Qlimaxss Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 22 godziny temu, lukeu napisał: @Qlimaxss elegancko U Ciebie gładka się dobrze prezentuje, masz "gładkie" mieszki przy ręcznym i gałce zmiany biegów więc jest spoko Dzięki , w sumie masz rację jak by nie patrzeć to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Nie przy aucie, ale w chacie Dywan jak nowy 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 4 godziny temu, Grzechu23 napisał: Dywan jak nowy Szkoda że 50 nie zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJZS.KAM Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Może nie przy swoim, ale już nie mogłem patrzeć na samochód rodziców... 2 wiadra, dekontaminacja, cleaner od soft99 maszynowo na to Fusso. NW na szyby, dlux na plastiki A w bonusie odszczurzanie i pranie środka 14 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Prewash z oprysku SG citrus Oil , mycie właściwe szamponem SG sleek premium shampoo. Na aucie leży infinity wax supergloss jako zimowe lsp. Felgi umyte SG ef wheel cleaner i jako zabezpieczenie Hadwao Rims na mokro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masa05 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 32 minuty temu, przemek2000 napisał: Prewash z oprysku SG citrus Oil , mycie właściwe szamponem SG sleek premium shampoo. Na aucie leży infinity wax supergloss jako zimowe lsp. Felgi umyte SG ef wheel cleaner i jako zabezpieczenie Hadwao Rims na mokro Chyba o progach zapomniałeś 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Progi, doły zderzaków, dla mnie zdjęcia wyglądają na takie przed, a nie po 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 19 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 23 godziny temu, Grzechu23 napisał: Nie przy aucie, ale w chacie Dywan jak nowy Co to za szczotki? Możesz zapodać jakiś link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 20 minut temu, psemo napisał: Co to za szczotki? Możesz zapodać jakiś link? Były w Kauflandzie w gazetce za 15 ziko jakieś pół roku temu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 47 minut temu, Masa05 napisał: Chyba o progach zapomniałeś Tak wiem dlatego nic o tym nie pisałem. Szybki bezdotyk bo pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Wczoraj i przedwczoraj dokładałem nagłośnienie Individual zamiast bazowego Stereo w E91. Na dziś został głośnik centralny, na jutro mocowanie wzmaka, bo na razie leży na miejscu, ale czekam na stelaż z allero (24zł) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 19 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Skorzystałem z czwartkowej promocji na stacji Shell i zatankowałem auto 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 14 godzin temu, psemo napisał: Skorzystałem z czwartkowej promocji na stacji Shell i zatankowałem auto Ja też chociaż 4,41zł/l to i tak sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Maniek miał mieć nowy lakier na laczkach zimowych, ale jakoś nie pykło, odświeżyłem Oraz położyłem, słuszny wosk na testy chyba wiadomo jaki 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 20 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 @rygryss co leży na oponach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 4 godziny temu, psemo napisał: @rygryss co leży na oponach? Nie pamiętam, naprawdę Kładłem dawno na opony, po zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Kilka dni temu udało mi się wymyć fokę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 W dniu 19.11.2020 o 19:13, psemo napisał: Skorzystałem z czwartkowej promocji na stacji Shell i zatankowałem auto Ja też skorzystałem przedwczoraj z tej promocji i też zrobiłem zdjęcia, ale ja to jakiś inny jestem... \ Tak, wiem, klocki... dziwna sprawa, bo wiosną były bardzo grube. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 19 minut temu, Michał126 napisał: ale ja to jakiś inny jestem... Też tak kiedyś zatankowałem po czym pojechałem na przegląd rejestracyjny i ON mi kapało jakoś przed odpowietrznik i nie chciał mi diagnosta przeglądu podbić .... Wyjeździłem trochę paliwa wróciłem i przeszło bez problemu Od tej pory tankuję do pierwszego odbicia pistoletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 @Michał126,ale przebieg . Ja czasami też korzystam z tej promocji na Shell, ale teraz to czekam na Miles Plus arktyczny na Cirkle K, ale dowiedziałem się że dostępność w tym roku stoi pod znakiem zapytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 24 minuty temu, smerf91 napisał: Też tak kiedyś zatankowałem po czym pojechałem na przegląd rejestracyjny i ON mi kapało jakoś przed odpowietrznik i nie chciał mi diagnosta przeglądu podbić .... Wyjeździłem trochę paliwa wróciłem i przeszło bez problemu Od tej pory tankuję do pierwszego odbicia pistoletu Ja to już mam przetestowane... Tankuję zawsze na rezerwie do pełna i leję "pełną parą" maksymalnie do 55 litrów, a przy tankowaniu "na pół gwizdka" pierwsze odbicie pojawia się jeszcze przed 60 litrami. Potem tankuję delikatnie z pistoletem włożonym tylko trochę, żeby widzieć lustro paliwa i nie dać mu się mocno spienić. W taki sposób zawsze na rezerwie wchodzą co najmniej 63 litry. Odmę mam pod wlewem, tak jak widać na tym zdjęciu i jak dotąd tylko raz przelałem tak, że mi przez nią wykapało po nadkolu. Zwykle tamtędy spływa woda, jak co kilka myć pędzelkuję wlew (i jak widać, już by się przydało) 9 minut temu, maciek-drummer napisał: @Michał126,ale przebieg . Ja czasami też korzystam z tej promocji na Shell, ale teraz to czekam na Miles Plus arktyczny na Cirkle K, ale dowiedziałem się że dostępność w tym roku stoi pod znakiem zapytania. Przebieg prawdziwy i czyni to auto niesprzedawalnym Do czego zresztą nie dopuszczę w dającej się przewidzieć przyszłości. Normalnie od grudnia też lałem Arktycznego (przez ostatnie dwa sezony z AR6900-D Max z powodu stosunkowo słabej smarności i niskiej liczby cetanowej), ale zważywszy na poprzednią "zimę", póki co nie czekam na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Przeglądając galerię w telefonie wrzucam zaległe fotki z wakacyjnych prac przy E30 i E36 dobrych kolegów. Troszkę słońca w tym smutnym jak piz... listopadzie nie zaszkodzi, bo ostatnio widzę tutaj same srebrne i białe, mega detailingowe lakiery 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 1 godzinę temu, zdanek napisał: bo ostatnio widzę tutaj same srebrne i białe, mega detailingowe lakiery Czyli jak ktoś ma biały czy srebrny lakier to nie może wrzucać relacji / zdjęć na to forum? Bo ma nie detailingowy lakier? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 W większości przypadków nawet nie widać, czy lakier dostał pełną korektę, czy tylko mycie na bezdotyku, ale co kto lubi. Bardzo podoba mi się testowanie produktów na takich lakierach i wypowiadanie się na temat look'u Jeżeli ktoś lubi kosmetykę i to jego hobby, a kupuje świadomie srebrny lakier to jak strzał w kolano. Lubiąc szybkie i mocne samochody chyba nie kupuje się Opla Corsy z trzycylindrowym 1.0? 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 A może ktoś najpierw kupił srebrne auto, a potem polubił kosmetykę? Okej, sprzedaję moje auta, bo zdanek zabronił ditejlerom mieć srebrne samochody Tak na serio, odrzucając na bok złośliwości, to nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że na srebrnym nie widać różnicy. Ja po samym cleanerze + wosku opisywanym jako przeciętny wizualnie widzę, po QD także, choć oczywiście mniejszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi