Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany, zima i jak zwykle temat szczotki która nie zajedzie lakieru. 

Czytałem nt Viakana i są skrajne opinie, jedni piszą że twarda, inni że miękka. Ma ktoś tak owa i może coś o niej powiedzieć? 

Opublikowano

@grechut mam vikane, jest spoko jak dla mnie miękka . Ale trzeba używać "głowy" do odśnieżania. Wiadomo że nie jedziemy auta do zera żeby wszystko obmiesc... Na aucie w obecnych warunkach jest tyle syfu że...

Opublikowano
W dniu 4.12.2023 o 19:57, grechut napisał(a):

Pany, zima i jak zwykle temat szczotki która nie zajedzie lakieru. 

Czytałem nt Viakana i są skrajne opinie, jedni piszą że twarda, inni że miękka. Ma ktoś tak owa i może coś o niej powiedzieć? 

Ja zakupiłem taką i zobaczymy, @Domel bodajże używa coś w ten deseń.

11738422269

• Lubię to 1
  • Moderator
Opublikowano
17 minut temu, lodowa napisał(a):

dokładnie tez używam takiej zmiotki jak @Domel jestem z niej zadowolony co więcej moi znajomi tez kupili sobie takie i chwalą 

Podstawa to "naturalne" włosie.

• Lubię to 3
  • Moderator
Opublikowano
Godzinę temu, grechut napisał(a):

Ma ktoś info czemu nigdzie w popularnych sklepach detailignowych nie ma BH Touch Lessa?

Ja wiem! Ja wiem!

Bo to forumowy hicior i ludzie go wykupili na BF dwa tygodnie temu i teraz nie ma😆😆😆

Przed BF i na jego początku, był normalnie do kupienia. Nawet się zastanawiałem czy nie dołożyć do koszyka.

Opublikowano
Godzinę temu, Eryczek napisał(a):

Ja wiem! Ja wiem!

Bo to forumowy hicior i ludzie go wykupili na BF dwa tygodnie temu i teraz nie ma😆😆😆

Przed BF i na jego początku, był normalnie do kupienia. Nawet się zastanawiałem czy nie dołożyć do koszyka.

Shieet.. Na zimę przydałby się do oprysku bo już końcówka została 😛

Nic poczekamy, na pewno wróci 

Opublikowano
3 godziny temu, analyzator napisał(a):

@davor obstawiam carpro reset ale tyle tego towaru, że pewnie znajdzie się coś jeszcze lepszego

Z tego co pamiętam reset narusza woski, więc odpada, ale dzięki

Opublikowano
3 minutes ago, davor said:

Moc Reset regulujesz ilością szampnu w wiaderku. Przy 20ml/10l nie ruszy wosku. Bardzo fajny szampon.

• Lubię to 2
Opublikowano

Ktoś używa takich mikrofibr z Ali? Wiem, że ktoś na forum takie miał.
To jest zwykła mikrofibra tylko tak malowana czy może to jest materiał taki jak na rękawicach/padach do mycia?d35c73b7cc2f3866299eff034416e1ad.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, davor napisał(a):

Nic woskom nie robi myje tym zymole souverany i robią super przebiegi. Szampon kozak absolutny.

• Lubię to 3
Opublikowano

Szampon do odtykania powłok. Car pro reset czy gyeon restart? A może coś jeszcze lepszego?

Wysłane z mojego RMX3301 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Szampon do odtykania powłok. Car pro reset czy gyeon restart? A może coś jeszcze lepszego?

Wysłane z mojego RMX3301 przy użyciu Tapatalka

Pure Chemie WSR Shampoo i dawkuj stężenie, będziesz zadowolony.