Szpako99 Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Skóry po @Good Stuffleather milk. Niestety ciężko na nich o pełny mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Wrzuciłem koła zimowe na Leona 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 @Slovak bardzo ładnie usiadł dressing na oponach. Długo go stosujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 @maciek-drummer, dopiero pierwszy raz aplikowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 41 minut temu, maciek-drummer napisał: @Slovak bardzo ładnie usiadł dressing na oponach. Długo go stosujesz ? Katuje go od wiosny, na chwilę obecną mój ulubiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Godzinę temu, zwirek03 napisał: Katuje go od wiosny, na chwilę obecną mój ulubiony Również używałem kilka razy. Mä pewne miejsce w moim top 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Oba ogarnięte z zewn i wew. Wyciągnąłem zapomniane zabawki. Na czerwonym good stuff show detailer. Nakładany aplikatorem fibrowym, dotarty jak wosk, po kilku minutach. Look rewelacja. Wrażenie świeżego wosku. Szary soft fukupika i ponownie miło sobie produkt przypomnieć. Fajny look zero zabawy z aplikacją a trwałość zimowa. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabinol Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Zarzuciłem dziś już zabezpieczenie na zimę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Odkurzyłem, umyłem(piana SG fruit, szampon 15ml Apple mint+ 30ml SG truskawka, felgi SG ef 1:10, opony ct 1:3, a jako dressing SG b2b polimer) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Mycie, dekontaminacja, glinka BH soft + częściowo SG Clay Lube(czytałem, że glinka BH soft nie lubi sie z poślizgiem SG - nie zauważyłem nic złego) a częściowo wolfgang rinseless rozrobiony jakies 1:10-1:15, FW lemon peeling na maszynie Meec aku na padzie ADBL czerwonym (soft polish) a na deser FW Vettore w 2 warstwach - zobaczymy czy przeleży zime w razie czego hypnotic icon QD, ccwg i autograph sapphire tylko czekają aż zacznie słabnąć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Mała aktualizacja wnętrza i kilka luźnych myśli i akcji Konwersja na dużą nawi w e46 zawsze się wiąże z przeniesieniem panelu klimy w miejsce schowka. W teorii się da, w praktyce słabo to wygląda, mimo dokupienia wkładki, która niweluje szparę. Trafiła się ramka. W takim stanie i tak bardzo droga.... Trochę czyszczenia, malowanie i efekt poniżej: Demontaż wnętrza: Siedzi! Na żywo jest nareszcie dobrze spasowane, panel jest pod odpowiednim kątem. Bajka. Do wnętrza jeszcze wrócimy Wypad na wesele. Na lakierze po umyciu ONR do ususzenia użyty ADS BIO Nano Pro V2 . NO powiem szczerze, że robi robotę. Szklistość jest na bardzo wysokim poziomie. Nad ranem jednak na parkingu niemiła niespodzianka... Rysy bardzo głębokie i ostre. Jeszcze to poprawię jak mi sie bedzie chciało, ale już jest nieźle. Rysy wyrównane papierkiem, potem wycięte futrem, następnie zaprawka, znowu papierek, znowu cięcie. Mogłem więcej nadlać lakieru, ale jak pisałem jak będę miał wenę to poprawię. Jednak to co najważniejsze to nie rzuca się w oczy Mówiłem, że do wnętrza wrócimy Któryś z Was zasiał we mnie ziarno na zmianę dekorów no i tak szukałem, szukałem aż znalazłem ori Silver Cube. Przeeeeekoty są te listwy. Chłodne aluminium ze świetnym wzorem. Najwięcej zabawy było z rączkami. Nie dość, że trzeba było pomalować plastiki to do montażu ściąganie boczków drzwi. Nowy dekor z nową ramką pod panel klimy. Niby nic wielkiego, ale mega sie cieszę Bonus: te smyczki z @Gloss Factory są świetne No i wnętrze 18-letniego oczka w głowie na gotowo. Nowe dekory, kierownica, duża nawi android, listwy progowe, podstopnica "M" sprawiają, że czuję się jak w innym aucie. Zawsze coś można by ulepszyć, ale na ten moment jestm bardzo osatysfakcjonowany Chodzi mi po głowie czarny sufit, ale ja i mój porfel musimy wziąć głęboki oddech. Jakby ktoś się zastanawiał. Jak na swoje wymiary to ta malutka dmuchawa z Flexa robi robotę Zajmuje śmiesznie miało miejsca, a komfort zjechania z bezdotyku suchym autem bez dotykania lakieru jest bezcenny. No i dziś już wrzuciłem zimówki na BMW Lato umyte, DLUX podbity, schowane do pokrowców. Corsa dodatkowo dostała RELOAD na jesienne zmagania. Mam nadzieję, ze nie zanudziłem. Ja lubię czytać takie "mikrorelacje" wiec może komuś też sie spodoba. Pozdrawiam 19 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Trochę mnie razi ta gała od zmiany biegów wieje trochę jdm,daj ori m pakiet i jest lala 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 @KrzysiekT5 ori M-Performance Mi się podoba bardzo. Oryginalna M pakietowa tez by siadła pewnie, może kiedyś kupie na zmianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 @lukeu świetna robota, jakiej farby użyłeś do plastików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Godzinę temu, lukeu napisał: Jakby ktoś się zastanawiał. Jak na swoje wymiary to ta malutka dmuchawa z Flexa robi robotę Zajmuje śmiesznie miało miejsca, a komfort zjechania z bezdotyku suchym autem bez dotykania lakieru jest bezcenny. Ja się zastanawiam. Nagrałbys dla mnie jakiś film . Może być na pw. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 @lukeu ogarniaj czarny sufit. Będziesz bardziej niż zadowolony. Chociaż w coupe pewnie będzie trochę zabawy by to zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 @keza Boll do zderzaków plastikowych z rysunkiem przodu samochodu na puszce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek233 Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Ja bym jeszcze jakieś delikatne dystanse widział w bmw (jak coś to mam w sam raz dla Ciebie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancini Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 U mnie na zimę wpadł Wolfgang Ciekawe czy garażowany doczeka końca marca. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 @mancini od dłuższego czasu chodzi mi ten duet po głowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancini Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 To niech przestanie i go kup ;), naprawdę warto. Na srebrnym rewelacja. A ta śliskość. Nie wspomnę o nakładaniu, oblatujesz całe auto cleanerem i docierasz, całe auto woskiem i docierasz - bajka Do kompletu szampon i QD też bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 @lukeu Dodaj to konieczne do swojego tematu. Proszę . Ostatnio mam okazję śmigać z kolegą jego E46 z uwagi na problem z komputerem w moim Stilo. Ale jego a twoje to dwa różne auta . Z Gałką zmiany biegów sam nie wiem. W sumie nie głupi pomysł aby mieć dwie. I jak będzie ochota zamieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 @mancini dobry zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Serwis olejowo-filtrowy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Polerka lamp po czym pojechałem na stacje, żeby nikogo nie oślepiać xenonem a na koniec tylna półka w czarny kolor 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi