DaV Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 A co tam robić, naklejasz maty i montujesz plastiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 @zmorka generalnie nie ma z tym wiele kłopotu - kleisz maty i gotowe. BTW, w Golfie jest cholernie gruba wełna pod dywanem - takie materiały zwykle daje się do ocieplenia dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Kto wie czy to oryginalny twór Wełna zdaje się będzie ciągnąć wilgoć, może warto ją wywalić i zastąpić matami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 @DaV fabryka to fabryka - zostaje; póki co wnętrze wygląda tak: Zdjęcie wełny tlumiącej: Kilka zdjęć fantów: I to dopiero początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 @vangsta bedziesz cos robil z poduszka od kierownicy ? narazie nie za ciekawie to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 @Tomas22 poduszka dobrze współgra z kolorem plastikowej stopki na kierownicy - tak jest fabrycznie, na żywo różnica jest mało widoczna (akceptowalna). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroszy_ok Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 @vangsta gdzie tak ładnie obszyli kierownice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 @jaroszy_ok funkiel nówka z ASO; chciałem obszyć swoją w PFI jak poniżej lecz standardowo miałem plastikową kierownicę - bez chromu - stąd kupiłem nową. Nie ukrywam że chętnie kupię zużyte skórzaną kierownicę do obszycia zaś swoją mogę sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 ile taka nowa kierownica kosztuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 W dniu 24.07.2018 o 18:33, gurtaz napisał: Dziś walczę z szybami, dokupiłem już kolejny płyn do szyb, który rzekomo nie zostawia smug... Kolejny chwyt marketingowy w który uwierzyłem. Próbowałem każdy rodzaj fibry, czyściwo bezpyłowe i wiele innych, a idealnie czystych szyb nie jestem w stanie zrobić. Czyli może to nie problem z produktem a może z technika mycia szyb? Rękawiczki, idealnie czyste czysciwo/fibra I musi się udać. Zawsze świec ledem dla sprawdzenia i pamiętaj szyby muszą być chłodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 @piotrek305 zapłaciłem niespełna 400zl - znajomy w ASO + leżak magazynowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 świetna cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepacz Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 @czeladz @Fredi88 Też mam polifta i wczoraj sprawdziłem to rzeczywiście - da się podnieść w zwykłej pozycji bez rysowania maski. No, prawie - bo jak się zrobi to za szybko i mocno, to jednak można uderzyć o lakier. Dlatego bym nie ryzykował, bo ciśnienie z myjki może zrobić swoje. Poza tym w pozycji serwisowej wygodniej jest zająć się podszybiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 7 minut temu, Kepacz napisał: @czeladz @Fredi88 Też mam polifta i wczoraj sprawdziłem to rzeczywiście - da się podnieść w zwykłej pozycji bez rysowania maski. No, prawie - bo jak się zrobi to za szybko i mocno, to jednak można uderzyć o lakier. Dlatego bym nie ryzykował, bo ciśnienie z myjki może zrobić swoje. Poza tym w pozycji serwisowej wygodniej jest zająć się podszybiem. To musiał się zmienić kształt maski bo u mnie da sie podnieść max 1/3 wysokości i spotykasz sie z lakierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackoo Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Wymieniłem kierownicę na poliftową z multifunkcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Szybkie mycie i mixtura Ech20+BSD w butli SG. Swoją droga te butle SG 500ml to chyba jedne z lepszych jakie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewus089 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Mimo białego koloru widać , że robi robote. Masz na myśli same butle czy atomizer też? Oszczędnie leją? Fajna mgiełka?Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zarówno atomizer jak i butle. Nie jest to mega oszczędny atomizer jak np z finalle ale nie wali też tak mocno jak canyon. Coś po środku co mi odpowiada bo te z mega mgiełką trudno się używać na wietrze. Butelka fajna, minimalistyczna, ogólnie całość sprawia wrażenie solidnie wykonanej o co ostatnimi czasy trudno. Nawet te litrowe butle od SG są gorzej wykonane. Co do samej mixtury to BSD poprawiło Ech02 polepszając krople i zrzut, a Ech20 poprawiło BSD dodając śliskość lakieru, której po samym BSD w ogóle nie było i lakier zostawał tępy. Ogólnie jako, ze używam sporo QD bo mam twardą wodę i nawet zawoskowany lakier traci po niej blask to wyszedł fajny ekonomiczny QD do częstego stosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Również stosuje czasami taki mix Ech2o + BSD. Jakie dajesz proporcje? 50/50? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Najpierw rozrobiłem Ech2o 1:15 aby uzyskać ok 400ml roztworu, a później dolałem ok 100ml BSD. Kiedyś próbowałem 50/50 BSD z Pro Detaileram i imo za dużo BSD w miksturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Miałem dziurę z rdzy, nie chciałem klasycznego om nom nom, bo ile można za to wpadłem na lepszy wg. Mnie pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 @Karbo serio? Jak kto woli ale ja bym takim nie jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 W pierwszej chwili myslalem ze Ci karnego kut***a ktos narysowal na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Nie dzisiaj, a wczoraj postanowiłem porównać znanego wszystkim Colourlocka Soft z mniej znanym Daniel Washington Leather Clean. Różnica jak dla mnie kolosalna na korzyść Daniela... Przed czyszczeniem: Po czyszczeniu: Różnica bez taśmy i bez zabezpieczenia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi