#kris Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 Pierwsze pranie Tojki Ojca plus ogarnięcie środka i mam mieszane uczucia jak to jak wyszedł fotel kierowcy (czyżby wytarty) i to że PB Natural za bardzo daje połysk, chyba sprzedam . Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
MMCzysci Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 @#kris używasz Georga, prawda? Jak Ci się nim pracuje? Jaką chemią? Też chyba go nabędę, nie mogę się doczekać Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
#kris Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 @MMCzysci ja mam tego większego CT470 i płukania starczyło akurat na fotele plus kanapa plus podłoga, w George by brakło.Ogólnie jestem zadowolony ale porównania brak. Przy fotelach czasem wypinam końcówkę i samym wężem odsysam w trudno dostępnych miejscach. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Slovak Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 Nie wytrzymałem i jeszcze koła do Astry przygotowałem, na szczęście Dlux ma się dobrze 1
PiterG Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 Pobawilem sie nowym odkurzaczem + pare psikniec fresso. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Qlimaxss Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 Nie dzisiaj a wczoraj zacząłem czyścić deskę rozdzielczą Stilo , kto miał kontakt z tym fiatem to wie ze po 18 latach ta deska rozdzielcza jest makabrycznie klejąca brudząca czarna mazią , Więc demontaż plastików Nie mam zdjęć z mycia Bo leciała czarna woda jak smołą ,ale nie wykorzystałem Apc i innych detalingowych bajerów .Tylko gąbkę taka która nigdy bym nie umył auta , pomarańczowe W5 z Lidla i proszek do prania . Aaa i szczoteczkę taką jak się szoruje ręce po brudnej robocie . Efekt mega fajna w dotyku struktura plastiku;) Nie mogli tak od początku;) . restaurants 28412 Ale jak wyschło i zamontowałem w aucie wyszło jakieś blade, myślałem ze jak będę czyścił resztę to zdemontuje to i pomaluje matowym spayem jak polecają na forum. Po czym przyszedł Mój ojczulek i w sumie spytał a nie posmarujesz tego żadnym dressingiem Nooo tak czemu by nie spróbować , Tak bardzo się nastawiłem na malowanie tego plastiku że nie pomyślałem że to nie jest Stilo gościa który jest typowym Januszem i ma tylko jeździć , i ewentualnie psiknie się placzkiem Truskawkowym przy odkurzaniu aby ładnie wyglądało . Tylko chłopaka który jest zajarany detalingiem, I ma dressingów do plastików z 10 i wciąż kupuje nowe . Poleciałem szybko do domu wziołem @ADBL Interior Wow kilka psików na aplikator mikro fibrowy . I wygłaskałem ten plastik aby jak najwięcej przyswoił dressingu . Ale to siadło Jaram się . Już tak bardzo nie będzie wkurzało demontaż prawe całej deski aby wyczyścić 4 plastiki .Wiedząc jaki efekt osiągnę . Także to be continued z plastikami A potem byłem na wycieczkę w lesie z Moją i strzeliłem klimatyczna fotkę 3
dareme89 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 @maciek-drummer, @Sodol - jak już jesteśmy w klimacie lat 90.: jako młodociany dinozaur nie jestem entuzjastą rapu, choć doceniam niektóre kawałki, ale to ma zajebisty klimat: Chociaż z Caro akurat twórcy nie obeszli się łaskawie:Szły pod nóż te graty - cygaro, baleron, mrówkojad, iskry jak spod cyrkulaty Widziałeś je na pewno, stało tego pełno na postojach Wziąłem sobie Caro plus, błędy młodości, jebać ten wóz Szkoda zgniatarki na to, bo to auto z FSO wyjeżdżało jako gruz I teraz mały coming out... trzymajcie mnie, bo niebezpiecznie zbliżam się do głupiej decyzji w postaci zakupu jakiegoś jaktajmera... Cygaro i A6 C4 niezdrowo przykuwają moją uwagę, a jak ostatnio widziałem BMW E28 na czarnych KTV, to prawie rozdupcyłem swój nowożytny samochód, bo przestałem patrzeć na drogę. A wiesz które auto było nazywane mrówkojadem? Cały czas się zastanawiam. Cała płyta jest mistrzostwem,Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Michał126 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Ale upośledzony Jak się podstawia lewarek pod takie auto? 2
Slovak Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 @Crasher, świetnie wygląda, uwielbiam zglebione auta
Crasher Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 @Michał126 To pełen airride, podnosisz dosyć wysoko i już. @Slovak Wlasciciel to mój dobry znajomy, autko będzie pod kontrolą 1
Mumins Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Pobawiłem się trochę qd-kami. Na fotach brakło GS Gloss i FW Botox 1
DaV Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 @Mumins Kiedyś bardzo chciałem taką 166 w wersji z turbo Cyknij jakieś lepsze foty.
Mumins Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 5 minut temu, DaV napisał: @Mumins Kiedyś bardzo chciałem taką 166 w wersji z turbo Cyknij jakieś lepsze foty. Postaram się, ale talentu brak
RoBee Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Podołałem, 3 etapy i Lite To nie trze? Fajna fura, ale kompletnie mi się nie podoba tak zglebiony. Jaki w tym sens jak on się w takiej formie nadaje do parkowania na płaskim jedynie?
DaV Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 1 minutę temu, RoBee napisał: ale kompletnie mi się nie podoba tak zglebiony Popieram 1 minutę temu, RoBee napisał: w takiej formie nadaje do parkowania na płaskim jedynie Pewnie airride jest na pokładzie.
keza Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 36 minut temu, Crasher napisał: To pełen airride, podnosisz dosyć wysoko i już. @DaV była odpowiedź, że to airride
Crasher Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Tak jak wyzej, w bagażniku się kompresor i można podnieś zarówno przód jak i tyl. Autko zlotowe.
damiano2007 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Ja dzisiaj zarzuciłem cleaner maszynowo DJ + poorboysa nattys Black. Tutaj postanowiłem na jedną stronę położyć tylko na jałowy lakier. Wnioski: Na jedną stronę samochodu + tył i przód zużyłem 1.9g wosku. Na jedną stronę gdzie nie było cleanera 2.4g wosku. Cleaner nadał mega śliskości lakieru (DJ to wręcz glaze :D) co pozwoliło aplikować wosk na maksa oszczędnie i łatwo. Kurła... kolor tego wosku mnie drażnij przy aplikacji tak zabrudził aplikator za to dotarcie na koniec wszystkich elementów to czysta poezja. Jeden ruch fibra i gotowe. 7 3
Qlimaxss Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 @damiano2007 Dla mnie woski Nattys to kwintesencja detalingu. Właśnie takie powinny być woski kiedy przejdziemy wszystkie etapy przygotowania lakieru. Kładziemy wosk i jego docieranie powinno być właśnie takie smyranie lakieru.Rach ciach i gotowe 2 1 1
Michał126 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 11 godzin temu, dareme89 napisał: Cała płyta jest mistrzostwem, Niby nie mój klimat, ale coś w tym jest i na Spotify sobie zapiszę jako playlistę, żeby w aucie łatwo znajdować.
damiano2007 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 @Qlimaxss dokładnie. Wosk to już taka forma spicia śmietanki z całej roboty A ta praca mnie nauczyła w 100% na własnej skórze jak kluczowe jest jeszcze użycie cleanera/finish pomimo pełnej dekontaminacji.
Qlimaxss Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 @damiano2007 Tak jak piszesz . Jak dla mnie cleaner to przy letniakach taki must have szczególnie tych konkursowych . Chodź wiadomo są woski które bez cleanera robią dobrą robotę . 1
Rekomendowane odpowiedzi