grechut Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Pany, zima i jak zwykle temat szczotki która nie zajedzie lakieru. Czytałem nt Viakana i są skrajne opinie, jedni piszą że twarda, inni że miękka. Ma ktoś tak owa i może coś o niej powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 @grechut mam vikane, jest spoko jak dla mnie miękka . Ale trzeba używać "głowy" do odśnieżania. Wiadomo że nie jedziemy auta do zera żeby wszystko obmiesc... Na aucie w obecnych warunkach jest tyle syfu że... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 mam vikana nie używam do auta. Zwykła z dzika i nie drapiemy do gołego lakieru. Tyle żeby strącić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Szybkie pytanie, Jaki rozmiar separator brudu do wiadra 15l z Castoramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 W dniu 4.12.2023 o 19:57, grechut napisał(a): Pany, zima i jak zwykle temat szczotki która nie zajedzie lakieru. Czytałem nt Viakana i są skrajne opinie, jedni piszą że twarda, inni że miękka. Ma ktoś tak owa i może coś o niej powiedzieć? Ja zakupiłem taką i zobaczymy, @Domel bodajże używa coś w ten deseń. 11738422269 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Grudnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 2 godziny temu, #kris napisał(a): Ja zakupiłem taką i zobaczymy, @Domel bodajże używa coś w ten deseń. 11738422269 https://streamable.com/g3f79k https://streamable.com/q59eaa Dokladnie tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 dokładnie tez używam takiej zmiotki jak @Domel jestem z niej zadowolony co więcej moi znajomi tez kupili sobie takie i chwalą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Grudnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 17 minut temu, lodowa napisał(a): dokładnie tez używam takiej zmiotki jak @Domel jestem z niej zadowolony co więcej moi znajomi tez kupili sobie takie i chwalą Podstawa to "naturalne" włosie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Ma ktoś info czemu nigdzie w popularnych sklepach detailignowych nie ma BH Touch Lessa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Grudnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Godzinę temu, grechut napisał(a): Ma ktoś info czemu nigdzie w popularnych sklepach detailignowych nie ma BH Touch Lessa? Ja wiem! Ja wiem! Bo to forumowy hicior i ludzie go wykupili na BF dwa tygodnie temu i teraz nie ma Przed BF i na jego początku, był normalnie do kupienia. Nawet się zastanawiałem czy nie dołożyć do koszyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Godzinę temu, Eryczek napisał(a): Ja wiem! Ja wiem! Bo to forumowy hicior i ludzie go wykupili na BF dwa tygodnie temu i teraz nie ma Przed BF i na jego początku, był normalnie do kupienia. Nawet się zastanawiałem czy nie dołożyć do koszyka. Shieet.. Na zimę przydałby się do oprysku bo już końcówka została Nic poczekamy, na pewno wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Grudnia 2023 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 @grechut Jeszcze 2 dni temu był, ale spokojnie wróci... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drufi Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 @CAR CRAZY jedzie z nim w paczce traceless? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davor Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Najłatwiej wypłukujący się daily szampon to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 @davor obstawiam carpro reset ale tyle tego towaru, że pewnie znajdzie się coś jeszcze lepszego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drufi Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 @davor BH autowash 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davor Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 3 godziny temu, analyzator napisał(a): @davor obstawiam carpro reset ale tyle tego towaru, że pewnie znajdzie się coś jeszcze lepszego Z tego co pamiętam reset narusza woski, więc odpada, ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 3 minutes ago, davor said: Z tego co pamiętam reset narusza woski, więc odpada, ale dzięki Moc Reset regulujesz ilością szampnu w wiaderku. Przy 20ml/10l nie ruszy wosku. Bardzo fajny szampon. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drufi Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Ktoś używa takich mikrofibr z Ali? Wiem, że ktoś na forum takie miał.To jest zwykła mikrofibra tylko tak malowana czy może to jest materiał taki jak na rękawicach/padach do mycia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 3 godziny temu, davor napisał(a): Z tego co pamiętam reset narusza woski, więc odpada, ale dzięki Nic woskom nie robi myje tym zymole souverany i robią super przebiegi. Szampon kozak absolutny. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Co do porządnego oczyszczenia szyby, coś co ruszy też ślady po twardej wodzie. ADBL Glass Polish ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3AVER Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 @Rafal9304 Ja używam mleczka z softa. Polecany też jest prostaff - oferjue to samo za mniejsza cenę, ja akurat ne mialem okazji testować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 @Rafal9304 cartec glass polish działa całkiem fajnie i względem pojemności to kosztuje grosze:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Szampon do odtykania powłok. Car pro reset czy gyeon restart? A może coś jeszcze lepszego?Wysłane z mojego RMX3301 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Szampon do odtykania powłok. Car pro reset czy gyeon restart? A może coś jeszcze lepszego?Wysłane z mojego RMX3301 przy użyciu TapatalkaPure Chemie WSR Shampoo i dawkuj stężenie, będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi