Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Który deiron na rynku ma najlepszy stosunek cena/jakość? Czego używacie?

Chyba nic lepszego od KiurLab sie nie trafi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
Jaki kranik przelewowy do kanistrów 5 L ADBL i 5 L Bilt Hamber? 

Sprawdz w castoramie na dziale ogrod ;)

• Dziękuję 1
Opublikowano

Czy jest aktualnie coś lepszego od Prostaff CC Water Gold.  Mam ceramikę Admire, ale lubie jeszcze się pobawić po umyciu i posiadam ten QD - jak dla mnie jest świetny, ale czy mogę go stosować na tą ceramikę?

Opublikowano

Nikt Ci nie zabroni, tylko po co? Co dzięki temu uzyskasz? Stosowanie czegokolwiek na powłokę zaburza jej działanie. Jedyne co ma sens to booster, najlepiej dedykowany i też za często

• Lubię to 2
Opublikowano

@kivlov mnie ostatnio przekonał neoxal 777 ,banalna aplikacja,fajnie podbija szkło i jest pozycjonowany jako typowy booster:) a i super śliski lakier jest po nim a niska cena to już wisienka na torcie😅

• Lubię to 2
Opublikowano

Jeśli aplikacja ma być podobna do Kocha , to raczej TENZI MOTORPLAST  się nada ale jeśli chcesz aplikatorem przelecieć plastiki, to często to robię i jest OK .

Opublikowano
W dniu 25.04.2024 o 16:36, MMCzysci napisał(a):

Ktoś kiedyś miał problem z uszkodzonym LCD po interior detailerze/chemii w ogóle? Z ciekawości pytam. Czy to musiałby być płyn do naczyń rozprowadzony gąbką do mycia tychże, żeby zaszkodzić?

Zainspirowały mnie do napisania posta dwa przypadki: komentarz z jakiejś recenzji Lexusa, w której ktoś napisal, ze załatwił sobie powłokę zabezpieczającą na głównym wyświetlaczu nieumiejętnym (czym - nie wiem) czyszczeniem i wpis @Tomas-sg o zegarach w Peugeocie.

Nic się nigdy nie stało, ale wpada G20 z hektarami ekranu dotykowego na czyszczenie w sobotę i tak kminię... Normalnie bym go przetarł z pyłków MF, ale jest tak brudny ze zdjęć, że trzeba będzie poważniejszej ingerencji.

Wyryte w skale z S20 FE 5G

Całkiem przypadkiem zauwazyłem teraz twój post. U mnie skończyło się na tym że Peugeot na swój koszt wymienił ekran. Była po prostu wadliwa powłoka, tam nawet palca namoczyłem samą wodą i dotknalem ekranu i w tym miejscu pojawiała się mikro pajęczyna. ( Peugeot był tego świadom i sam serwis w Olsztynie zamowił 200 sztuk ekranów czy tam szkiełek. )Także jeśli będzie wadliwe to uszkodzenie będzie nie uniknione. 

Opublikowano

Ale Ci się trafiło wykopalisko

Do tej pory WM niezawodny i bezpieczny. Nawet na ekranie w Lexusie, który miał być delikatny. Bardzo polubiłem ten produkt.

Wyryte w skale z S20 FE 5G

Opublikowano
witam, można dać na powłokę cleantle inspire CC water gold ?

Water golda możesz dać w zasadzie na co chcesz

Opublikowano
6 minut temu, Adrian89 napisał(a):

Water golda możesz dać w zasadzie na co chcesz emoji1.png

Chodzi mi tylko o to czy nie wpłynie to na trwałość lub pod jakimś innym względem  negatywnie na powłokę