analyzator Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zakończyłem przygotowania do zimy. Tapicerki zabezpieczone gtechniq SF V2 ab, plastiki też qtechniq. Sprzątając na szafce zrobiłem mały rachunek sumienia. Jego podsumowanie na zdjęciu. Brakuje jeszcze SSW, ech2o, tevo i kto wie co jeszcze. 20 kurde plus. Więcej nie kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 @analyzatortak na marginesie. Jesteś pewny tego co piszesz? Więcej to chyba dokupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 37 minut temu, Marcin1992 napisał: @analyzatortak na marginesie. Jesteś pewny tego co piszesz? Więcej to chyba dokupisz Choroba postępuje. Robimy co możemy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 @D@ViD chyba pies polubił zapach dressingu do opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodol Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Nie dzisiaj bo wczoraj ale umyłem brudasa który dawno nie był tak brudny. Auto Foam w oprysku 4% to póki co TOP domycia. Szczotka za 22 zł rewelka Trochę jestem zawiedziony kroplami Finisa. Jakoś tak niemrawo. A leży dopiero ponad miesiac i około 2500 km. Stwierdzam jednak ze to autko nie jest chyba takie brzydkie PS. Na oponach Perl. 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 12 godzin temu, D@ViD napisał: małe mody @D@ViD nagraj filmik jak ta pianowica działa z zasilaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 7 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 2 godziny temu, analyzator napisał: Więcej nie kupię. kogo Ty oszukujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 W sobotę dokończyłem przygotowania daily do zimy, wpadł ostatni punkt czyli NW. Przy okazji wleciały nowe wycieraczki od Helli. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 @Sodol bardzo ładna sztuka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Skończyłem mój mały wielki projekt. Pełna dekontaminacja, cleaner maszynowo, Fusso, SSW i inne duperele. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 15 minut temu, MMCzysci napisał: Pełna dekontaminacja, cleaner maszynowo, Fusso, SSW i inne duperele Idziesz w dobrą stronę kolego, powodzenie w integracji z maszyną. Jak się oswoisz to zobaczysz nie raz wow po robocie i uśmiech na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Dzięki. Taka anegdotka - dachu nie robiłem maszyną, bo nie za bardzo jak mam do niego dosięgnąć, żeby mi było w miarę wygodnie na nim pracować. Brakuje mi jakiegoś sensownego schodka/podestu, więc kręcę te kółka aplikatorem i sobie myślę "Kuźwa, że ja do tej pory to robiłem w ten sposób..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 @MMCzysci ja posiadam coś takiego, fajnie się sprawdza. Do robienia dachów bardzo pomocny gadżet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 2 godziny temu, Sodol napisał: Szczotka za 22 zł rewelka Jest fajna dopóki masz duże "szprychy" w feldze i małe tarcze i zaciski. W Mojej Skodzie rapid połowa włosa została z tej szczotki za zaciskiem. W seacie bezproblemowo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 @MMCzysci rotacja czy dual? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodol Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 6 godzin temu, vlodek2532 napisał: Jest fajna dopóki masz duże "szprychy" w feldze i małe tarcze i zaciski. W Mojej Skodzie rapid połowa włosa została z tej szczotki za zaciskiem. W seacie bezproblemowo Jeśli nie rozleci sie po trzech myciach to i tak bede zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 @MMCzysci rotacja czy dual? Rotacja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 @SodolMam podobne odczucia co do Finis wax. Też takie niemrawe krople po pierwszym myciu miałem. Ale widać że siedzi Przed pierwszym myciem byłem na bezodtyku i mówie ale tafla. Ale po myciu wrócił do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodol Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 10 godzin temu, Qlimaxss napisał: @SodolMam podobne odczucia co do Finis wax. Też takie niemrawe krople po pierwszym myciu miałem. Ale widać że siedzi Przed pierwszym myciem byłem na bezodtyku i mówie ale tafla. Ale po myciu wrócił do normy. Mam to samo ze ewidentnie woda schodzi siedzi nawet na dołach drzwi ale to nie są spektakularne krople. Czemu? Nie mam pojęcia. Ale mimo to po 3 myciu cały czas widać na goły rzut oka ze daje tyle głębi do koloru ze kopara opada i to jego wielki plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Dziś było trochę słońca więc na spacer do pracy wziąłem Alfiszona, ale ostatnio ją tylko opłukałem i zostało sporo WS'ów. Wracając zajechałem na bezdotyk, zdjąłem kurz za dwójkę, a w dziupli pod domem umyłem No Rinse+Big Blue Sponge. Na to poszedł Water Gold i przypomniałem sobie jak dobrym jest zawodnikiem - temperatura spadała z minuty na minutę, a on mimo wszystko przy 2-3 stopniach bez problemu się aplikował 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Szybki onestep wax mycie szyb - adbl hybrid glass (chyba myje tylko czyste szyby, z tłustymi plamami na szybie sobie nie radzi) - fx protect czy tenzi - o wiele lepszy. Nie dają może hydrofobowości, ale po co mi ona jak mam brudną szybe? black water (nie stosuje juz atomizera, tylko dziubka od ludwika i jest OK - szkoda ze tak nie mozna go kupowac z takim dziubkiem jak np, natural look czy apc od poorboysow) auto umylo aso przede mna,wiec nie mialem za duzo roboty. Jutro wnetrze a w sobotę - zobaczymy może coś nowego w garażu się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 8 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 1 godzinę temu, lukasz_byd napisał: mycie szyb - adbl hybrid glass (chyba myje tylko czyste szyby, z tłustymi plamami na szybie sobie nie radzi) Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Drobne sprzątanie, i zabezpieczenie wnętrza na zimę Interior WOW + testy APC, nie znanego chyba nikomu na forum, więc mam nadzieję, że jeszcze coś posklejam, i w 2020 opublikuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Może nie u siebie, ale jakiś czas temu, skromne zleconko 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 @rygryss jakie proporcje tlenku? Jak daje 1:1 wychodzi mi gęsty i w moment zasycha. Dodam trochę wody to zaś wodnisty jak cholera. Chyba że tlenek mam jakiś lipny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi