D@ViD Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Przyjąłem zlecenie pt. Detaling wnetrza takiej o to besti. 6-7h zeszło. Plastiki APC SG Fruti 1:10, na to dressing Funky Witch Mademoiselle. Skóry perforowane, wentylowane, tu świetnie spisal się Tenzi czysta skóra, ale z pianowniczki. Konserwacja skóry colourlock leder versiegelung. No i na koniec mycie na dwai wiadra i SSW w gratisie hah. Kolor biała perła ogień, ale mało detalingowy. Zdjęcia niestety tylko przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 6 minut temu, david2888 napisał: Przyjąłem zlecenie pt. Detaling wnetrza takiej o to besti. Jakaś relacja będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 W dniu 9.03.2018 o 16:16, audicoupe napisał: @Alfa47 czyli mialem trochę racji z tymi przelotkami dźwi.😀 Na to w sumie wychodzi Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 14 minut temu, david2888 napisał: Przyjąłem zlecenie pt. Detaling wnetrza takiej o to besti. 6-7h zeszło. Plastiki APC SG Fruti 1:10, na to dressing Funky Witch Mademoiselle. Skóry perforowane, wentylowane, tu świetnie spisal się Tenzi czysta skóra, ale z pianowniczki. Konserwacja skóry colourlock leder versiegelung. No i na koniec mycie na dwai wiadra i SSW w gratisie hah. Kolor biała perła ogień, ale mało detalingowy. Zdjęcia niestety tylko przed. Chciałbym aby do mnie przyjeżdząły takie smaochody i były przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Szybki bezdotyk po wczorajszej wycieczce do Białki. Jak nie musicie, to tam nie jedźcie. Droga okropnie brudna.Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Nie byłem gorszy Pany i też umyłem swoje e36 Na pierwszy ogień poszedł szampon Zymol Auto Wash nanoszony ruchami posuwisto-zwrotnymi za pomocą Work Stuff Typhoon Wash Pad Skonfrontowałem go z rękawicą Meguiar's Microfiber Wash Mitt, a przy okazji udało mi się nakręcić krótką relację: Następnie osuszyłem turasa ręcznikiem Gyeon Q2M Silk Dryer MEGA UŁATWIENIE! Odpowiednik nowości od @Good Stuff Work Stuff Monster Drying Towel. Wosk Collinite zarzucony jesienią ma się dobrze, ale i tak zaplikowałem na lakier QW od @ADBL,który na czarnym lakierze robi swoje Opony wyczyściłem Excede Tire and Rubber Cleaner, a potem poleciał na nie mój ulubiony lekki dressing od ADBL Black Water. Duży plus tego produktu, że można go nanosić na mokre gumy. Czasu starczyło mi jeszcze na szyby. Dzięki zestawowi DM Glass Magic i ADBL Goofer Towel szyby myło mi się tak szybko i przyjemnie, że poleciałem po całości i umyłem je również od środka. A oto efekt mej szybkiej akcji. Przód turasa: ...i tył: Teraz można jechać na wieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 SG Tar & Glue Remover GS Pirahnia Autobrite Magi Foam Jako przygotowanie przed jutrem A jutro myju myju z GS Bumblebee i nową rękawicą od Chiniola, potem Autobrite Wax Off a na koniec Prostaff Mr. Magic. W międzyczasie test Soft99 Terminator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 SG Yellow Foam, SG D Tox, Excede T&G i Koch Chemie Nano Magic Shampoo na dwa wiaderka. Na koniec Meguiar's Endurance na oponki. Zrzut wody po Magic Shampoo Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 52 minuty temu, paperson napisał: Nie byłem gorszy Pany i też umyłem swoje e36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 1 godzinę temu, CoolBreeze napisał: Jakaś relacja będzie? Niestety czas bardzo gonił... Światło marne i zdjecia slabo wychodziły żałuję bo fajny efekt wyszedł z tym wnętrzem, aleza tydzień postaram się cos zrobić. Robiąc BMW X5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek88 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Godzinę temu, wobbjack napisał: SG Yellow Foam, SG D Tox, Excede T&G i Koch Chemie Nano Magic Shampoo na dwa wiaderka. Na koniec Meguiar's Endurance na oponki. Zrzut wody po Magic Shampoo Hmm wygląda na tym filmiku jakby cała woda stała na masce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Hmm wygląda na tym filmiku jakby cała woda stała na masce Jak dla mnie średni ten szampon piany i poślizgu tyle co nic a do tego efekt hydrofobowy bardzo słaby. Na plus look po umyciu. Szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś innego. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 10 godzin temu, wobbjack napisał: Zrzut wody po Magic Shampoo zero zrzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 @Strus "SG Tar & Glue Remover" opryskiwałeś na brudny lakier? Już dawno nie używałem jakiegoś "odsmalacza" i mam Prickbort i zastanawiam się czy nie przelecieć chociaż trochę na bezdotyku, zaczekać aż podeschnie i dopiero później Prickbort dać mu kilka minut i spłukać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 @kusiu jeśli na bokach masz gruby film z brudu, to zrób jak piszesz. To poprawna kolejność Żeby nie być OT, to pochwalę się, że wymieniłem listwę tylnej klapy w e36 (stara była pęknięta). Udało mi się kupić używkę w tym samym kolorze. Trochę starań przy pomocy APC oraz UC i efekt bomba. Kupiłem również oryginalną oprawkę żarówki przedniego migacza. Lutownica do rąk....i już nie ma strachu, że kierunek nie zadziała. Nowa listwa na fotce kilka postów wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 @kusiu, ja opryskiwałem na brudny bo tydzień temu był myty więc dramatu nie było. Dzisiaj już odkurzony, wyAPeCekowany i wyNatural Lookowany w środku. Zostaje mycie porządne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 2 godziny temu, Domel napisał: zero zrzutu Woda się klei do maski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 zero zrzutu Zanim kupiłem to oglądałem filmiki na YouTubez działania tego produktu a tam zupełnie inaczej to wyglądało. Najgorsze jest to że nie ma zupełnie poślizgu dla rękawicy co mnie bardzo irytujeWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 @wobbjack pomieszaj z innym i może jakoś pójdzie, co zrobisz, najgorzej to się rozbeczeć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Umyłem RSa po ponad miesiącu i przetestowałem pierwszy raz AXELA 3000. Zalany APC EXDEDE Bulldozer. Stężenie na oko bo miałem końcówkę bulldozera, rozrobione twardą kranówą, standardowa dysza, a mimo to robi fajna piane. Jak dobrać odpowiednio stężenie i dyszę myślę, ze można uzyskać jeszcze lepszy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubee Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Zabezpieczylem sobie felgi na lato. Prawe tylne kolo: fk 1000p z przodu und nanolex si3d z tylu Prawe przednie kolo: nanolex si3d obustronnie Lewe przednie i tylne kolo : ecoshield obustronnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 W taki piękny dzień grzechem by było nie umyć auta Stan przed(w grudniu 2 warstwy Fusso 12 + ADBL QW, 6 stycznia ADBL QW): Po umyciu - kropling całkiem niezły, coś tam się trzyma jeszcze: Po osuszeniu: Potem wjazd do garażu(ADBL QW, Rain-X, SG Jet Black, SG B2B, wosk na kołpaki) i tak się prezenci po szybkim SPA: Tylko qrde jutro ma padać i cała robota w piz...u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Pogoda zezwoliła kolejki na myjce brak wiec pucen das carawan a czym : axel3000 biały miś z citrusem, szampon sg ping z gąbko softa99, szybki zew oraz wew x2 ipa, lakier bsd oraz koła , opony megs endurance listwy sg black jet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ta...w Wawie, oblężenie jakby jutro miała być wigilia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 U mnie tak samo, rzucili się na bezdotyki jak na schab bez kości. Tylko auto spryskane Citrusem i opłukane + opony wymyte nowością od DM. Liczyłem na więcej, trzeba w końcu umyć auto na dwa kubły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi