kris1987 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 xxManiekxx, jaka cena? około 70zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxManiekxx Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Zgadza się, w granicach 70 akurat tej firmy. są też innej ale akurat ten przykuł moją uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Gdzie to można kupić i przetestować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxManiekxx Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 na alledrogo ale myślę że w każdym dobrze wyposażonym sklepie z sprzętami powinno być. Postaram się podjechać do takiego sklepu może będą mieli to nawet na test bym wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 W castoramie było cos podobnego, kupowałem jakis rok temu. Bardzo fajna sprawa. Koszt ok 70 zł z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxManiekxx Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 a jak sprawdza się przy osuszaniu auta? Jest różnica w stosunku do normalnego pistoletu do przedmuchiwania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Wedlug mnie bez porownania. Zabezpieczone auto sprawnie osuszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxManiekxx Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Chłopaki w sklepie mają mi go ściągnąć i sobie zrobię test. Masz może jakiś filmik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Też jestem ciekawy jak to działa, szczególnie ze słabym (małej pojemności) kompresorem. W Castoramie widziałem taki pistolet za 40 zł i w dodatku jest cały metalowy. Niestety nie mają go na stronie aby pokazać. Bo ten z Metabo wygląda trochę plastikowo. Z czego to jest zrobione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Znalazłem Metabo na alledrogo - 62 złocisze plus wysyłka - są do kupienia. Wystarczy tylko zaopatrzyć się w inną końcówkę/dyszę, bo ta z kompletu służy bardziej do przedmuchiwania. Nie wiem, czy link mogę wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Dziki, to daj nr aukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 kita33, jest jedna aukcja produktu firmy Metabo za 62zł. Dziki To nie ten pistolet. Tu chodzi właśnie o tą dyszę Venturiego aby wydmuch powietrza był większy niż same możliwości kompresora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ok, no to w takim razie znalazłem sklep, gdzie jest za 66,12 plus koszt wysyłki. 4 złotóweczki drożej, ale już mamy z dyszą Venturiego. Mam nadzieję, że teraz o taki właśnie chodzi Linki, jeśli będą przeszkadzały, to oczywiście przepraszam i do usunięcia. http://www.narzedziax.pl/pneumatyczny-p ... -5218.html http://www.youshop.pl/metabo-pistolet-w ... y-bps-470/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 http://www.narzedziax.pl/...abo-p-5218.html http://www.youshop.pl/met...uchowy-bps-470/ To ten. Linki do 2-ch i tych samych stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Panowie kupiłem sobie CG Wooly Mammoth i moje pytanie. Od razu go używać czy może wypłukać w czystej wodzie lub wyprać w Sonusie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ja używałem od razu i nie widziałem różnicy po pierwszym praniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Używał z was ktoś tego dużego fluffiego ? Od wax paradise , żółtego ? oprócz rozmiaru i koloru czymś się różni od niebieskiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafels Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Używał z was ktoś tego dużego fluffiego ? Od wax paradise , żółtego ?oprócz rozmiaru i koloru czymś się różni od niebieskiego ? Używam Big Fluffy Dryer (102cm x 64cm). W sam raz na ściągnięcie wody z Aurisa po myciu. Ma dużą chłonność, szybko schnie, jest dość puszysty i bardzo miękki. O różnicach się nie wypowiem, bo nie mam innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 rustin, ja mam żółtego od waxa i niebieskiego. Żółty troszkę mnie chłonie i jest cieńszy. Porównuje go do flauffiego, którego mam już dwa lata Żeby nie było, żółtek nie jest zły, ja go raczej używam jako pomocniczy ręcznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Panowie szukałem dzielnie ale nie znalazłem opini na temat suszenia samochodu ściągaczką do wody na allegro znalazłem jakąś hydro flexi za 20 zł, to w sumie nie dużo co o tym sądzicie ?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 30 Września 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 ludwik93, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 990#336990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Eryczek, problem rozwiązany a ja zacząłem od pierwszej strony i poprzestałem na 30 na drugi raz będę czytał więcej ... dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
araboslaw Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Błagam pomocy. Kupiłem gyeon terry towell. po umyciu auta gold classem (wczesniej zero wosku i zadnych ochron) scierka zostawia olbrzymia ilosc wody. auto suszylem około godziny 18. moze to przez temperature ? czytam w opisie sciereczki ze jest ona do polerki a nie osuszania. odstawilem auto to garazu zeby wyschlo ( licze sie z zaciekami) i planuje rano potraktowac go PB QD +. co sadzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Mailem kiedyś GC i wg. mnie po nim było mniej water spotów niż po innych szamponach, w każdym razie QD powinien sobie poradzić z nimi i nie tragedii nie będzie. Na szybko możesz kupić w markecie Jana Niezbędnego do podłóg i nim spróbować osuszyć auto (przyklepywać, nie trzeć), był tu kiedyś polecany jako alternatywa dla Fluffiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
araboslaw Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Rzeczywiscie, rano nie dostrzeglem szczegolnych zaciekow a wlasciwie wcale (poza szybami). Dzieki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi