booohal Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 To i tak ładnie. Fajny garaż. Zazdraszczam
W1Michal Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 trzeba wziąc pod uwage że niektóre spraye w niskiej temp kiepsko sie polerują, nie odparowywują tak szybko i sie troche wszystko maże. Ciekawe jak latem będzie z aplikacją, mysle że będzie lepiej. Ostatnio prysnałem DG 951 i myślałem że butelki pomyliłem i czym innym pryskam, latem bajka jeśli chodzi o spolerowanie, przy 12 stopniach bardze nie dobrze, mazało się jak diabli
Moderator Eryczek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Pierwsze mycie po tygodniu. Auto przejechało ok 600 km i wyglądało tak: Ponieważ nie widziałem jeszcze żeby cokolwiek kropelkowało na takim brudzie, na auto poszedł prewash. Tak wyglądały kropelki po jego spłukaniu: Po umyciu ADBL Shampoo, tylna klapa i dach wygląda tak: FO'SHOW ewidentnie wzmocnił słabnący już na aucie wosk. Look fajny, niezłe domywanie mocno upierdzielonego auta - amatorski film nieco to obrazuje. Zimą nie ma niestety cudów. Jak widać na pierwszym zdjęciu, auto przemieszczało się w ciężkich warunkach z dala od asfaltu. Zaowocowało to absolutnym zniknięciem ochrony na ok 30 cm od dołu auta Drzwi i progi zrobiły się chropowate. Za tydzień pójdzie w ruch glinka i najprawdopodobniej na auto pójdzie coś nowego...
wojciechch Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Filmik prywatny, nie da się odtworzyć...
Moderator Eryczek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Poprawiłem - działa?
Pajko Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Fo'show wjechał na bogato , w cieplutkim garażu i po 20 min dotarłem . Mi się podoba
michal123 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Super ja z obserwacji zauważyłem ze jednak fo nie lubi aplikacji a niższych temperaturach. Nakładalem przy 1'C i słabo się trzyma.
ShiningCar Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Pajko, dobrze autko wygląda michal123, ogólnie, mało który produkt lubi temperatury w okolicy O, nie mówiąc już o wilgoci
michal123 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 No właśnie wiem ale warunków chwilowo brak więc tak dla spokoju psiknalem
Dystrybutor e36ace Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Pajko fajny look wklejaj kropelki
Pajko Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Szału nie ma , bo auto już mocno brudne ale myślę że swoje zadanie fo'show spełnia bardzo dobrze
Dystrybutor e36ace Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 dobrze jest testuj trwałość, mnie wytrzymał miesiąc tyle że aplikacja była przy kilku stopniach
/miodu/ Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 Czy zauważyliście,aby Fo'show zmieniał kolor? Mój z różowego zrobił się miętowy.
galek Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 Pajko, Jak zwykle zdjęcia Stealth mode: ON
piepia Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ile strzałow dajecie na maske? Jak dla mnie na srebrnym look jest swietny a niewiele siuwaksów zadowala mnie na tym lakierze
ShiningCar Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 piepia, zależy jakiej wielkości jest maska, 4-5 strzałów powinno wystarczyć. W Fo'Show fajne jest to, że ten produkt "dochodzi" (po chwili) do odpowiedniego wyglądu
MatthewG Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 Też mam srebrny, a nie mam tego produktu.. To chyba źle, prawda Karol? Ma jakiś ładny zapach?
piepia Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 W Fo'Show fajne jest to, że ten produkt "dochodzi" (po chwili) do odpowiedniego wyglądu Zgadzam sie Od razu nie wywarl na mnie takiego wrazenia. Ot, zwykle smarowidlo. Na drugi dzien bylem mile zaskoczony
ShiningCar Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2016 Mateusz, chyba źle Fo'Show jest bezwonny, QD pachnie miętą. piepia,
Rekomendowane odpowiedzi