Slovak Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @krd, widziałem Twój post na FB pod jakimś minivanem i myślałem, że Skoda już znalazła nowego nabywcę
Moderator krd Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 "Mini"vana kupiliśmy wcześniej Fabia stoi i czeka na chętnego...
piotrek305 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @krd ogarnij te parujące halogeny bo to aż straszy w tym ogłoszeniu.
Moderator krd Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @piotrek305 parują od nowości. Wszystkie czarne tak mają - nic z tym nie zrobię.
#kris Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Nie moje ale Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Fredi88 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 12 minut temu, #kris napisał: Nie moje ale Ale... fajne Myłbym
Moderator Streat Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 wczoraj wpadła aqua w 2 warstwach i na to booster od aquy pierwsza aplikacja powłoki ceramicznaj na auto za mna umordowałem sie przy tym niemiłosiernia ale chyba jakoś to wyszło 5 1
Moderator Streat Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @rygryss było co robić oczywiscie nie obyło sie bez poprawek bo maske musiałem polerowac i od nowa nakładac bo wyszła piękna kreska przed środek maski ale jak na pierwszy raz mysle ze nie jest az tak źle
DZIADZIA Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @Streat dziewicza aplikacja, długo będziesz się jarał... ale o to chodzi 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @Streat pierwsze koty za płoty 1
Michał82 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @Streat aż bije po oczach ta czerwień.
Moderator Streat Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @Michał82 czerwony to moj ulubiony kolor i lubie jak jest w nienagannym stanie
ad.am Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Szybki rinseless ONRem z Opti Sealem
D@ViD Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Dzis wpadłem koledze pomoc Passat CC - etapy 1
marco80 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Cooper S -odświeżenie lakieru - essence - powłoka CarPro LITE -folia PPF Flexishield 7 2
czester Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 @marco80 Wygląda super, szczególnie na tych felgach. Natomiast folia jakoś nie w moim stylu ale wiadomo, że to rzecz gustu. Najbardziej jednak podoba mi się auto z Twojego avatara
DZIADZIA Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 @marco80 przygotowany do sprzedaży, stoi na OtoMoto 1
piotrek305 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 uważam, że przez tą folię przednie reflektory wyglądają właśnie o wiele gorzej, tak jakby były wypalone i mega zużyte.. ale co kto woli.. 1
lukasz_byd Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Godzinę temu, piotrek305 napisał: uważam, że przez tą folię przednie reflektory wyglądają właśnie o wiele gorzej, tak jakby były wypalone i mega zużyte.. ale co kto woli.. Zgadzam się. Pomijając kwestie oświetlenie tj. dalej bezpieczeństwa. Natomiast co u mnie? Samochód pierwszy raz od hmm 11 lat? mi się zepsuł ale dowiózł do domu. Wczoraj pod pracą coś zapiszczało, szarpnęło. Pojawił się komunikat o braku ładowania akumulatora i awarii zawieszenia (jest na pompie na pasku). Dojechałem do domu i wiedziałem że pasek. Od tygodnia jakieś dziwne znaki na niebie i Ziemi mówiły mi że coś się dzieje ze sprężarką od klimy mimo że chłodziła spoko itp. No i pasek pękł (a był wymieniany w styczniu chyba, Gates). Założyłem nowy i aż kopcić się sprężarka klimy zaczęła. Więc F02 zostało w domu a jeźdzę F11. Z racji że nie lubicie samego tekstu, załączam zdjęcie uszczelek i śrubki odebranej z ASO, sprezara przyjdzie nowa do warsztatu i jutro wymiana, w sobote czynnik. Strasznie mnie męczy ten stan rzeczy.
#kris Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 @lukasz_byd Który czynnik, to nowe ustrojstwo?? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
lukasz_byd Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 2 minuty temu, #kris napisał: @lukasz_byd Który czynnik, to nowe ustrojstwo?? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Sprezarka obsługuje oba. R134 i Ten Rf1234? Czy jakoś takoś. Nie wiem czy cały układ obsługuje także ten nowy. Tak czy siak, załaduje R134.
#kris Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Ładuj stary bo na temat nowego są różne teorie...Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
QualityTM Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Może nie ja robiłem, ale w Gnieźnie i mega polecam. Chłopaki ogarnęli mi nieźle auto EDIT MOD : niedozwolona REKLAMA
MMCzysci Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Piękny samochód. Jaki motor?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi