Moderator Domel Opublikowano 30 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Godzinę temu, xadamx napisał: Domel chcesz jeszcze "trochę wolnego"? Niee po trzecim razie mam dość.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 @xadamxty mu nie proponuj takich rzeczy bo bóg wie co jeszcze ma zamiar woskowac w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Wróciły Wasze ukochane zimowe koła I wiecie co? Macie rację. Letnie, mimo że ciekawsze wizualnie, nie pasują tak do tego auta. 4 koła i 4 opony, jedyne co musiałem zrobić, to lekko odchylić środkowy fotel Macie tak? CDN... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 @MMCzysci, patrząc na Twoje zdjęcia, przypomniała mi się przygoda z wiosny. Nie mogłem spakować 4 kartonów z felgami i 4 opon do Leona, a do Astry zmieściłem się bez problemu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Do Golfa 4 w hatchback'u wchodzą cztery 17stki z oponami 235/45 na leżąco obok siebie, na upartego można wrzucić na nie jeszcze jeden komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOU Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 4 godziny temu, zdanek napisał: Do Golfa 4 w hatchback'u wchodzą cztery 17stki z oponami 235/45 na leżąco obok siebie, na upartego można wrzucić na nie jeszcze jeden komplet W samym bagażniku, jak w Picasso? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Wczoraj zamiast zamawiać kosmetyki załatwiłem sobie mile popołudnie. Zmiana kompletu na zimowy i dodatkowo umyte mito narzeczonej 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Szybki qd wnętrza, opłukanie budy. Obawiałem się zapachu tego typu we wnętrzu pojazdu, jednak szkoleniowiec UC mnie przekonał i nie żaluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 A jaki ma zapach? W ogóle ma ktoś coś co by nadało używanemu auto, zapach nowego auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 25 minut temu, lukasz_byd napisał: A jaki ma zapach? W ogóle ma ktoś coś co by nadało używanemu auto, zapach nowego auta? Pod koniec roku będę miał u siebie wszystkie możliwe Interior Quick Detailery. Postaram się założyć temat z ich opisem i działaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Tomas-sg napisał: Pod koniec roku będę miał u siebie wszystkie możliwe Interior Quick Detailery. Postaram się założyć temat z ich opisem i działaniem Zacytowałeś mnie a ja tylko pytałem o zapach nowego auta (ale nie zawiesza New Car czy PB New Car tylko prawdziwy zapach New Car) 17 godzin temu, clavikord napisał: Obawiałem się zapachu tego typu we wnętrzu pojazdu Do tego nawiązyłem pytając jaki to zapach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 2 minuty temu, lukasz_byd napisał: Do tego nawiązyłem pytając jaki to zapach? Źle zrozumiałem pytanie. IQD Ultracoat pachnie delikatnie czekolada / napój gorąca czekolada. I nie jest aż tak "intensywny" jak np SG IQD o zapachu truskawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Tomas-sg napisał: Źle zrozumiałem pytanie. IQD Ultracoat pachnie delikatnie czekolada / napój gorąca czekolada. I nie jest aż tak "intensywny" jak np SG IQD o zapachu truskawki. Dzięki. Jak na QD to rzeczywiście dziwny zapach, myślałem że jakiś chemiczny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 35 minut temu, lukasz_byd napisał: Dzięki. Jak na QD to rzeczywiście dziwny zapach, myślałem że jakiś chemiczny jest Sam jestem w trakcie szukania produktu IQD który będzie miał bardziej "samochodowy" zapach lub chociaż jego brak Narazie żaden z nich nie przypadł mi ( zapachem) do gustu czekam aż dojedzie reszta i sprawdzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 41 minut temu, Tomas-sg napisał: Sam jestem w trakcie szukania produktu IQD który będzie miał bardziej "samochodowy" zapach lub chociaż jego brak Narazie żaden z nich nie przypadł mi ( zapachem) do gustu czekam aż dojedzie reszta i sprawdzimy. A Soft99 Wash Mist czy jakoś tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 25 minut temu, lukasz_byd napisał: A Soft99 Wash Mist czy jakoś tak? To jest bardziej jako interior cleaner. Nowością jest IQD od gyeona Ale z tego chyba co pamiętam ma byc na bazie IPY więc może być delikatnie wyczuwalna. Ale to tylko zgadywanki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Co zrobiłem przy sowim aucie? Kupiłem Wiem, że brudny, ale na koniec tygodnia będzie pucowanie. Alfa Romeo Giulietta Sportiva QV 1.4 170 KM, 2014 rok produkcji. Dosyć dobrze wyposażone auto, ma między innymi: reflektory ksenonowe, tempomat, tapicerka skóra i alcantara, podgrzewane fotele, dwustrefowa klimatyzacja, 4 szyby elektryczne, elektrycznie regulowane i składane lusterka, lusterko wewnętrzne fotochrom, fabryczna nawigacja, bluetooth, nagłośnienie BOSE z subwooferem, szklany, otwierany dach, felgi 18", zaciski Brembo, listwy progowe. 9 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipO Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 11 godzin temu, PingNoMore napisał: Co zrobiłem przy sowim aucie? Kupiłem Wiem, że brudny, ale na koniec tygodnia będzie pucowanie. Alfa Romeo Giulietta Sportiva QV 1.4 170 KM, 2014 rok produkcji. Dosyć dobrze wyposażone auto, ma między innymi: reflektory ksenonowe, tempomat, tapicerka skóra i alcantara, podgrzewane fotele, dwustrefowa klimatyzacja, 4 szyby elektryczne, elektrycznie regulowane i składane lusterka, lusterko wewnętrzne fotochrom, fabryczna nawigacja, bluetooth, nagłośnienie BOSE z subwooferem, szklany, otwierany dach, felgi 18", zaciski Brembo, listwy progowe I kolejna Giulietta na forum Pomyśl sobie o zmianie scudetto, na poliftowe z 2016 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mld Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Mało detailingowo - zainstalowałem Carplay 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Wczoraj dalsza cześć w przygotowaniach na zimę tj wymiana dywaników na Zimowe komplety. Materiałowe zostały odkurzone i przeprane(prałem je tylko dlatego ze na jeden wylało mi się trochę chemi do czyszczenia gum)szczotce na wkrętarce+adbl bonnet i porządnie wypłukane.Gumowe zimowe Dywaniki przepłukane tylko bo były zakurzone.Nie zabezpieczyłem ich niczym bo i tak co drugi dzień będę musiał je opłukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 @397 maźnij te gumowe czymś. Warte zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 14 godzin temu, PingNoMore napisał: Co zrobiłem przy sowim aucie? Kupiłem Witamy w gronie Alfisti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Teraz, RoBee napisał: @397 maźnij te gumowe czymś. Warte zachodu. Popieram! Też doszedłem do tego wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał1995 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 W dniu 3.12.2020 o 09:08, mld napisał: Mało detailingowo - zainstalowałem Carplay Dokładałeś całe multimedia jakieś customowe, czy normalnie dołożyłeś to w jakiś sposób do MMI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mld Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 @Rafał1995 Wszystko zostaje po staremu, tylko dodajesz nowy moduł i robisz kilka bypassów z jednostki centralnej i panela klimy + dokładasz mikrofon. Pasuje plug&play, żadnego kodowania nie trzeba. Moduł chowasz obok schowka pasażera. Na zewnątrz nie widać, żeby było coś dokładane. Przełączasz wszystko przyciskami samochodu i tymi w kierownicy. Tak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi