Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 24.11.2024 o 09:56, analyzator napisał(a):

szampony z woskiem mają swoją własną półkę. Casuale chcą jak najmniej etapów i produktów. Auta nie są mega dopieszczone. W takiej sytuacji lepiej używać szamponu z woskiem niż niczego.

Znacie jakiś szampon z woskiem który by faktycznie po spłukaniu robił jakiekolwiek hydro na samochodzie gdzie była jałowa tafla? Ciekawi mnie jak taki żółty Sonax daje radę albo Meguiars 😄

Swoja droga kusi mnie zakup szamponu meguiarsa Gold którego miałem lata temu jako pierwszy porządny szampon. 

Opublikowano

@analyzator wiem czym psiknąć żeby było hydro, chodziło mi czy jest szampon z woskiem który daje jakiekolwiek hydro albo przynajmniej zrzut wody. Bo sporo szamponów jest z woskiem a każdy co próbowałem* nic nie dawał 😄

Czy to nie scam z tym woskiem w szamponach? 

*nie chodzi mi o szampony z si typu Gtechniq czy neoxal 

Opublikowano

@Gardor Meguiars z woskiem nie daje nic wg. mnie 😉 fajny szampon, zapach i piana.

Dodo juice Born to be mild, samochód zauważalnie się błyszczy i lepiej zrzuca wodę, kroplami bym tego nie nazwał, jeden z moich ulubieńców 

Opublikowano

@GardorKoch NanoMagic Shampoo. Fajne polimerowe podbicie wyglądu i zrzut taflą po spłukaniu czyli takie wspomożenie osuszania. Trwałość jako zabezpieczenie bez szału ale lubię go.