Chochlik437 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 @Crasher Mam nadzieję że szykujesz jakąś relację na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 @Chochlik437 Myślę ze uda sie cos skleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 @alexander.p i jak wrażenia ?Pamiętam bardzo dobrze zajawkę przy pierwszych akcjach z tym woskiem Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu TapatalkaAplikacja mało komfortowa, dziwnie szybko schnie podczas aplikowania. Docieranie bez problemu. Gąbeczka mokra, minimalna ilość, małe kwadraty.Mam nadzieję, że odwdzięczy się trwałością :)Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kier Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 A jak przewozicie i używacie telefonu w swoich samochodach? Pytam, bo sporo jeżdżę i chciałbym zaczać korzystać zgodnie z przepisami i przede wszystkim bez uszczerbku na telefonie, bo już dwa mi się pobiły (dotyki) i są zakolejkowane do naprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 33 minuty temu, kier napisał: A jak przewozicie i używacie telefonu w swoich samochodach? Pytam, bo sporo jeżdżę i chciałbym zaczać korzystać zgodnie z przepisami i przede wszystkim bez uszczerbku na telefonie, bo już dwa mi się pobiły (dotyki) i są zakolejkowane do naprawy. W spodniach w kieszeni. A jak ładować to w Snap in adapter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Męczyło mnie psychicznie posiadanie tylko jednego kluczyka, samodzielnie dociąłem groty w dwóch kluczach i zaprogramowałem je. Przy okazji jeden z kluczy zrobiłem sobie z nowszej generacji e46 7 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nie dzisiaj, a wczoraj i nie przy swoim a siostry daily. Auto 2 miesiące temu dostało SSW i na tym koniec. W weekend udało się coś podziałać Pre-wash oprysk 1:20 -> CleanTech Citrus Foam Mycie właściwe z gąbką od Soft99 Opony czyszczenie DM + dressing od @BINDER I pora na LSP w postaci QW. Zobaczymy ile posiedzi przy takiej "zimie". Aplikacja przy takiej temp i wilgotności bez problemów. Po 2h nie wytrzymałem i sprawdziłem kontrolnie hydro Jest bardzo dobrze! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 @Grzechu23 Ooo Widzę masz opryskiwacz z Kauflandu jest zajeb.... ale jedno mnie w nim denerwowało, że ma problem pobrać do końca roztwór jak już jest końcówka. No i brakuję systemy 360' ale za tą cene polecam każdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik87 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 @Grzechu23 qw od ADBL ma super beading. Fajnie wyciąga ziarno, tylko trochę kurzu ciągnął... Jakie masz spostrzeżenia co do tego produktu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 33 minuty temu, david2888 napisał: Ooo Widzę masz opryskiwacz z Kauflandu jest zajeb.... Stary.. męczę go od ponad 2 lat i chodzi jak złoto Zero problemów i nawet nie mam w planach zmieniać. Regulowana mgiełka na plus. Za cenę coś koło 15 zł to bajka. Zawsze wlewam max 1.5l (bo tyle zawsze spokojnie mi styka na pre-wash) , dobijam 2bar i oblatuje na luzie całe auto bez żadnego dopompowania. Polecam 9 minut temu, Malik87 napisał: Jakie masz spostrzeżenia co do tego produktu? Dokładnie tak jak piszesz 10 minut temu, Malik87 napisał: super beading. Fajnie wyciąga ziarno, tylko trochę kurzu ciągnął... Do tego mega mocno przyciemnia lakier. Zapach jagody mi podchodzi. Preferuje aplikacje przez w/w pokazany pad MF. Wszystko git, żadnych mazów itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Wczoraj zaliczyłem późnowieczorne mycie na bezdotyku. Na koła poleciał UWC, a na lakier SG truskawkowy + bubble maker. Niestety były tylko 2 stopnie na plusie, ale obyło się bez więkdzych komplikacji. Do tego, położone w październiku Fusso Coat ma się nadal dobrze:) Do suszenia skorzystałem z PIN Towel. Na koniec psiknąłem na calość Fusso S&B. Tam gdzie lakier był jeszcze wilgotny, środek lekko się mazał. Ogólnie look spoko, zapach fajny, a następnego dnia nie było widać mazów ani jakiś defektów po aplikacji. Chętnie go wypróbuję w lepszych warunkach pogodowych i po widoku, a nie pod latarnią z latarką w ręku:)Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mld Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nie dzisiaj, a wczoraj. Bezdotyk Green Star 1:10, potem w garażu Ech2o 1:15, a potem nie wytrzymałem i wypróbowałem Wolfganga DGPS. Chciałem poczekać do onestepa i z cleanerem położyć,... ale musiałem sprawdzić jak wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 @mld Niech mi ktoś powie ze bryła Coupe nie przykuwa wzroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 6 godzin temu, Grzechu23 napisał: w/w pokazany pad MF. A cóż to za pad niedawno zamówiłem jakieś niebieskie, ale gąbka w srodku mega sztywna i na zaokrągleniach średnio się jej używa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 10 godzin temu, daniel87 napisał: A cóż to za pad A takie coś:https://pl.aliexpress.com/item/32834046165.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0f9lbtCs Co by nie robić OT Udało się wykorzystać troszkę chemii z ostatniego BOX'a w skodzinie ;) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Do starego passata pchajo światłowody z Ałdi Wszczepiłem paskowi podświetlenie klameczek z Audi A6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Nie przy ale dla auta, ozonator 10g z części pochodzących z recyklingu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 @danielek. To jeszcze napisz, jakie części od czego pochodziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Obudowa od starego UPS,wentylator 230v i generator z chin za bardzo skomplikowane to nie jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 W niedziele leon a dziś przyszła pora na mycie smarta. Małe 50:50 Najgorsze tylko, że jutro pewnie znów będzie wyglądał jak na tym pierwszym zdjęciu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 @Fredi88 - a co to takie białe leży na ziemi..? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Na bank to resztki styropianu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 38 minut temu, Eidos71 napisał: @Fredi88 - a co to takie białe leży na ziemi..? Resztki śniegu. Jak zjedziesz tą drogą w dół, tam gdzie słońce nie dochodzi to jest tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawik_G Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 57 minut temu, Eidos71 napisał: @Fredi88 - a co to takie białe leży na ziemi..? Na bank to piana po myciu leona została 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 @Fredi88 na ostatnim zdjęciu to maleństwo wygląda jak resorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi