haks Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2015 ADBL Tire and Rubber Cleaner żre wosk?
krzysiek555 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Po ok 3 tyg polytrol siedzi jak szalony, reszta opony wygląda bardzo źle a tam gdzie nałożyłem go jest dobrze, zrobiłem ok 1500 km
ktm950 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Z Nielsenem Brillance jest coraz gorzej. Kiedyś kupiłem 1L - był dosyć gęsty (~ olej 10w40). Po jakimś czasie kupiłem 500 ml i był gęstości mniej więcej oleju 0w40. Dzisiaj kupiłem znowu 500 ml i jest normalnie jak woda...
bogoz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Dokładnie, inne opakowanie niż kiedyś i normalnie woda.
Geniusz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Sonax Reifengel - mega kozak Polecam w postaci płynnej Profiline
SmoK Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ostatnio używałem Shiny Garage Back2Black bardzo fajny efekt na oponach czarnych plastikach uszczelkach
kaarolek1 Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2015 szukam czegoś raczej żeby zabezpieczyć opone przed starzeniem się i pękaniem nowa opona co polecacie w miarę coś niedrogiego :-)
DeepGloss Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2015 szukam czegoś raczej żeby zabezpieczyć opone przed starzeniem się i pękaniem nowa opona co polecacie w miarę coś niedrogiego :-) Wypróbuj najnowsza wersje dressingu od Shiny: http://www.deepgloss.pl/pl/p/Shiny-Gara ... 500ml/1277 Wcześniej dobrze wyczyść oponę, np.: http://www.deepgloss.pl/pl/p/ADBL-Tire- ... 500ml/1389
Procent Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 Kupił mi ostatnio tesc jakis preparat za pare zł o nazwie opona firmy frog.myśle ze nie mam nic do stracenia,sprawdze.opony umyte na bezdotyku..psik na gabke,roztarte na opone i .szok.nablyszcza i przyciemnia mega.co do trwalosci przezylo plukanie bezdotyku i dwa deszcze ńo i mgle co rano bo auto pod chmurka
FilipVK Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 Ja polecam Gyeon Tyre. Długo trzyma, dobrze zaaplikowany daje piękna satynę (zależy też od opon) , świetnie odpycha wodę.
maciek-drummer Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Koledzy czy mógłby ktoś z Was napisać jak wypada SG Back2Black TTD na tle Endurance od Megsa? Chodzi mi trwałość, bo z tego co czytałem to SG pozostawia bardziej satynowy efekt. Kończy mi się Gyeon Tire, a teraz chcę spróbować któregoś z powyższych.
GreQu Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Tak wygląda opona po dokładnie 18 dniach zaaplikowana SG B2B, opony przed aplikacją przygotowane SG Pure Tire Cleaner. Przez te 18 dni, samochód był eksploatowany w ciągłym deszczu. Mega plus za wydajność, robię trzy komplety opon B2B i z butelki nie wiele ubywa. http://pokazywarka.pl/agnbuv/
galek Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Fajnie jak byś napisał jaki Mniej więcej jaki przebieg zrobiłeś. Bo w 18 dni można zrobić 300km albo 3tyś km.
GreQu Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Fajnie jak byś napisał jaki Mniej więcej jaki przebieg zrobiłeś. Bo w 18 dni można zrobić 300km albo 3tyś km. A no tak, przez te okres zrobiłem około 500 km.
Geniusz Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Ja o ile pamiętam to sprawdziłem raz Endurance do B2B i trwałościowo to samo było. Po jakimś czasie przestałem sprawdzać i na nowo położyłem coś. Jednak z tego co pamiętam to powiedziałbym, że w trwałości to samo
maciek-drummer Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 To skoro trwałościowo to samo, to chyba kupię SG - cena jest bardziej przystępna
Viento Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Ja nie zauważyłem żadnych znaczących różnic pomiędzy B2B a Endurance. Aktualnie używam tego pierwszego i po odpowiednim przygotowaniu opony (ADBL T&R Cleaner) w umierkowanych warunkach trzyma się około 2-3 tygodnie, ale nawet po tym czasie opona nadal jest ładnie przyciemniona i nadal odpycha wodę.
comando Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 Doradźcie proszę jakiś specyfik w formie rzadkiej cieczy który trzyma podobnie do endurance. Nie ma znaczenia dla mnie czy będzie mat czy połysk. I to i to mi się podoba. Byle by dobrze trzymał. Od razu zaznaczam że Geyona próbowałem i mi nie podszedł.
presco Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 Ja także polecam gyeon tire. Porównywałem z gtechniq T1i bardziej mi podszedł gyeon. Na dobrze doczyszczonej oponie trzyma bardzo długo i zauważalnie odżywia gumę. Kropelkuję również bardzo dobrze
comando Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 nielsen brillance Brillance próbowałem ale trzyma krócej od endurance.
wiggly Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Czy ktoś z Was porównywał ADBL Tire & Rubber Cleaner z odpowiednikiem Duraglossa i może coś powiedzieć na ten temat?
Michael MSTP Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Jest na forum bodajze test SG,ADBL i Durgalossa mozes poszukac.
Piotrek Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Czy ktoś z Was porównywał ADBL Tire & Rubber Cleaner z odpowiednikiem Duraglossa i może coś powiedzieć na ten temat? Masz w dziale z testami. Duragloss porównywalnie z Shiny Garage, ADBL słabsze.
Rekomendowane odpowiedzi