Montano Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Witam. Czy george numatic nada sie jako odkurzacz na sucho do domu i jako na such i do prania do jednego samochodu? Mam zafire tourer i potrzebny mi odkurzacz z funkcjabprania gdyż często używam go do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 [ref=#ff3366]Montano[/ref], piszesz serio, jaja sobie robisz, masz trudności z rozumieniem tekstu czytanego czy po prostu tak leniwy jesteś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montano Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Sorry może xźle sie wyraziłem. Do samochodu bedzie dobry bo widziałem na forum że wielu forumowiczów go używa. Ale chodziło mi o dom bo mam sierściuchy i czy do takiego strikte domowego użytku sie prawdzi dobrze? Bo nie chcialbym trzymac 2 odkurzaczy.Ewentualnie co proponujecie dokupic do georga jakie akcesoria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakuz89 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Turboszczotke jak masz zwierzaki i dywany w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skota Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam mam pytanko czy ktoś z forumowiczów miał do czynienia z odkurzaczem z filtrem wodnym Karcher Ds 5.800 lun Ds 6.000 jeżeli tak czy może ktoś się wypowiedzieć. Chciałbym się również również spytać czy George GVE 370-2 dobrze sobie radzi w odkurzaniu na sucho i jak u niego z filtracją kurzu. Mój obecny samsung chyba zaczął więcej wyrzucać kurzu jak wciągać Szukam dobrego odkurzacza z dobrą filtracją. Już prawie zdecydowałem się na tego Karchera z filtrem wodnym ale chciałby tez Georga i mam dylemat czy sam Georg mi starczy i zadowoli przy odkurzaniu na sucho czy lepiej dokupić tego z filtrem wodnym. Mam w związku z tym duży dylemat bo oba odkurzacze jednak swoje kosztują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek89 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 1. Jest sens kupic karcher wd3 do odkurzania i hyundai vc5750 do prania? 2. Czy cos lepszego niz wd3 do 400zl jestem w stanie dostac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
passtartowy Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 [ref=#ff3366]bolek89[/ref], wd3 kupisz za 249 jak poszukasz promocji. A do odkurzania się nadaje jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek89 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Bardziej chodzi mi czy jest sens kupic taki odkurzacz jak mam zamiar kupic tez tego hyundai'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Właśnie czy miał ktoś stycznośc z hyundai vc5750 ? też chciałbym go kupić do prania swojej tapicerki chwilowo czy czasem u znajomych, sąsiadów, rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yunivers Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Koledzy w Lidlu ma się pojawić odkurzacz do pracy na sucho i mokro Parkside pnts 1300 c3 za 159zł warto go kupić na użytek domowy czyli odkurzanie auta itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Zamierzam kupić odkurzacz przemysłowy. Będzie on służył do odkurzania 2 aut, piwnicy i garażu. Który odkurzacz polecacie w cenie 1000-1500 zł? Wysłane z mojego E6533 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Zamierzam kupić odkurzacz przemysłowy. Będzie on służył do odkurzania 2 aut, piwnicy i garażu. Który odkurzacz polecacie w cenie 1000-1500 zł? Wysłane z mojego E6533 przy użyciu Tapatalka Polecam mv3 do twoich potrzeb jest idealny. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Zamierzam kupić odkurzacz przemysłowy. Będzie on służył do odkurzania 2 aut, piwnicy i garażu. Który odkurzacz polecacie w cenie 1000-1500 zł? Wysłane z mojego E6533 przy użyciu Tapatalka Można też pomyśleć o profi z serii 45 mf, będzie miał bardzo mocne ssanie i multifiltr do drobnych pyłów, mv3 będzie dobrym wyborem w kategorii ekonomicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Jak ogólnie spisują się te odkurzacze z serii 45 mf? Rozumiem że będzie tylko do odkurzania na sucho?-czy może ma jednak opcje na mokro? Wysłane z mojego E6533 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas80 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Witam Wszystkich szukam informacji na temat odkurzacza Nilfisk Aero 26-21- przeszukiwałem forum ale nic nie znalazłem na jego temat. przykładowy link : http://isprzet.pl/nilfisk-alto/1888-odkurzacz-nilfisk-alto-aero-26-21-pc.html Rozpoczynam przygodę z czyszczeniem samochodów i na tą chwilę używam Karchera MV2 - jest to mój pierwszy odkurzacz którym zrobiłem już coś koło setki aut i ogólnie sobie go dość chwalę, ale niestety nie mam porównania co do innych modeli. W internecie wypatrzyłem model Nilfisk'a jak powyżej, który mi się dosyć podoba (ma kilka fajnych opcji: funkcja dmuchawy, samoczyszczące się filtry, sucho/mokro, gniazdo do przyłączenia elektronarzędzi, ... i kolorystycznie pasuje mi do reszty wyposażenia ). mam pytanie do znawców tematu lub użytkowników - czy warto wymienić Karchera na Nilfiska? czy taka zamiana usprawni mi proces odkurzania samochodów (szczególnie z piachu i innych trudno usuwalnych śmieci) czy też po takiej zamianie nie poczuję wielkiej różnicy. Z góry dziękuję za szczere opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlak Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Witam jaki odkurzacz kupić tylko do aut będzie używany więc końcówki jakieś płaskie będą potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcels3 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam, czy posiada ktoś odkurzacz FLEX VC 21 L MC ? Prosiłbym o jakies opinie na jego temat Dodane po 5 sekundach: Witam, czy posiada ktoś odkurzacz FLEX VC 21 L MC ? Prosiłbym o jakies opinie na jego temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dziś spalił mi się odkurzacz ... Teraz szukam odkurzacza do domu i ogarniania samochodów. Zależy mi na dobrym ciągu, długim wężu i przewodzie. Będzie używany głównie w domu więc fajnie żeby nie był duży miał dobrą filtrację i żeby worki nie kosztowały majątek. W rodzinie mamy karchera t12, wydaje się fajny i cichy tylko trochę drogi i właśnie worki podobno trochę drogie. Do prania mam puzzi, ale jakby była możliwość pracy na mokro też byłoby fajnie. Macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4diwr0c Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Witam, czy posiada ktoś odkurzacz FLEX VC 21 L MC ? Prosiłbym o jakies opinie na jego temat Dodane po 5 sekundach: Witam, czy posiada ktoś odkurzacz FLEX VC 21 L MC ? Prosiłbym o jakies opinie na jego temat świetnie odkurza auto, wykładziny dywanowe i grube dywany, ściąga wode, funkcja ręcznego otrzepywani filtra (przycisk na górze obudowy), głośny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekkcan Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Na dniach zakupiłem Karchera WD3 CAR. Normalnie kosztuje około 400zł. Udało mi się trafić na promocję w sklepie JULA za 320zł Muszę przyznać, że odkurzacz ssie naprawdę mocno. Wczoraj odkurzyłem calutką E39 z 2000r. Zasyfiona przez jakiegoś rolnika (piach, ziemia, siano powbijane w wykładzinę). Odkurzacz poradził sobie po prostu świetnie, wszystko zebrało. Bardzo proste opróżnianie zbiornika, wystarczy zdjąć pokrywę i wysypać. Jeśli mamy dużo syfu i filtr się już zaczyna przytykać, to wystarczy przedmuchać kompresorem i śmiga jak nowy. Dodatkowo w zestawie CAR dostajemy kilka naprawdę ułatwiających robotę końcówek przystosowanych do sprzątania auta. Wokół odkurzacza jest pełno ergonomicznych uchwytów na kabel, rury przedłużające oraz końcówki. Ma również funkcję dmuchawy, jeśli przepniemy rurę z drugiej strony, działa to całkiem dobrze. Polecam w stu procentach!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmstr Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 W Biedronce pojawił się Karcher WD2 za 249 zł. Używał ktoś? Warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Wd2 w Obi 239 , a lepszy WD3 (wiekszy kubelek , mozliwosc podpiecia rury z tylu by cos przedmuchac i tzw filtr hepa) to wydatek 258zl . Dokupienie do WD2 samego tego filtru to ok 70zl czyli zero oplacalnosci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmstr Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dzięki, bo już bym się porwał na jego zakup, a po Twoim poście zszedłem na dół na klatkę, przejrzałem ulotki w skrzynce, była z Castoramy, a tam właśnie WD3 za 258 zł - jadę dzisiaj kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco911 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Witam, mam takie pytanko, jaki odkurzacz polecali byście do ok 300zł? zastanawiam się nad karcher wd3 lub cos z nilfiska, do użytku typowo domowego. Pozdrawiam i dzieki z gory za wszystkie porady i sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Na dniach zakupiłem Karchera WD3 CAR. Normalnie kosztuje około 400zł. Udało mi się trafić na promocję w sklepie JULA za 320zł W której Julii takie promo ? I do kiedy orientujesz sie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi