MOU Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 W sumie z przypadku i bez przygotowania podjechałem na bezdotyk- piana z automatu, spłukiwanie, a w hali wycieranie ręcznikami WS, Elixir na lakier i Top Kote na opony i plastiki,w środku przetarcie Gentleman'em. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 2 godziny temu, MOU napisał: W sumie z przypadku i bez przygotowania podjechałem na bezdotyk- piana z automatu, spłukiwanie, a w hali wycieranie ręcznikami WS, Elixir na lakier i Top Kote na opony i plastiki,w środku przetarcie Gentleman'em. Tak bez mycia zasadniczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Dzisiaj czyszczenie srodka wraz z szybami i w koncu mycie z zewnatrz Dywaniki przod wybonetowane ale i tak dzosiaj zauwazylem ze pranie bedzoe wiosna... Dosyc 'monotonne' mycie Na koniec wpadl FSE na lakier i szyby 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 w sumie nie przy swoim... ale dziś skończyłem. ostatnia "ceramika" w tym sezonie. pełna dekontaminacja, przytarcie rys tu i ówdzie, słupki, essence + biały NAT, CQ Lite + Reload. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Strasznie mi się podobają te S90 - niby limuzyna ale ta lotka na klapie dodaje takiego wyrazu temu samochodowi. Tylko ten środek, który wygląda jakby ktoś z Fiata 500 chciał zrobić ekskluzywny wóz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Nie no bez przesady. Fajna brązowa skóra, trochę amelinium, imitacja drewna w znikomej ilości. Wyposażenie chyba pełne. No i fakt że autem w 95% jeździ tylko kierowca więc wnętrze zadbane jak w nowym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Dzisiaj wleciały koła zimowe i japoński duet Fusso + Glaco. Ja już gotowy na zimę 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Zrobienie własnymi rączkami wydechu z kwasówy Pasowanie Przygotowane Pospawane Zamontowane Tak brzmi 15 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOU Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 W dniu 30.10.2020 o 22:57, KUBA46 napisał: Tak bez mycia zasadniczego? No właśnie bez Tak jak pisałem, że z przypadku pojechałem bez żadnej swojej chemii. Teraz mam tydzień wolnego, więc będzie porządne mycie i mam nadzieję zrobić one-stepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Gyeon CanCoat 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @Moniak Lord Masło, ładnie błyszczy Jedynie tę naklejkę z tylnej szyby bym zdjął.Ja też coś podziałałem: miało być tylko mycie i coś na oponki, ale dzisiaj w przerwie między rosołem a drugim znalazł się jeszcze czas na QD Pod fibrą czuć, że to już najwyższy czas na dekontaminację Może z moim gustem jest coś nie tak, ale to całkiem niebrzydkie auta według mnie Żeby szewc nie chodził w dziurawych butach - Citroën umyty, dywaniki wyczyszczone. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @MMCzysci a jakoś nie zwracałem na nią uwagi ale jak powiedziałeś teraz to faktycznie można by to zerwać ten peziu naprawdę nie głupi samochód. Somsiad ma taki w kupecie buda Pininfarina w czarnym kolorze, jak to odmyje i nasmalcuje to nie da się wzroku oderwać ale zwykła buda też robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @Moniak Lord Masło Pininfarina to wyłącznie 406 coupe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @CarlosBlack tak faktycznie racja. Nie jestem za dobrym znawcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @Moniak Lord Masło 406 ma ten "pazur" podobnie jak fiat coupe żepot po długiej przerwie wszedł od dwóch lat ze stylistyką na "+" - moja subiektywna opinia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @Moniak Lord Masło, 406/407 Coupe? OŁ JES! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKRZ Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Ja dzisiaj położyłem FK Hi Temp (lewa strona) i BH Finis (prawa strona) na żony aucie. Zobaczę ile wytrzymają. Przebiegi raczej małe (głównie po mieście) i garażowanie. Moja pierwszy taki "test" 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Przedwczoraj> E91:wymiana termostatwów, sterownika świec żarowych, porządne sprawdzenie auta, przegląd. Zamówiłem komplet amorków i parę rzeczy do modyfikacji. Niedługo też montaż individual audio Wczoraj> Pranie środka, czyszczenie plastików, natural look. Za tydzień wymienimy amorki, jak zdąże to też korekta lakieru. Pasek, napinacz, rolka również chce być wymieniona. Jeszcze zostanie kiera M, ręczny M, fotele sport z M-Pak i będzie bardzo fajna '3'. W tygodniu zrobimy ~350km. No i będzie śmigać. Na razie kopci 6,5l/100 - także jestem bardzo zadowolony mimo laczów 255 z tyłu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 8 godzin temu, lukasz_byd napisał: E91 jakieś fotki gdzieś masz? jestem mega ciekaw jak to wygląda kolega ma bardzo fajnie porobione e91. Silnik 3.0d porobiony, Alu 19 i pełen m-pak zewnątrz/wewnątrz w połączeniu z czarnymi skórami i logic7 robią naprawdę fajną robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Korzystając z prawie wolnego poniedziałku ogarnąłem wnętrze. Plastiki: Gtechniq Triclean, a następnie zabezepiecznie SV Protecton Matt. Skóry: SG Leather cleaner, a następnie CL Leder Protector. Jeszcze tylko ogarnąć szyby i wnętrze gotowe na zimę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 18 godzin temu, Karbo napisał: jakieś fotki gdzieś masz? jestem mega ciekaw jak to wygląda kolega ma bardzo fajnie porobione e91. Silnik 3.0d porobiony, Alu 19 i pełen m-pak zewnątrz/wewnątrz w połączeniu z czarnymi skórami i logic7 robią naprawdę fajną robotę Porobie, jak ... porobie auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 W dniu 7.10.2020 o 07:53, Streat napisał: @peciu zdaje relacje jak to działa w warunkach drogowych tak wygląda lusterko po wjeździe do garażu w deszczowy dzień, folia wylądowała w koszu 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 3 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Czyli w teorii działało a w praktyce jeden wielki szajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 @peciu, czyli co, trzeba wrócić do punktu wyjścia? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 tylko jak to jest bo gdzieś się zderzyłem z opisem żeby nie stosować na podgrzewanych lusterkach? - "Nie stosować na lusterkach barwionych, hydrofobizujących, lusterkach z systemem emitującym fale ultrasoniczne, lusterkach podgrzewanych i tym podobnych lusterkach wytworzonych specjalnymi metodami lub wymagających specjalnego traktowania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi