Moderator Domel Opublikowano 28 Czerwca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 Godzinę temu, Good Stuff napisał: zapach kiwi i winogrono Ah to to jest ten zapach Bawiłem się nim dziś
V1RU$ Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 Godzinę temu, Domel napisał: Ah to to jest ten zapach Bawiłem się nim dziś A działanie - robi robotę ?
Gesiu_15 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 @Domel lepiej pachnie od DM?
Moderator Domel Opublikowano 28 Czerwca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 16 minut temu, Gesiu_15 napisał: @Domel lepiej pachnie od DM? Inaczej. W sensie na moj wrażliwy nos aromat wchodzi w taki słodkawy perfum. Więc to już kwestia gustu w zapachu. Na pewno nie jest odpychający i miło się pracuje. 18 minut temu, V1RU$ napisał: A działanie - robi robotę ? Potrzeba tygodni testów Dziś dał rade bez problemów z trzema dużymi lustrami w szafach zabudowanych (Indeco). Mazów nie zostawił. Czas pokaże do czego jest zdolny
Bielutomek Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 @Good Stuff zatem powiem tak, PERFEKCJA! Wlasnie umyłem szybki, starym, ulubionym Falconem, nadal jest to mój ulubiony... ale sadze, ze to kwestia odebrania swojej paczuszki @Good Stuff a składniki, poprawiające śliskość na szybie, to srodki powierzchownie-czyszczące, czy jakiś składnik, ingerujący w strukturę szkła-typu silikony? i jak kwestia wcześniej nałożonych NW? Zaburza hydro? Czy neutralne?
michalwi Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Czy w nowych opakowaniach będzie też cleaner?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 @Bielutomek nie są to silikony. Bez wpływu na NW jak w przypadku Falcona - wręcz potrafi fajnie "odtykać" @michalwi Jaki cleaner? 1
michalwi Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 @Good Stuff Rhino Cleaner w starych opakowaniach był, w nowych go nie widzę.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 @michalwi Tego produktu nie ma już u nas od dłuższego czasu, narazie nie planujemy jego reaktywacji.
michalwi Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 @Good Stuff Aha, ok. Sorry za zawracanie głowy, nie wiedziałem że już go nie oferujecie. Po prostu zauważyłem w sklepie na wyprzedaży i sobie o nim przypomniałem.
k4m450 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Witam Mam pytanie czy BUG remover ma neutralne ph (7) czy jak to wygląda oraz czy jest bezpieczny dla wosków i powłok? Pozdrawiam
PPatryk Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2019 @k4m450 na kanale mx Nowicki był test, poszukaj na YouTube pod hasłem "preparaty na owady mx Nowicki"
Qlimaxss Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2019 @Good Stuff A szkoda bo fajny cleaner. Lubilem nim pracowac. Mój pierwszy cleaner
Bare Shine Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 W dniu 1.07.2019 o 11:31, michalwi napisał: @Good Stuff Aha, ok. Sorry za zawracanie głowy, nie wiedziałem że już go nie oferujecie. Po prostu zauważyłem w sklepie na wyprzedaży i sobie o nim przypomniałem. chlopak ktoremu kladlem powloke uzywa go caly czas, byl ostatnio na serwisie i nie bylo widac zeby naruszylo
michalwi Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 @Bare Shine Sorry, ale chyba nie rozumiem o co chodzi
Bare Shine Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 @michalwi sorry chcialem zacytowac k4m450
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 No to ciach, Pierwsza premiera po naszej premierze " Jestem WHEEL WAX , fajnie się nakładam i docieram. Ładnie pachnę, jestem wydajny. Pięknie się perle i pomogę utrzymać Twoje felgi w porządku przynajmniej przez 2 miesiące. Aaaa i zawsze jestem z kumplem Handy Wax Applicator z WORK STUFF" 8 3
smerf91 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 @Good Stuff a ile kosztuję i kiedy będę u partnerów?
k4m450 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2019 Cześć Panowie Mam sprawę ostatnio kupiłem litrowego Iron Remover Gel i przy drugiej feldze z atomizera odpadła górna cześć, czy jest to spowodowane zbyt dużym cięzarem opakowania czy był to jakiś jednorazowy przypadek ? Po złożeniu niestety atomizer nie działa.Może miał ktoś już taki przypadek ?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2019 @k4m450 Napisz proszę PW podeślemy Trigger. Same atomizery już sporo czasu sprzedawane są z WS Work Bottle, nie są bez wad natomiast nie mieliśmy nigdy reklamacji żeby się rozleciał. W każdym razie wymienimy na wolny od wad.
k4m450 Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2019 @Good Stuff napisałem PW czekam na odpowiedz.
Bapko Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2019 Czy to normalne żeby tak wyglądal pędzelek po pierwszym czyszczeniu środka jednego auta używając jedynie apc?
Kuba95 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2019 @Bapko napisz do chłopaków. Wymienia na nowy
Bapko Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2019 @Bapko napisz do chłopaków. Wymienia na nowy Zrobiłem tak jak kolega radził i zgłosiłem się do chłopaków z Good Stuff. REWELACYJNE podejście do klienta! Natychmiastowa decyzja o wymianie pędzelka na nowy! A dodatkowo dostałem drugi pędzelek gratis!!! Stokrotne dzieki Good Stuff !!!Inne firmy powinny się od was uczyć!
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Moim zdaniem to za mocno czochrałeś pędzlem. Za mocno przyciskałes go do podłoża
Rekomendowane odpowiedzi