paperson Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 @Good Stuff czekam na możliwość zakupu
powalla Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 47 minut temu, Good Stuff napisał: Nasze produkty dostają też nowe hasło DETAILING ADDICTION, które nam mocno kojarzy się z Dobrym Towarem Może zamiast "kojarzyć" się warto by było odejść od "angolskiej" nomenklatury i nazwać rzeczy po prostu po Polsku? 2
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 23 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 @powalla Jeżeli nastawiasz się na jedynie na rynek Polski, jak najbardziej, ale tak nie jest w naszym przypadku. Do tego "Uzależnienie od Detailingu" troszkę średnio by wyglądało na butelce. Jesteśmy też jedną z nielicznych firm gdzie widnieje na etykiecie POLSKA FLAGA!
kamykmm Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 36 minut temu, Good Stuff napisał: Jesteśmy też jedną z nielicznych firm gdzie widnieje na etykiecie POLSKA FLAGA! może jestem ślepy, ale nie widzę Polskiej flagi, ani na zdjęciu nowych etykiet, ani na swojej butelce aktywnej piany
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 23 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 @kamykmm Nie ma na 5L opakowaniach, więc pewnie o tej pojemności mówisz z tymi 5L to nasze niedopatrzenie też na nich powinna być, co ciekawe kilka dni temu się o tym zorientowaliśmy Pojemności od 100ml/250ml/500ml/1L posiadają takową
kamykmm Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 nie ja mówiłem o 1l, ale szukałem usilnie na czołowej etykiecie, a wystarczyło spojrzeć na tył
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 23 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 @paperson z pośród forumowych Partnerów, jutro produkt będzie w @DeepGloss
Crasher Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 Ogromnie ciekawi mnie wasz iron remover, przewidujecie jakiś testerek?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 23 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 @Crasher chwilowo nie, może w późniejszym okresie
paperson Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2017 @Good Stuff drapieżna ryba zamówiona W razie czego dam żonie rozpakować
Tomas-sg Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2017 @paperson@Fredi88 kurde nie mogę usunąć Frediego z @ wybacz że oznaczam niechcący kliknąłem i nie mogę się tego pozbyć teraz Paperson daj znać jak tam pirania
paperson Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2017 @Tomas22 nie ma sprawy. Jak czas pozwoli to wrzucę test vs. ADBL Vampire na moich szczurach. Jeśli będziesz u siebie, to nawet podrzucę do szybkiego testu
Grzechu23 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2017 byłoby fajnie paperson czekamy na test/porównanie iron'ow stoi kilka w arsenale i zagwozdka czy brać nowy od GS
Administrator AreK Opublikowano 24 Października 2017 Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Października 2017 Dziś kupiłem Pirahnię. Również coś napiszę o niej jak tylko będę miał pacjenta.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 24 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2017 @paperson @AreK Zaryzykowali! Brawo Czekamy na Wasze opinię
Tomas-sg Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2017 Gdyby nie nocne przymrozki to też bym zamówił Mi już jedynie zostało czekać na akcesoria
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 26 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 A im zimno nie straszne
Tomas-sg Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 Pytanko o wasz konkurs wybieracie osobę czy drogą losowania? I mniej więcej kiedy spodziewać się tych akcesoriów bo jajko zniosę
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 27 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 15 godzin temu, Tomas22 napisał: Pytanko o wasz konkurs wybieracie osobę czy drogą losowania? I mniej więcej kiedy spodziewać się tych akcesoriów bo jajko zniosę Wybieramy Coś już w listopadzie
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 28 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2017 Czas na odcinek 6 pod tytułem "Szampon" To nasze trzecie podejście do tego kategorii, jak to mówią do trzech razy sztuka. Założenie było proste, uzyskać szampon, który sprawia przyjemność z mycia. Zresztą cały detailing taki powinien być stąd szampon nie może popsuć całego procesu. Meega poślizg, dobre domywanie, sporo piany, łatwość wypłukiwania,neutralne pH, całkiem fajna koncentracja (30ml/10l) przyszedł czas na wisienkę na torcie, czyli zapach Prób i propozycji było sporo, wychodziło to różnie w pewnym momencie poszliśmy i zaakceptowaliśmy zapach, który nie do końca spełniał nasze oczekiwania. Na szczęście otaczają nas dobrzy ludzie , którzy potrafią nam wejść na ambicję ( @AreK :)) Dzięki temu, kolejne próby przyniosły to czego chcieliśmy Owocem tych prac jest szampon, który niebawem pojawi się na rynku, produkt , który daje tą przyjemność z mycia o zapachu Herbatników/Ciasteczek Kolejną przyjemną cechą tego szamponu będzie cena poniżej 20zł za 500ml przy koncentracji 30ml/10l daje Wam ciekawą propozycję do rozpatrzenia podczas zakupów W razie pytań jesteśmy do dyspozycji
ghost Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2017 5 minut temu, Good Stuff napisał: , który daje tą przyjemność z mycia o zapachu Herbatników/Ciasteczek Napoje o smaku i zapachu "cookies"-ów pijałem... ale z szamponem samochodowym o tym zapachu nigdy nie miałem do czynienia, fajny pomysł
Michał126 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2017 Ciekawe. Na pewno go wypróbuję. Ostatnio, po tyradach paru użytkowników na temat FX Nano, tak myślę, żeby spróbować czegoś nowego, w czym producent nie walczył o każdy mililitr, a przy tym daje więcej piany i ogólnie służy do mycia, po prostu, bez żadnych dodatkowych zadań. I to wygląda na niezłego kandydata. Choć i lew spełnia te kryteria.
Gesiu_15 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2017 @Good Stuff Dobre posunięcie Lion Shampoo słabo się pienił lub wcale . Grizlly fajny szampon , dużo piany lecz oczekiwałem lepszego zapachu Widać że cena dobra będzie i koncentracja 30ml/10 l
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 29 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 @ghost Miało być oryginalnie ale zarazem bezpiecznie, stąd ciasteczka kto ich nie lubi? ( oczywiście zdajemy sobie sprawę ,że ktoś ich może nie lubić ale pachną obłędnie ) @Michał126 Ostatnimi czasy przyświecam nam trochę inne podejście, oczywiście praktyczność produktów jest bardzo istotna ale chcemy dać Wam trochę przyjemności. Żeby zabawa przy aucie stanowiła miłą odskocznię a nie tylko przykry obowiązek Stąd pomysł z woskami, które naszym zdaniem są kwintesencją całej tej zabawy oj będzie się działo @Gesiu_15 Grzesiek, lekcje odrobione wiemy czego brakowało poprzednikom, nowy to produkt bardzo przyjemny pod każdym względem
Strus Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 Właśnie mi się FX Nano kończy. I chyba pojawiła się zachęcająca oferta
Rekomendowane odpowiedzi