zakup szamponu meguiarsa Gold którego miałem lata temu jako pierwszy porządny szampon.
analyzator Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Gardor a chociażby bilt chamber albo każdy inny jak przy płukaniu popsikasz Koch PW
Gardor Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @analyzator wiem czym psiknąć żeby było hydro, chodziło mi czy jest szampon z woskiem który daje jakiekolwiek hydro albo przynajmniej zrzut wody. Bo sporo szamponów jest z woskiem a każdy co próbowałem* nic nie dawał Czy to nie scam z tym woskiem w szamponach? *nie chodzi mi o szampony z si typu Gtechniq czy neoxal
Kuba1 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @Gardor Meguiars z woskiem nie daje nic wg. mnie fajny szampon, zapach i piana. Dodo juice Born to be mild, samochód zauważalnie się błyszczy i lepiej zrzuca wodę, kroplami bym tego nie nazwał, jeden z moich ulubieńców
Robak Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @GardorKoch NanoMagic Shampoo. Fajne polimerowe podbicie wyglądu i zrzut taflą po spłukaniu czyli takie wspomożenie osuszania. Trwałość jako zabezpieczenie bez szału ale lubię go.
Rekomendowane odpowiedzi