DaV Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wszędzie chyba nawaliło po kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 W kieleckim tylko wieje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wrocław sucho i na plusie, 2 dni temu pół metra śniegu... Niech to się zdecyduje bo nawet nie ma jak zaplanowac latania bokiem ani umyć auta Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 @DaV mam do Grześka ok. 40 km, a u mnie jest 50-60 cm śniegu. Od poniedziałku nie mogę z domu wyjechać i już mam dosyć odśnieżania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozaa Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Ehhh a w Poznaniu cud jak śnieg się do drugiego dnia utrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 w pomorskim wczoraj spadł snieg a okolo polnocy byl juz tylko wspomnieniem ;d a co zrobilem dla mojego auta ? wyszyscilem wycieraczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakeRiderr Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Ja w końcu zrzuciłem resztki soli z lakieru na bez dotyku i od razu lepiej się jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Naprawiłem mechanizm wycieraczek w Clio. Może nie moje, ale często na mojej głowie jest ogarnianie tego autka. Ustawić wycieraczki później robiąc to 1wszy raz w życiu to niezła udręka. Na szczęście tel do znajomego pomógł zrozumieć jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zabrałem się za felgi letnie, leżakowały na dworzu wiec wypadałoby coś z nimi dzisiaj zrobić. Pomimo sprzyjającej aury 1 stopnia na plusie oraz braku śniegu. Seriooooo. Na Pomorzu w tym roku śniegiem sypnęło może 2/3 razy ? Gdzie na następny dzień wszystko poznikało. Felgi 10-letnie ogarnięte, przepolerowałem front przy użyciu proxxona z futrem 30mm. Z pomocą pasty od car pro clear cut. O dziwo nie widzę żadnych hologramów etc. Felgi i Tak są zniszczone więc nawet nie będę robił żadnego finiszu. Na zabezpieczenie pójdzie fusso. W środku nie polerowałem z racji miliona rys odprysków zadrapań etc. Otluscilem adbl wipe out i na wnętrze również pójdzie fusso. Na koniec pare zdjęć z dzisiaj. zdjęcia z tel. Wiec może nie być zachowana kolejność. Zdjęcia felgi po polerce są już zrobione po wymyciu wipe out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 PłukankoWysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawek Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Ogarnąłem 2 felgi z których już dość mocno schodził lakier bezbarwny. Na ten moment wygląda to tak jak na poniższym zdjęciu. Nie mam tylko pomysłu jak to zabezpieczyć A już przy myciu pędzlem od otarcia PLASTIKOWĄ częścią była widoczna mała ryska ;/ Boję się, że mnóstwo godzin pracy pójdzie na darmo. Efekt na ten moment zadowalający bo felgi leżą na półce. Macie jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Wkoncu, po dwóch miesiącach upragnione mycie, a patrząc na prognozy efekt może chwile pocieszyć Użyty raczej standard Pre Wash - Shiny Garage PWCO Szampon - ADBL Shampoo Pro Lakier - ADBL SSW Opony - ADBL Black Water Szyby - Cartec Scheiben Reiniger Środek grutownie przetarty Soft99 Wash Mist Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek1960 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 U mnie rano -9 , teraz -8 . Auto od 2 tygodni nie widziało wody do mycia a w takiej temperaturze długo nie zobaczy Od wczoraj testuję odmrażacz ( dawno przetestowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 U mnie -13, więc przyjechałem szybko 700km do teściów bo tu tylko -0,5 i przed chwilą auto opłukane solidnie na bezdotyku. Wygląda na w miarę czyste. Wstawione do garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Umylem szyby resztka ipy oraz poprawiłem dicerem do soft99 a później kurs do Pabianic po fotele do omy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 23 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 @Malwin41 Motywacja musi być, żeby nie było nudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1983 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Poskładałem jarzma tylnych hamulców i zalałem tylne zaciski płynem hamulcowym. Dziś wieczorem montaż na aucie. DEV-CAR pięknie dziękuję za renowację zacisków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udało się wymienić tylną prawą poduszkę powietrzną bo już czasem opadało auto. Podjechałem do brata do garażu i zabrałem się za robotę. Stara poducha wypięta z mocowań: Nowa przygotowana do montażu: Już wpięta w mocowania: I widok na kompresor: Po zamontowaniu podjechałem na bezdotyk bo auto już tak uwalone, że syfi każde dotknięcie o niego. Było -2 na dworze więc uznałem, że trzeba wykorzystać moment. Zdjęcia nie robiłem bo to szybka akcja więc nie ma się co jarać jakimś genialnym efektem. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Wpadlo mycie wraz z woskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @lodowa uwielbiam kolorek Jest wyjątkowy dla skody tak samo jak kolor Hyundaia i30 N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 48 minut temu, lodowa napisał: Wpadlo mycie wraz z woskiem elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @Domel @Tomas22 @Malwin41 dzieki jop 2.0 tsi ( nie zauwazylem poboru oleju xd ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 4 godziny temu, Malwin41 napisał: @lodowa Moja narazie też nie bierze xD A to nie jest tak że po 2016 tsi/fsi były poprawione ? Dużo czytałem bo interesowałem się 1.8 tsi z 2008 czyli mina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 10 minut temu, Malwin41 napisał: @Tomas22 Nie mam pojęcia. Jedno szczęście moja też nie bierze płynu chłodniczego jak się często zdarza. Odpukać w nie malowane Ten plyn to warto monitorowac @Tomas22 silniki godne uwagi to te po 2015 roku dokladniej btw dosc dynamiczny i nawet ekonomiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Szybkie płukanie na bezdotyku. Efekty jakieś tam są, w końcu przestałem się brudzić przy wsiadaniu do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi