lukeu Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 @JPZ yeti + IPA? Co autor ma na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JPZ Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 100 ml piany i 100 ml czystego ipa, 800 ml wody. Na kanale Forensic Detailing był kiedyś taki temat więc postanowiłem sprawdzić jak działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 W dniu 16.02.2019 o 07:07, Pływak napisał: Ogarnąlem komore, Motorplast fajnie siada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 37 minut temu, Crasher napisał: Motorplast fajnie siada. Bardzo fajnie siada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 @Gardor dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilsky Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Szybkie mycie: piana wstępna z myjki szampon chyba cherry od 4detailer felgi sg monster wheel cleaner opony sg tire cleaner + coco tire booster prostaff water gold na lakier i felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Nie dzisiaj, a w weekend . Na aucie leży 7 msc fusso, popełniona deironizacja i aplikacja SSW. Usuwanie kamienia za pomocą RRC. Na to ADBL wipe out i na szyby boczne i tylnią glaco. Czołowa, przygotowana za pomocą filcu + ceriglass na rotacji. odtłuszczona jak wyżej, i aplikacja 2x G1 od gtechniq. Komora silnika ogarnięta przy pomocy APC Good stuff, zabezpieczona poorboys trim restroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 56 minut temu, mrsjackdan napisał: Usuwanie kamienia za pomocą RRC Jakiego dokładnie produktu używałeś? Dał radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 @Dante05 Water spot remover liquid. Myślałem że będzie lepiej, szorowania co niemiara, szybciej mi poszło filcem + ceriglassem. Raczej poleci na giełdę, mnie nie zachwycił.. Podobnie jak defroster, cena jednak idzie w parze z jakością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 @mrsjackdan jaką wersję masz ? Ja mam light i lipa , słabiutki produkt do usuwania kamienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 @Gesiu_15 kolega pisał post wyżej ze ma wersje liquid Czyli z tego co czytamy to wychodzi na to ze jedynie wersja GEL ma w sobie coś siły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Małe odgruzowanie Koła: 4detailer Principal Wheel Cleaner, ADBL VL, Excede Tire and Rubber Cleaner, Black Water Buda: SG Citrus; pędzelking Excede Bulldozer 1:10; RRC kwaśny szampon; CarPro Elixir Srodek: ADBL IQD; Soft99 Wash Mist; chusteczka Colourlocka do ogarnięcia skóry na kierownicy; zapach Fresso Gentelman w drewnie, na dywanikach Koch GUF Szybki: Cartec 1:4, z zewnątrz na fibrze flexipads, w środku z czyściwem bezpyłowym Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Ogarnąłem Evo - wpadł nowy olej Motul 300V 5w40 plus filtry K&N, do tego pełne sprzątanie samochodu: - deironizer ProElite plus Vasco na smołę, - piana ProElite Neutral (ma genialny zapach, taki oldschool), - szampon Sonax Green Lemon, - Tyre&Rubber Cleaner plus Sonax żel do opon, - Sonax BSD, - odkurzanie wnętrza plus APC ProElite plus Soft99 Wash Mist. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Ogarnąłem wnętrze skody rodziców. Z prac mam tylko 3 zdjęcia. Auto odkurzone, plastiki wyczyszczone APC 1:15 od ADBL'a i zabezpieczone FW mademoiselle. Następnym razem użyje Wow, bo z efektu panienki nie jestem zbytnio zadowolony. FW jest świetnym dressingiem na plastiki Fiata idei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 7 godzin temu, clavikord napisał: RRC kwaśny szampon; CarPro Elixir Zadowolony jesteś z tych produktów? Jak ten szampon się spisał? Jak aplikacja elixira? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 @maciek-drummer Co do Elixira - fibra idzie jak po lodzie. Mega śliskość, tutaj na czarnym (temp ok 0stopni na zewnątrz) pojawiały się sporadycznie problemy z plamami na lakierze, które musiałem intensywniej docierać. Natomiast na srebrnym to jest poezja. Szampon niezle domywa, oraz zaskoczył mnie tym co opisałem w dziale z jego testem. Odsłonił NW którą uznałem za wymarłą na jesieni, podczas mycia szamponem neutralnym Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Volovina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 W tamtym tygodniu 3 dni walki z E-klasa. -Pranie wnetrza -Polerowanie dekorów (przedłuża do rotacji z Aliexpress spisała się bardzo dobrze) oraz wisnienka na torcie, czyli wosk do dekorów od Manufaktura wosku -dekontaminacja lakieru i woskowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misz.czu Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 @david2888 Można link do aliexpress? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 1 minutę temu, misz.czu napisał: @david2888 Można link do aliexpress? PLN 23.10 | SPTA 78 pcs Mini Pad do polerowania, szczegółowo Pad do polerowania Mix rozmiar elastyczny wałek zestaw do narzędzia obrotowe polerka wiertarka elektrycznahttps://s.click.aliexpress.com/e/bQf2UEaU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 @david2888 z którą końcówką zamówiłeś? Z M14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 @paperson M14 na rotacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Marca 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Szybkie mycie. B2B na oponki, na lakier FW Amulet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Zamontowanie downpipe 2,75" i szybkie mycie. Citrus oil + Megs Gold Class + Ech2O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 @Domel chyba grubo smarujesz B2B, czy on tak ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi