Moderator Streat Opublikowano Poniedziałek o 17:12 Moderator Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 17:12 jak ma byc koncentrat to SG albo Carlab w mojej ocenie najlepsze tire cleanery, jeszcze kiedys super był RRC mam jeszcze 1L i bardzo miło go wspominam 4
nervus Opublikowano Wtorek o 16:06 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 16:06 22 godziny temu, Streat napisał(a): jak ma byc koncentrat to SG albo Carlab w mojej ocenie najlepsze tire cleanery, jeszcze kiedys super był RRC mam jeszcze 1L i bardzo miło go wspominam A excede jak wspominasz ?
Tomas-sg Opublikowano Wtorek o 17:19 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:19 Godzinę temu, nervus napisał(a): A excede jak wspominasz ? Dla mnie najlepszy jaki kiedykolwiek był. Litrówki chyba można jeszcze kupić gdzieś ale większe już niestety niedostępne. 1
Moderator Streat Opublikowano Wtorek o 18:34 Moderator Zgłoś Opublikowano Wtorek o 18:34 2 godziny temu, nervus napisał(a): A excede jak wspominasz ? Też bardzo dobry cleaner do opon, jeden z mocniejszych mam jeszcze trochę ze starych zapasów
nervus Opublikowano Wtorek o 19:25 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 19:25 2 godziny temu, Tomas-sg napisał(a): Dla mnie najlepszy jaki kiedykolwiek był. Litrówki chyba można jeszcze kupić gdzieś ale większe już niestety niedostępne. cierpliwosci
maciek-drummer Opublikowano Środa o 07:10 Zgłoś Opublikowano Środa o 07:10 @nervus coś wiesz? Bo tak się zastanawiałem ostatnio co się dzieje z marką Excede. Również z chęcią bym kupił po latach środki do mycia kół, bo jak pamiętam to był TOP jak dla mnie.
Qlimaxss Opublikowano Środa o 08:50 Zgłoś Opublikowano Środa o 08:50 @maciek-drummer Ja mam jeszcze z pół literka, miksuje z Szamponem Neoxal 737. Mega przyjemna praca
Rekomendowane odpowiedzi