Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Witajcie

W związku z tym ,że nie każdy z Was korzysta z różnego rodzaju portali społecznościowych postanowiliśmy założyć tutaj temat. W którym będziemy dzielić się z Wami nowinkami związanymi z naszą marką. Zachęcamy Was również do wykorzystania tego tematu do interakcji z nami. Chętnie odpowiemy na Wasze pytania.

Na początek zapowiedź zmiany , która planowaliśmy od dłuższego czasu. Czyli nowy produkt typu : Iron Remover.

W stosunku do poprzednika został zmieniony skład. Dzięki temu otrzymaliśmy produkt który:

1. Reaguje błyskawicznie

2. Co dla nas było bardzo istotne, produkt nawet po wykrwawieniu nadal jest "wilgotny" i gotowy do wypracowania

To główne zmiany w stosunku do poprzednika. Oczywiście produkt posiada neutralne PH i dzięki płynnej formie nadaje się do felg i lakieru ( na którym działa wyśmienicie :D )

Cenowo Piranhia Iron Remover będzie przedstawiać się następująco:

500ml 29,90

5L 149,90

Nowością będzie istotna pojemność 1L w przypadku Iron Removerów, która pojawi się niebawem :)

Mamy nadzieję ,że informację , które będziemy tu przedstawiać będą dla Was przydatne i interesujące :)

Przy wprowadzeniu Piranhi do sprzedaży pojawi się jeszcze jedna istotna rzecz o której poinformujemy Was w kolejnym odcinku "Co u nas słychać" :D 

A ,że ciekawostek do końca roku mamy dla Was wiele to będzie o czym pisać :) 

Pozdrawiamy!

DSC_0089.JPG

Posted

Bardzo fajny i moim zdaniem trafny pomysł. Nie korzystam z "social mediów", więc z pewnością będą śledził ten wątek. Pierwsze pytanie brzmi, czy w związku z wprowadzeniem nowego iron remover'a, wycofacie z produkcji Bloody Shark?

Posted

Podoba mi sie pkt. 2 z opisu piranhii. Powoli kończy mi się "konkurencja" więc mogę chwilkę poczekać aż rybka trafi do obiegu.
Przy okazji, fajny pomysł na wątek. Też nie jestem facebookowy.

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

Posted

A zdradzicie cene ewentualnej litrowki :]¿?

Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka

Posted

A jak zachowuje się produkt po kontakcie z ocynkiem? Zjada go jak ...? ( bardzo popularny produkt na naszym forum).

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka

Posted
15 godzin temu, nerka123 napisał:

A zdradzicie cene ewentualnej litrowki :]¿?

Na FB chyba widziałem że 39.90

Posted

Prix się kończy mogłem do testerka APC dorzucić „rybkę na ostro”,co się odwlecze to nie uciecze.:D

• Dystrybutor
Posted

@CoolBreeze Dzięki! Zależało nam na tym bardzo i się udało! Jest też dużo bardziej tolerancyjny na wyższą temperaturę, mimo wszystko zalecamy stosować na chłodne elementy :)

@Gold_Car Pewnie zje, ale może coś zostawi :D 

@paperson Produkt gotowy, projekt etykiety również, w tygodniu zamawiamy etykiety. Myślę ,że jak dobrze pójdzie za około 7-10 dni będzie już dostępny w sprzedaży

@Domel :mrgreen:

@Strus Dokładnie cena 1L 39,90

@Posejdon Coś na pewno się pojawi do sprawdzenia, myślę ,że sklepy też dostaną troszkę testerków :) 

• Moderator
Posted
4 godziny temu, Good Stuff napisał:

Niech zdjęcie oznacza tysiące słów 

wykończycie mnie i mój portfel....

• Moderator
Posted
Teraz, Good Stuff napisał:

@Domel kurczę a to dopiero początek :oops:

tak trzymać Panowie :)  kiedy umrę nie pozwólcie mojej żonie sprzedać to wszystko za tyle, ile powiedziałem że kosztowało...

Posted

Ulalala... :wub: Super, będą dostępne testerki, czy tylko pełnowartościowy produkt? :P 

Posted

z tego co wyczytałem na fb to nie będzie testerków tylko pojemności 50 i 100ml więc zawsze można zaryzykować kupując mniejszą pojemność :)