Krzynio_spafreak Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 @krzygaj tak mi się wydawało że się nie powinno ale myślałem żeby chociaż delikatnie przykryć. W wakacje będą wymieniane to sobie odpuściłem ale denerwuje mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Wyprałem ręcznie fotele w Saabie oraz znalazłem uszczelkę na metry za niską cenę Fotel prany 5x straszny syf mikrofibra zbierała. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 N914. Na opony ultracoat quartz tire dressing. Kocham Water Golda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Stare radio pierdziało przy większej głośności, wpierw myślałem, że to wzmacniacz ale po sprawdzeniu dalej to samo. Kupiłem navigację (nie po to żeby korzystać z nawigacji ale temu, że wygląda fajnie :D). Było Wtyczki antenowe nie pasowały więc lutownica poszła w ruch. Dorobiłem też wtyk z sygnałem prędkości auta. Wszystko jak oem potraktowane taśmą parcianą. Nawigacja wyciągnięta z anglika w menu same brytyjskie stacje z pasmem na Londyn. Polskich map brak i raczej nie będę ich szukał Głośniki nie pierdzą, radio gra lepiej jak poprzednie. Wprawne oko zauważy, że zaszpachlowałem ramkę na samej górze i odmalowałem całość bo była pokryta tym gumopodobnym materiałem. Teraz czas na sprężyny obniżające i hamulce 314mm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 A takie tam, na ósmą rocznicę.Wyryte w skale z S20 FE 5G 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 niestety nie przy moim... ale kumpel zadowolony CP CQuartz + Gliss w środku "rafaello" a pod maską "przyczajony tygrys" 10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 @CarlosBlack ohydne są te wstawki z boku na nowych RR. Widziałem na mieście kombinację białego z czarną wstawką i gryzło się to strasznie.Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 @RoBee kwestia co kto lubi. w oryginale to było "amelinium" a dach był w kolorze nadwozia... taka fanaberia właściciela. koniec końcem "wstawki" można przełożyć a folię z dachu odkleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Dzisiaj przy moim aucie zrobiłem bałagan spokojnie, to tylko stan przejściowy 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Regały dobra rzecz. Nie wiem czy to na sprzęt czy coś innego. Osobiście preferuje w garażu zamykane półki/szafki gdyż strasznie u mnie sie kurzy i nie lubie prochu na wszelakich przedmiotach ale widze tu wielki potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Zawsze można zrobić tak żeby ukryć bałagan na regałach 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 @pablo15005 rolety okienne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 @zeea wlecą do piwnicy. Zamykana. Generalnie "strefa czysta". W garażu odkurzam częściej niż w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Wczoraj leniwie, auta opłukane na bezdotyku 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Sobota szybkie mycie. U żony na aucie pierwsze użycie ICE CERAMIC oraz wygrzebałem NW z K2. O ile QD aplikacja bezproblemowa i delikatnie zaszkliło o tyle NW to jakaś katorga była. No, ale musiałem to położyć chociaż raz by sprawdzić na własnej skórze Drugie autko to już sama przyjemność HoW Diamond ten zapach, aplikacja, wysmarowanie całego auta i świadomość, że mam czas na wypicie kawy przed rozpoczęciem dotarcia Bede za nim tesknić bo to ostatnie smarowanie w tym roku tym woskiem. Dodatkowo zawsze mnie zastanawiało o ile Black Hole skróci żywotność wosku więc mały test na 2 elementach. W między czasie próba "mini akcesoriów" i usunięcie lekkiej rysy... (no prawie usunięte) 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 @pablo15005 co to za uchwyty na butelki? Sam robiłeś czy kupione. Jak kupione podrzuć linka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 @MMCzysci cóż to za szczotka? Szukam czegoś bardzo miękkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 @daniel87 https://www.deepgloss.pl/pl/p/DeepGloss-Szczotka-do-tapicerki-na-wkretarke-Srednia/3466Faktycznie określiłbym ją jako średnio twardą, w razie potrzeby dywaniki i plastikowe elementy też można nią wyczyścić.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 @daniel87 zielona jest w "miękka" ale do delikatnych plastików i tak za twarda, te lepiej "pędzlować". tapicerce szkody nie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Jeszcze tylko złożyć tył i auto gotowe na sezon . uwielbiam modyfikować właśne auto 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Pomysł w wolnych chwilach i nie bez przeszkód się materializuje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Zmyłem dzisiaj prawie dwumiesięczne muchy. Reszta zdjęć i przemyśleń z trzech dni pastwienia się nad autem jutro.Jak coś.... palniki są w najlepszym porządku, dziwnie na zdjęciach wychodzą Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Tył złożony Po miesiącu stania , auto już na nogach. Świetnie bo sezon w pełni, a zimą wiadomo audi nie jeździ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Tradycyjnie już nie przy swoim aucie... Dwu dniowa przygoda, ogarnięcie auta z Zewnątrz, plus konserwacja skór i wnętrza uiooczywiście slonca jak na lekarstwo i ciężko ogarnąć ładne zdjęcia... 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 A tak na szybko: wyprowadziłem Georga na spacer, puściłem na subwoofer "Nieumiarkowania" KRÓLA, wygoniłem kurz i pył z plastików, umyłem szyby i wyczyściłem matę bagażnika.Że mycie samochodu przyciąga deszcz, wiem... ale żeby nawet sprzątanie? Wyryte w skale z S20 FE 5G 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi