benji1985 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Wyczyściłem elektrownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 12 godzin temu, Arkeolowy napisał: A nie wiem nawet, auto znajomego. Lakier był tak zaciorany, ze poszły 3 etapy, cleaner i Finis Wax Jak masz go jeszcze, to sprawdź nalepkę w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Moze nie detailing, ale inna równie miła robótka przy aucie Z racji regeneracji tylnego tłoczka hamulcowego wypadło już wymienić mocno zmęczone klocki w superbie. Kolejny plusik posiadania budżetowej skody to fakt iż powyższy komplet ori klocków OEM VAG kosztował mnie +/-100 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Kupowałeś na necie czy w jakimś ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 7 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 @Grzechu23 Klocki faktycznie mocno zmęczone już były... U siebie zmieniałem miesiąc temu przód i tył. Wybór padł też na TRW. W ASO cena za komplet 1000 zł a ja kupiłem ten sam zestaw za 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 27 minut temu, Tommy Lee napisał: Kupowałeś na necie czy w jakimś ASO? Lokalnie u mnie w mieście w hurtowni motoryzacyjnej Auto Partner SA. Sieciówka z dobrymi rabatami i dużym asortymentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Pudełko VW, na blaszce TRW a na klocku ferrodo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 2 godziny temu, Grzechu23 napisał: Lokalnie u mnie w mieście w hurtowni motoryzacyjnej Auto Partner SA. Sieciówka z dobrymi rabatami i dużym asortymentem. Na pewno sprawdzę, bo niedawno u mnie w mieście otworzyli swój punkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 4 godziny temu, psemo napisał: U siebie zmieniałem miesiąc temu przód i tył. Wybór padł też na TRW. W ASO cena za komplet 1000 zł a ja kupiłem ten sam zestaw za 300 Ja w Sharanie tylny zestaw w kwietniu - klocki 116, tarcze 186 - nie chcę pytać nawet w ASO ile kosztuje oryginał Co się zresztą mija z celem, bo w VW całe hamulce to TRW. A płyn to ATE (info z ASO), nie wiem czy nie ATE SL6. W każdym razie płyn akurat kupiłem oryginalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 U mnie dzisiaj całe auto wyglinkowane, po trochę ponad roku użytkowania, efekt jest kosmiczny, pomimo tego, że lakier nie jest perfekcyjny. Glinkowanie soft99 Smoth egg i lubrykant good stuff. Na koniec jeszcze szybki wosk herrenfahrt. Wysłane z mojego DUK-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 5 godzin temu, buka napisał: Pudełko VW, na blaszce TRW a na klocku ferrodo To nie jest blaszka tylko podkładka niwelująca drgania, czyli źródło piszczenia duży plus klocków TRW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 @Michał126 wiem do czego to służy tylko nie wiedziałem jak to nazwać dobre to jest o ile nie odpadnie od klocka do momentu montażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 14 godzin temu, Michał126 napisał: To nie jest blaszka tylko podkładka niwelująca drgania, czyli źródło piszczenia duży plus klocków TRW. 19 godzin temu, buka napisał: Pudełko VW, na blaszce TRW a na klocku ferrodo Ale akurat klocek na foto to Ferodo pewnie Premier sygnowany logiem VAGa. Napis TRW dotyczy systemu hamulcowego bo pewnie zaciski są TRW. Większość producentów klocków dodaje adnotacje do jakiego systemu są klocki bo w tych samych modelach mogły występować rożne zaciski np. TRW, Lucas, ATE, Brembo czy Bosch Żeby OT nie było jeszcze nic nie zrobiłem ale niebawem wlatuje taki zestawik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Wczoraj mylem dzisiaj konczylem. Piana od sg Szampon DM Koła rotonem Uszczelki i opony również od sg Szyby rainx 2w1 Cleaner DJ lime prime Wosk AW bodywax Opony i plastiki psikniete mamba Pot się po życi loł ale jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Na bokach Zymol Glasur, a na masce i dachu CHEMICAL GUYS BLACK WAX przetarte AngelWax QED Quick Exterior Detailer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Jestem mega zadowolony z tego qd. Zero przyciągania kurzu i super głębia położony jako samodzielne zabezpieczenia, zobaczymy czy wytrzyma te deklarowane 90 dniWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Wczoraj odkurzanie i dressing na kokpit.Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałES Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Dwie warstwy harly wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 CC WATER GOLD Zdjecie bez żadnych filrtów, HDR itp. Robi robotę niesamowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 @lukeu Jak porównasz Look do QD1 ewentualnie Quick Magic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 @maciek-drummer Co na pewno rzuca się w oczy to duużo większy błysk, auto jest jakby oblane szkłem. QD1 i QM daje u mnie cieplejszy look. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Będzie trzeba go spróbować, tylko że mam w arsenale jakieś 5-6 innych QD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 15 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Dzisiaj szarpaliśmy dalej ASX'a Oraz odwiedziła nas ekipa OptiCoat - zapoznaliśmy sie z ich systemem @AreK @marco80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 @Domel No i jak się podobała praca na Optimum? Jakie odczucia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 16 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 23 minuty temu, Patryykk napisał: @Domel No i jak się podobała praca na Optimum? Jakie odczucia? żadnych wniosków konkretnych na razie. Trzeba by je przemielić dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi