Moriente Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Ile mniej więcej ml pasty schodzi na samochód? Pytam ponieważ zastanawiam się nad słusznością kupna 250ml pojemników.
alexander.p Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 1 minutę temu, Moriente napisał: Ile mniej więcej ml pasty schodzi na samochód? Pytam ponieważ zastanawiam się nad słusznością kupna 250ml pojemników. mniej więcej 5-6 aut, przy jednym podejściu 1
Gold_Car Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Panowie jak przegonić sikorki? Mam dwie i skaczą mi po aucie najgorzej to opanowały lusterka boczne jak na tym filmie . Już nie wspomnę o odchodach ... Złapać nie da rady przegonić na 2 min i dalej jazda najgorzej z rana. Ps. Garażu nie mam.
Speedo Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 kota Ci nie polecam bo gorszy od sikorek moooże wypchany jastrząb na przednim siedzeniu? plasticzane takie kruki sprzedają na allegro po 5 zika 1
menior Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Nie robcie tragedi z powodu wrobelka,bywa gorzej 4 2
paperson Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 @Moriente a mniej wprawionym 250ml starczy na dwa auta Weź na to poprawkę. Właśnie skończyłem swoją pierwszą pełną korektę i na małe kombi razem z alufelgami poszło mi dokładnie 125ml kocha heavy cut.
Torbba Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Pianownica Techkar czym wyczyścić sitko ? Woda z octem namoczyć i wydmuchać sprężonym powietrzem ? Czy jest to element którego się nie czyści tylko wymienia na nowy ? 1
paperson Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 @Torbba czyści. Zrób tak jak piszesz 1
RafalB Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witam. Chcialem zapytać jak prać szmatki po użyciu ich z tar & glue oraz ironx ?Zabralem się do nich w łazience.... Cale mieszkanie do wietrzenia, teraz siedzę w przeciagu i dalej śmierdzi. Szmatki wyrzucilem bo oddychać się nie da ... jeszcze na samą noc... porażka. Ogólnie uzywacie tych środków ze szmatkami?Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
alexander.p Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witam. Chcialem zapytać jak prać szmatki po użyciu ich z tar & glue oraz ironx ?Zabralem się do nich w łazience.... Cale mieszkanie do wietrzenia, teraz siedzę w przeciagu i dalej śmierdzi. Szmatki wyrzucilem bo oddychać się nie da ... jeszcze na samą noc... porażka. Ogólnie uzywacie tych środków ze szmatkami?Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalkaojezu 1
MateuszŁódź Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Czy ktoś porównywał Soft99 Fusso Coat 12 Months Dark Colour z Soft99 Authentic Premium? Zastanawiam się nad kupnem jednego z tych produktów tylko już sam nie wiem który daje lepszy lefekt. Na trwałości jakoś mi strasznie nie zależy ważne żeby poleżał miesiąc ( jak wytrzyma dłużej to też spoko ) Pomożecie?
RafalB Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 ojezuOczekiwałem gorszej odpowiedzi Człowiek uczy się na błędach.Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
michalwi Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 @RafalB Myślę że raczej nadają się do kosza. Pamiętaj że tego typu środki lepiej najpierw spłukać myjką.
RafalB Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Tsk wyglada rękawica (gruba guma) po uzyciu iron x. Tak sobie myślę.... działa jakoś drażniąco na opony? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 10 minut temu, RafalB napisał: szmatki po użyciu ich z tar & glue oraz ironx ? a co ty dokladnie robiles z tymi szmatkami ?
RafalB Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 a co ty dokladnie robiles z tymi szmatkami ?Walczylem z zarosnietymi felgami, tarłem, docierałem, wycieralem aby powierzchnia byla sucha i kladlem następną warstwę. Felgi w strasznym stanie były.Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
paperson Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 @RafalB jeśli już koniecznie chcesz przecierać czymś powierzchnie potraktowane T&G/Ironx, to najlepszym wyjściem jest użycie pędzelka lub nawet jednorazowych gąbek. Doskonale nadają się te czarne aplikatory do opon pocięte w pół
Tomas-sg Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 12 minut temu, alexander.p napisał: 13 minut temu, RafalB napisał: Witam. Chcialem zapytać jak prać szmatki po użyciu ich z tar & glue oraz ironx ? Zabralem się do nich w łazience.... Cale mieszkanie do wietrzenia, teraz siedzę w przeciagu i dalej śmierdzi. Szmatki wyrzucilem bo oddychać się nie da ... jeszcze na samą noc... porażka. Ogólnie uzywacie tych środków ze szmatkami? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka ojezu Naprawdę szczerze proszę Cię o przemyślane posty wnoszące coś do tematu @RafalB Nigdy nie miałem powodu by deirona czy tar&glue używać z fibrami. Jeśli miałem jakiś uporczywy klej to używałem ręcznika papierowego delikatnie nasączonego dana chemia i on sam przyklejał się tam gdzie chciałem. Nigdy ale to nigdy fibry. Raz użyłem prickbort (niewielka ilość) na plamę z żywicy na bluzie. Psiknalem i wrzuciłem do pralki... Smród z pralki przez 3 dni i kilka razy włączałem ja na pusto by się jakoś wyczyściła 1
alexander.p Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Naprawdę szczerze proszę Cię o przemyślane posty wnoszące coś do tematu [mention=21819]RafalB[/mention] Nigdy nie miałem powodu by deirona czy tar&glue używać z fibrami. Jeśli miałem jakiś uporczywy klej to używałem ręcznika papierowego delikatnie nasączonego dana chemia i on sam przyklejał się tam gdzie chciałem. Nigdy ale to nigdy fibry. Raz użyłem prickbort (niewielka ilość) na plamę z żywicy na bluzie. Psiknalem i wrzuciłem do pralki... Smród z pralki przez 3 dni i kilka razy włączałem ja na pusto by się jakoś wyczyściła moja spontaniczna reakcja czy ironia z Twojej strony?
majkel207kj Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Dakota Everest Grey, szara skora od BMW, czeka mnie czyszczenie i impregnacja, chciałem zapytać czy jakiś środek może mi jak najbardziej ten szary kolor rozjaśnić?
Michał126 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, RafalB napisał: Walczylem z zarosnietymi felgami, tarłem, docierałem, wycieralem aby powierzchnia byla sucha i kladlem następną warstwę. Felgi w strasznym stanie były. Ja bym to uratował, ale do tego trzeba metodycznie. Wymoczyć w roztworze jakiegoś odplamiacza, choćby taniego oxy, zaprać i potem pewnie ze 2-3 razy wyprać. No ale żeby przynieść do domu, to by trzeba było najpierw chociaż trochę powalczyć na zewnątrz, właśnie z tym "praniem wstępnym". Kilka razy udało mi się tak odratować mikrofibry.
Zdroja0 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Niemieckie w miarę nowe lakiery nadal należą do twardych? BMW F34 2014 rok i Audi A4 B8 2011 rok.
Moriente Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Tar&Glue remover Tenzi, warto?
paperson Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 @Moriente tu masz test dla ułatwienia: 1
lol19pl Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Jakiś pre spray, który się łatwo wypłukuje? Nielsen Nap Low Foam czy coś innego?
Rekomendowane odpowiedzi