antek1987 Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Znajomy sprowadził za wielkiej wody. Mocniejszy OS i wosk + pranie foteli. Pasta 3D i pad niebieski 4CR + CP Essence i wosk. 15 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 9 godzin temu, MMCzysci napisał: Żeby za fajnie nie było, to teraz drzwi kierowcy tak średnio chcą się odblokowywać z pilota za pierwszym razem ;D [tu napiszcie coś mieszającego francuskie samochody z błotem, coby właścicielowi było gorzej, oł jes :p] To dopiero początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 To dopiero początek.No tak, już się zaczęło... wie-dzia-łem.Na początek to tak trochę za późno powiedziałbym, co gorsze juz mnie spotkało. Takimi rzeczami się nie przejmuje.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 9 godzin temu, MMCzysci napisał: Żeby za fajnie nie było, to teraz drzwi kierowcy tak średnio chcą się odblokowywać z pilota za pierwszym razem ;D [tu napiszcie coś mieszającego francuskie samochody z błotem, coby właścicielowi było gorzej, oł jes :p] Wyryte w skale z S20 FE 5G Tak będą pierdzielić głupoty ludzie totalnie nie znający się na motoryzacji i powielający stereotypy.. Mam nową BMW 2020 rok i clio V, od lat jeżdzą u mnie na drugie miejskie auto francuzy i nie kupiłbym nic innego nie przejmuj się komentarzy januszy z zakochanych tylko w BMW, VW, Oplach i innych 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Aj weź nie przesadzaj. Każdy lubi co innego i spoko. Tylko jak dla mnie takie wytykanie jest trochę słabe, auto jest kapryśne, nie ma co zaprzeczać, ale jeśli będę się miał czym martwic, to będę o tym wiedzieć pierwszy i na pewno "słowa wsparcia" mi nie pomogą ;D Nie róbmy kolejnej kałoburzy, serio.P.S. każdy i tak wie, że najlepsze są... japońce :))@antek1987, one wszystkie z jUSej przyjeżdżają tak spartaczone po lakierniku? :(@piotrek305 pokaż mi zardzewiałego XE30 Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 @MMCzysci japońce ? tak, w rdzewieniu 19 minut temu, MMCzysci napisał: No tak, już się zaczęło... wie-dzia-łem. Na początek to tak trochę za późno powiedziałbym, co gorsze juz mnie spotkało. Takimi rzeczami się nie przejmuje. Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 @MMCzysci japońce ? tak, w rdzewieniu Jako właściciel Subaru kategorycznie nie mogę się nie zgodzić... @RoBee, Kaj te zdjęcia po?Miały być, ale nie ma i chyba już nie będzie, bo pojechał klient w świat. Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że to wina szwagra co miał 40 urodziny ¯\_(ツ)_/¯ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 6 Listopada 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Dzisiaj zabawy: To Enzo jak dla mnie robi robotę u mnie jak WG Mega je lubię A potem ozonowanie Jeepka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrio Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Teraz można ozonować a nie jak 90% ludzi w upały gdy to niewiele daje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 6 Listopada 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Podobno zima wyruszyła już z Nowosybirska żeby dotrzeć w nasze rejony... Trzeba było ogarnąć koła zimowe 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 @psemo ładne te koła. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 @psemo też ostatnio ogarnąłem zimę i już założyłem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Nie przy moim, no, ale zawsze coś. Dekontaminacja, mycie, a na koniec Soft 99 Fusoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekST220 Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Wpadla wycieraczka Glaco, kupujac zestaw dostalem pianke do felg, ktorej wcale sie nie spodziewalem, przetestuje zmieniajac kola na zimowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 @MMCzysci on był lakierowany już u nas, lakier całkiem całkiem dobrali ale z polerowaniem mało wspólnego mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 w wolnym czasie przez ostatnie dni udało się Patrola na zimę ogarnąć. lakierniczo był dramat (oryginał 2007 rok), nie ciąłem za dużo bo to "wół roboczy" i często po krzakach jeździ więc za jakiś czas będzie co polerować 11 12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 @CarlosBlack MISZCZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Listopada 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 44 minuty temu, CarlosBlack napisał: Patrola na zimę ogarnąć Czy ten Patrol nie jest moze na sprzedaż ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 @Domel dożywotnio w "stałym związku" z właścicielem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 U mnie dzisiaj zabawa z woskami 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 @smerf91 masz jakieś zdjęcie 50/50 z tym wynalazkiem Prostaff? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 36 minut temu, CarlosBlack napisał: masz jakieś zdjęcie 50/50 z tym wynalazkiem Prostaff? Mam, ale szału nie ma jeśli chodzi o przyciemnienie. Zobaczymy ile posiedzi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Umyta "zakamuflowana opcja niemiecka" - chyba nie kłóciło się to z dzisiejszym świętem? Jutro wpadną zimówki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Takie tam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Dla ewentualnych ciekawskich 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi