Piotrek Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Po ostatnich deszczach i burzach wyglądał jak totalny gruz, to trzeba było trochę ogarnąć Wnętrze odkurzone, plastiki przetarte limitowanym IQD od ADBLa, jako zwieńczenie nowe IMAO. Na zewnątrz Magi z PA, mycie na dwa wiadra z zielonym FX, szyby Nielsen Blue, lakier i felgi przetarty QD od Nano Ceramic, na oponach Black Mamba Shine (bardzo fajne wykończenie ) Teraz może dzielnie, dalej służyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 @Piotrek widzę że też ci zapach pasuje U mnie też biała zawieszka IMAO wisi w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Biała dla mnie kozaczek Jak lubisz takie klimaty to mogę polecić 33C A Bali (turkusowa), miałem poprzednio i również bardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 14 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 1 godzinę temu, maciek-drummer napisał: O tu było tak napisane Przepraszam, ale cytat mi się nie wstawił poprzednio looz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 14 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 1 godzinę temu, Piotrek napisał: Biała dla mnie kozaczek Jaki to ma zapach bo nigdy nie dane mi bylo posiadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 58 minut temu, BiałyGTi napisał: Jaki to ma zapach bo nigdy nie dane mi bylo posiadac Nuty zapachowe: Cytryna, Mandarynka, Piżmo, Jeżyny Bardzo świeży przyjemny zapach polecam , chyba że nie twój klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 4 godziny temu, Piotrek napisał: Biała dla mnie kozaczek Jak lubisz takie klimaty to mogę polecić 33C A Bali (turkusowa), miałem poprzednio i również bardzo fajna. Reve ma podobny charakter do Dreams. Ja po roku używania wyłącznie Scentwayów muszę odpocząć, kilka puszek calliforni przerobię i wracam znów do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dziś ostatkiem sił po trasie z Wawy: owady zmyte ValetPRO Bug Remover (nie jestem jakoś z niego zadowolony), mycie na dwa wiadra (Meguiar's Gold Class Car Wash) i qd Finish Kare Extra Slick 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 15 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Wymyłem fokę Soft99 podbiłem Funky Witch Amulet. Rewelacyjnie sie go nakłada. Super mgiełka i zero maz Ciekawe jak kropelkuje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 57 minut temu, Domel napisał: Ciekawe jak kropelkuje W zimę po trzech tygodniach męczenia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Założyłem "SE" Radio 2 din z androidem do Cheviego ... ehhh to przyzwyczajenie do multimediów w każdym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Lakierowanie zniszczonej skóry na fotelu z Colourlockiem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Dnia 14.07.2017 o 17:07, BiałyGTi napisał: Jaki to ma zapach bo nigdy nie dane mi bylo posiadac Dopiero teraz zauważyłem. Nuty faktycznie tak jak Grzegorz napisał, sam zapach moim zdaniem to coś w typie damskich perfum. Podobny zapach moim zdaniem ma IQD od ADBL w limitowanej edycji. Najlepiej jednak będzie powąchać samemu, co swój nos to swój. Z tego co widziałem są też w Rossmanie, za chyba 12 złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 16 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 18 minut temu, Piotrek napisał: Z tego co widziałem są też w Rossmanie, za chyba 12 złotych Ooo to dzieki za info podejde do rosmana i bede niuchał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 @KHOT mam u siebie tak samo z boczkiem fotela kierowcy, jest nadzieja na samodzielną naprawę widzę. Farbę zamawiałeś po kodzie lakieru czy dobierali z zagłówka czy z innego elementu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Dziś mycie na dwa wiadra z soft 99 potem autoglym srp ma to megs ulitmate i na to qf ulitmate na opony SG blat to Black i na listwy bo mój Black Jack stwardniał i testy alipkatora do opon od SG. , szyby przetarł megsem koncentratem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 34 minuty temu, KapselK napisał: @KHOT mam u siebie tak samo z boczkiem fotela kierowcy, jest nadzieja na samodzielną naprawę widzę. Farbę zamawiałeś po kodzie lakieru czy dobierali z zagłówka czy z innego elementu? Zdjąłem poszycie z tylnego zagłówka i wysłałem im żeby dobrali kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Przygotowuje pod unc'ra na razie przedni błotnik i drzwi zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Dzisiaj zacząłem przygotowania do korekty. Piana, dwa wiadra, gdy auto przeschło tar and glue oraz VL od ADBL, bug remover od GS, na sam koniec umyte doły zderzaków, progów oraz nadkola, osuszanie i do garażu. Jutro z rana chce jeszcze wyglinkować, glinkowałem 1,5 msc temu, ale dla pewności przelecę jeszcze raz. Po glinkowaniu ADBL Shampoo Pro no i chyba można działać. Dodatkowo nowe, porządne dywaniki welurowe bo oryginalne gumowe brudzą się od samego patrzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Zacząłem moją pierwszą w życiu korektę na moim aucie. Straszna frajda, chyba dość dobrze mi idzie, ogólnie radocha. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maggot Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 KHOT, ile +/- taki zestawik do ogarnięcia skóry Cię wyszedł ? I jak powinno być z trwałością ? efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 KapselK moze jakas relacja z korekty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Okleiłem obudowę koła w firmowe logo I nagrałem Sobie jak brzmi moje V6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 2 godziny temu, Maggot napisał: KHOT, ile +/- taki zestawik do ogarnięcia skóry Cię wyszedł ? I jak powinno być z trwałością ? efekt Farba: 107 zł Płynna skóra do wyrównania pęknięć: 75 zł Przesyłki, pad szlifujący i zamknąłem się w 200 cebulionach za całość. Trwałość jak na razie bez zarzutu, zachowuje się jak fabryczna farba na skórze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 @Chochlik437 planuje zrobić, relacje w BSB ale muszę najpierw wszystko skończyć a potem to skleić co nie jest proste i przyjemne. Mam jak narazie 500 zdjęć, a jeszcze korekta nie skończona i powłoka nie nałożona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi