Moderator Streat Opublikowano 17 Lutego Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Lutego jak ma byc koncentrat to SG albo Carlab w mojej ocenie najlepsze tire cleanery, jeszcze kiedys super był RRC mam jeszcze 1L i bardzo miło go wspominam 4
nervus Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 22 godziny temu, Streat napisał(a): jak ma byc koncentrat to SG albo Carlab w mojej ocenie najlepsze tire cleanery, jeszcze kiedys super był RRC mam jeszcze 1L i bardzo miło go wspominam A excede jak wspominasz ?
Tomas-sg Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Godzinę temu, nervus napisał(a): A excede jak wspominasz ? Dla mnie najlepszy jaki kiedykolwiek był. Litrówki chyba można jeszcze kupić gdzieś ale większe już niestety niedostępne. 1
Moderator Streat Opublikowano 18 Lutego Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2 godziny temu, nervus napisał(a): A excede jak wspominasz ? Też bardzo dobry cleaner do opon, jeden z mocniejszych mam jeszcze trochę ze starych zapasów
nervus Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2 godziny temu, Tomas-sg napisał(a): Dla mnie najlepszy jaki kiedykolwiek był. Litrówki chyba można jeszcze kupić gdzieś ale większe już niestety niedostępne. cierpliwosci
maciek-drummer Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Opublikowano 19 Lutego @nervus coś wiesz? Bo tak się zastanawiałem ostatnio co się dzieje z marką Excede. Również z chęcią bym kupił po latach środki do mycia kół, bo jak pamiętam to był TOP jak dla mnie.
Qlimaxss Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Opublikowano 19 Lutego @maciek-drummer Ja mam jeszcze z pół literka, miksuje z Szamponem Neoxal 737. Mega przyjemna praca
Shoober Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia Cześć, sluchajcie, mam problem. Nie mogę domyć tego „dressingu”. twarda szczota, tire&rubber cleaner z ADBL, Gyeona, kiurlaba, czyste apc różnych firm, industrial deagreser, wipe out czy T&G nie rusza. jakies rady?
Shoober Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 12 minut temu, DZIADZIA napisał(a): T&g Było, nie rusza.
Adrian89 Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia Było, nie rusza.Darkside?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Shoober Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 1 minutę temu, Adrian89 napisał(a): Darkside? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie wiem.
Moderator Domel Opublikowano 17 Kwietnia Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia Godzinę temu, Adrian89 napisał(a): Darkside? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wygląda jak PLAK w nieskończonej ilości warstw Jeśli ktoś to tak plakował to opona już zalakierowana do nieśmiertelności Ale tak próbowałbym jeszcze jakimiś innymi T&G. Ja teraz męczę na swoich ADBL Tar Remover Thixotropic I jak juz mi puściło w końcu brązem - to nareszcie na tych Continentalach zaczyna mi dobrze dressing wchłaniać. Myslę że jeszcze 2 akcję i będzie opona już należycie wchłaniała dressingi
MMCzysci Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia Aby na pewno to optymalne dla opony?Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 18 Kwietnia Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 10 godzin temu, MMCzysci napisał(a): Aby na pewno to optymalne dla opony? Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Wiesz mówimy o sporadycznej sytuacji uzycia tego produktu na oponie - może 2-3x - a nie regularnym użytkowaniu go na oponie.
DZIADZIA Opublikowano Piątek o 18:19 Zgłoś Opublikowano Piątek o 18:19 22 godziny temu, Shoober napisał(a): Było, nie rusza. Jakim t&g
Shoober Opublikowano Piątek o 21:09 Zgłoś Opublikowano Piątek o 21:09 2 godziny temu, DZIADZIA napisał(a): Jakim t&g Gyeona, TarX, Tarpen, nowy tixhotropic i vasco na noc. Te mam i te próbowałem. Mam jeszcze ADBL GRR, który chcę sprawdzić we wtorek. Ale tylko z ciekawości, bo szkoda produktu.
DZIADZIA Opublikowano Sobota o 18:32 Zgłoś Opublikowano Sobota o 18:32 21 godzin temu, Shoober napisał(a): Gyeona, TarX, Tarpen, nowy tixhotropic i vasco na noc. Te mam i te próbowałem. Mam jeszcze ADBL GRR, który chcę sprawdzić we wtorek. Ale tylko z ciekawości, bo szkoda produktu. Ok jeszcze akra
Rekomendowane odpowiedzi