Marcin1992 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 @krzygaj fajne ogrodniczki☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitek Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Auto zaatakowane przez inwazję ptaków. Po myciu poszła aplikacja Good Stuff Show Detailer, dosłownie kilka godzin po aplikacji niesamowite przyciąganie pyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 2 x Cquartz 3.0 - za 4 godz wpadnie 2x Gliss - stay tuned 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrio Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Ale kanapeczka, na bogato będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Dziś serwis klimatyzacji 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekST220 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 POORBOY'S WORLD NATTY'S WAX BLUE NATURALNY WOSK 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Na koniec dzisiejszego dnia - 2xCquartz + 2xGliss - obydwu zostało po ok 10ml (akurat na auto żony) Jutro pierdoły - niewidzialna wycieraczka na wszystkie szyby, zabezpieczenie plastików - jak mi starczy chęci, to jeszcze coś tam dłubnę we wnętrzu. Już w wątku "cukiereczka" dam foty z ostatecznego efektu, po wszystkich zabiegach 14 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 @krzygaj teraz do garażu i pod kocyk☺ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 No @krzygaj, kurła jest moc!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 16 minut temu, Marcin1992 napisał: @krzygaj teraz do garażu i pod kocyk☺ w sumie, to tak powinienem robić, bo auto używane jest praktycznie tylko w weekendy. W weekend myję, wstawiam do garażu, po tygodniu wyciągam i zakurzone - więc znowu myję Samochód więcej widzi wody z mycia niż z deszczu (jak pada, to jeżdżę autem żony ) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 @krzygaj a to jest znakomite rozwiązanie. Też tak robię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Ale te skody ładnie przyjmują wszelaki szuwaks. Już któregoś z kolei superba z tamtych lat widzę że czego się nie posmaruje to lśni idealnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 @krzygaj moim skromnym zdaniem ten kolor jes najładniejszy w przed liftach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Lecim obsiurać z pyłków 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Tylko jedno zdjęcie żeby już Was nie zanudzać - reszta w wątku "cukiereczka". Dziś takie pierdoły - Ultra Glaco, Jet Black - no i wyjazd w plener: 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coded Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 4 godziny temu, ad.am napisał: Lecim obsiurać z pyłków Z scs brałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 3 godziny temu, coded napisał: Z scs brałeś Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Długi weekend więc żona zaplanowała dla mnie szereg prac. Od koszenia działki się wymigałem to zostało mi malowanie balkonu i mycie dywanu z pokoju dzieciaków (Encapsulator Cleaner + szczotka na wiertarce). Przy okazji znalazł się czas na mały rinseless. Zacząłem na bezdotyku za 2 zeta, bo samochód był mega zapylony na żółto + w nocy padało. Więc widok nieciekawy. Stan przed: Po samej wodzie: Coś tam zostało, ale nie najgorzej to wygląda. Krople po Formulation n1 nadal koślawe, zrzut jednak dobry. U teściów pod domem przystąpiłem do właściwej akcji Oprysk Ech2o 1:15, a w wiadrze niebieską moc 1:200 Na koniec, szyby umyte płynem od Good Stuff, a na lakier wleciał CP Elixir Finalnie: A tu piano z samym Angelwaxem Siedzi ładnie, nie widać mikrorysek. Elixir aplikuję w następujący sposób: 2 strzały na fibrę, jeden strzał na element, rozprowadzam i docieram drugą stroną. Dobra fibra z krótkim włosem. Nigdy mi się nie mazał, ani nie było plam czy chmurek. Dodam, że pół samochodu podczas pracy było w słońcu. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 @Notcon jak spiderman się bierze do roboty to wiadomo ze będzie "piko Belo" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Jako zwieńczenie 3 dniowej walki z autem dałem radę jeszcze ogarnąć środek: Leather Milk od Good Stuff zostawia fajne matowe wykończenie oraz ma ładny zapach skóry, który czuć jeszcze długo. ADBL Hybrid Glass - w końcu mf przestały zostawiać włoski na szybie - jak ktoś ma z tym problem, to gorąco polecam. Kombinowałem z różnymi mf, a to problem był gdzie indziej. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 A u was jak tam niedzielne mycie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Długi weekend był pod znakiem chill and detailing chill W jeden dzień razem z kolegą @V1RU$ zabraliśmy się za Mercedes ML (trochę pogoda z nami bawiła się w kotka i myszkę, ale daliśmy radę). Cel - serwis powłoki Aqua. Okazało się, że tam już nic nie ma No ale poszło wieloetapowe mycie i finalnie Aqua Ceramic Booster. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 @D@ViD jaki przebieg Aqua? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 1 minutę temu, KUBA46 napisał: @D@ViD jaki przebieg Aqua? Nie wiem. Nie ja byłem aplikatorem tej powłoki, ani o nią nie dbałem. Daty ani przebiegu nie znam. Właściciel samochodu to kolega @V1RU$a. Nie pamiętam ale chyba 10 miesięcy temu niby była aplikacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raafal91 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Szybkie opłukanie z kurzu i mój nowy numer jeden - GS Gloss Detailer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi