Moderator BiałyGTi Opublikowano 16 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 2 godziny temu, KapselK napisał: Nie lubię tak czułego układu. O ile dobrze kojarze to uklad kierowniczy jest elektryczny. Podlaczasz kompa i zmieniasz sobie sile wspomagania na taka jaka ci odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 47 minut temu, Tomas22 napisał: @Grzechu23 gdybym wybrał superba w kombi to bym skrzywdził to autko fajne się ten twój sedanik prezentuje Sedan > Kombi Zawsze i wszędzie. Proste EDIT: @BiałyGTi Zgadza się ale to tylko tych kilka wyjątków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 16 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 1 minutę temu, StreamHD napisał: Sedan > Kombi Tu sie nie zgodze bo sa auta gdzie w sedanie wygladaja paskudnie a w kombi sa bardzo ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 58 minut temu, BiałyGTi napisał: Tu sie nie zgodze bo sa auta gdzie w sedanie wygladaja paskudnie a w kombi sa bardzo ladne Zgadzam się z @BiałyGTi Chodzi mi właśnie po głowie superb w sedanie albo octavia ale to już w kombi wygląda znacznie lepiej przynajmniej dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 @BiałyGTi nie wiedziałem. To służbówka, więc pewnie nikt się nie będzie w to bawił. @Grzechu23 wierzę na słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 16 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 28 minut temu, KapselK napisał: To służbówka Tak tez myślałem ze służbowy to sie nikt nie bedzie w to bawil. Ale jak ktos ma prywatnie i uklad chodzi za lekko badz za ciezko to jest taka mozliwosc przestawienia na taki jaki mu pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 @BiałyGTi mamy też dwa Seaty Exeo i nimi bardzo dobrze się śmiga, mimo tego, że jeden ma 440 tys. km a drugi 270 tys km. Jeździ się nimi lepiej niż Avensis z rocznika 2016. Swoją droga Avensis ma 70 tys km nalotu, a plastiki skrzypiały już przy 30 tys. - śmieszy mnie to trochę. Układ kierowniczy też jestem tam elektryczny i też baaaardzo czuły. Z tyłu przy kanapie nawet jakieś plastiki już odstają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 18 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Kupiłem nowe wycieraczki i wymieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 W dniu 15.01.2018 o 22:50, Grzechu23 napisał: Osobisty dupowóz również ogarnięty, ale aż żal patrzeć na te 16'nastki i aż sie prosi o letnie 18' + zestaw -40mm w dół Dlatego u mnie wersja letnia wygląda tak: A zimowa tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 @Pływak hehe, ty jajcarzu, ale spostrzegawcze oko zauważy róznicę ..... brud na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 18 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 8 minut temu, kursien napisał: ale spostrzegawcze oko zauważy róznicę ewidentnie w zime pływak nie ciąga Rs przyczepki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 @Pływak nie boisz się rozciągniętego zbrojenia stopki opony ? Mi przy zmianie opon letnich na zimowe, które zakładałem na te same felgi, pewien pracownik ASO zapodał właśnie takiego "straszka". Jego zdaniem lepiej mieć dwie pary felg i wtedy nie męczysz opon ciągłym przekładaniem i rozciąganiem właśnie części rantu Swoją drogą ciekawe jak to jest z trwałością innych gumek na rantach... Swoją drogą czarne stalowe felgi zawsze będą mi się kojarzyć z tego typu wozami: Kiedyś miałem stalówki, ale zawsze wrzucałem na nie oryginalne srebrne kołpaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Nie, bo nie zwykłem zakładać opon w ASO, a w zakładach, które się na tym znają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Nie znasz wszystkich ASO. Nie zawsze pracują tam sami gamonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Profilem działalności ASO nie jest przekładka opon. To promil ich działalności dlatego dla Pana z ASO wygodniej jak Ci przełoży całe koła. Spytaj się następnym razem po ilu takich przekładkach opona na tyle się rozciągnęła, ze nie nadawała się do montażu na feldze i ile takich przypadków przerobił bo tez mnie to zaciekawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 @Pływak nawet nie zamierzam z nim dyskutować. Uważam, że przy moich przebiegach opona szybciej się zużyje niż rozciągnie. Zamierzam dalej je "katować" w ten sposób. Swoją drogą jeśli mają w tym ASO nową wyważarkę i dokładnego człowieka do jej obsługi, to dlaczego nie korzystać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Serwis olejowy ,zestaw filtrów i świece Udało mi się usunąć typową białaczkę Focusow Kupiłem dywaniki na lato bo gumowe nie przemawiają do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Przez tą cholerną pogodę dzisiaj wyczyściłem w domu szafki lakierowane ADBL APC i zapodałem na część z nich SSW i na część SG Interior Dressing Jak tak dalej pójdzie to w końcu będzie pianowanie wszystkich lakierowanych mebli, mycie frontów na dwa wiadra, suszenie i finalnie nawoskuję pół domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 ogarnianie felunku zakończone sukcesem, leżakują i czekają na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 @Strus Ja już od dłuższego czasu do mebli lakierowanych używam QD Botox albo Megsowego Last Touch i praktycznie nie wyobrażam sobie używania niczego innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 3 godziny temu, Strus napisał: Przez tą cholerną pogodę dzisiaj wyczyściłem w domu szafki lakierowane ADBL APC i zapodałem na część z nich SSW i na część SG Interior Dressing Jak tak dalej pójdzie to w końcu będzie pianowanie wszystkich lakierowanych mebli, mycie frontów na dwa wiadra, suszenie i finalnie nawoskuję pół domu Było już woskowanie wahaczy, więc smarowania szafek raczej nikt nie potraktuje jak coś nie normalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 20 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opłukalem auto dzisiaj na bezdotyku z pomoca przyszedl citrus oil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Ja się zbierałem do pierwszego w życiu pianowania z pomocą AB Megi ale jednak się poddałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Ja jadąc do biedronki zajechałem na płukanie na myjnie, 3 min ichnej aktywnej piany i płukanko, i jako-tako auto wygląda, ale dwa wiadra by się przydały na pewno, no ale w 0, -1 stopnia nie będę mył, bo zdrowie mimo wszystko ważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Ja dziś zabrałem Marolexa z pianą SG Fruit, dwa wiadra z nowym szamponem od GS i pojechałem na bezdotyk. Umyłem nareszcie tak jak należy pomimo temperatury -1 Po powrocie do garażu obleciałem Quick Waxem od ADBL i Black Mambą po oponach. Od razu lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi