JM63 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Trochę zdejmę pajęczynę. Na mnie mega wrażenie zrobił... Autoland Bamp. Jeszcze zanim byłem świadom istnienia takowego forum, przeleciałem nim zimówki, zrobiłem ok 1 tyś km i zmieniłem na letnie. Dzisiaj zimowy set-up założony i co? Opony nadal 'cioorne', a przy myciu kropelkowały jak konkretnie
aro_77 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Pianka czy spray? Bo ja od zawsze chwaliłem piankę za wydajność i satynowe wykończenie, natomiast spray jest do bani wydajność, max 6 opon, a i wygląd z połyskiem którego ja nie lubię.
Administrator AreK Opublikowano 18 Października 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 JM63, aro_77, Zanim zachorowałem używałem tylko pianki blag. Potwierdzam ,że to fajny środek i gdyby miał inna nazwę byłby u nas wychwalany
JM63 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 aro_77, Pianka. Może to moje wrażenie, ale oprócz satyny daje efekt jakby guma się zrobiła gładsza i bardziej miękka
Stanley08 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Panowie, a przypadkiem BAMP to nie jest do tworzyw sztucznych a BLAG do opon ?
aro_77 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 oczywiscie, że BLAG...
antonio3 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Ja od siebie mogę polecić diamondbrite tyre dressing. Na oponie trzyma już tydzień. Efekt satyna. Jak ktoś jest zainteresowany mogę zrobić więcej zdjęć lub przeprowadzić krótki teścik aplikacja,kropelki,efekty itp
m911 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 ja jestem zainteresowany ! wiec jakbys mogl to chetnie obejrze
antonio3 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 jak dorwę aparat i znajdzie się pacjent to będzie test na razie mam do dyspozycji tylko 2mpix w telefonie i swoje opony,które wczoraj posmarowałem. Mogę dodać, że cena to 22-27zł za 250ml
m911 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 także będę obserwował temat
piotrl Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Ja z mojej strony mogę ci zaprezentować Pooboys World Bold N Bright Gel Opona po umyciu APC Zaraz po nałożeniu fotka w słońcu 24h po nałożeniu (zrobiona fotka w cieniu)
blade Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Dziś znajomy znajomego pokazał mi "swój" środek do pielęgnacji opon. "Plak do opon" i postanowiłem zobaczyć na ile beznadziejny jest ten produkt... Nowa opona, środek nałożony aplikatorem i wystarczy polać oponę wodą ze szlaucha żeby środek dosłownie znikł z opony
blade Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Dziś nałożyłem na opony Cquartz PERL i faktycznie jest bardzo wydajny. Na 4 opony i parę plastików zużyłem tyle co nic z 500 ml
antonio3 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 ciekawe jak z trwaloscia np w deszczowe dni
kamilgt Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 bardzo ładnie odpycha wodę, nawet jak się ubrudzi opona, to po myciu nadal właściwości te same
blade Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 ciekawe jak z trwaloscia np w deszczowe dni Też się zastanawiam ale jak tylko pojeżdżę po deszczu to wrzucę jakieś zdjęcie. Kropelki po 200 km od aplikacji Cquartz PERL, opona trochę zakurzona. Środek nakładany był aplikatorem gąbkowym na czystą i suchą oponę.
Moderator Eryczek Opublikowano 13 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 opona przestaje wyglądać na poczernioną ale dalej odpycha wodę a ta na niej kropelkuje Dokładnie tak to działa. Dodam od siebie że Pearl wytrzymał u mnie kompleksowe czyszczenie koła, fotki w mojej relacji zielony RS. Mimo tego, przy cotygodniowym myciu, wole SV Pneu z racji zapachu i banalnej aplikacji. Uprzedzając argument cenowy: na jedną opone 2 "strzały" na zółty aplikator, potem przetaczamy auto i do wykończenia 4 x kawałek opony kolejne 2 strzały. Tak sobie wyliczyłem, że jedno użycie na auto to koszt ok 1 zł. W tym układzie np pianka W5 z Lidla za 6.99 jest baaaardzo droga. Pzdr Dwa pytania natury technicznej bo za tydzień będę debiutował z SV Pneu. - żółty pad - może być ten Megsowy czy chodziło o jakiś inny? - czy warto kupić dedykowany pędzelek SV Pneu Brush? - zdaje egzamin czy należy go traktować jako gadzet? Dzięki za info
grzybero Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 zużyłem tyle co nic z 500 ml to jest mało ?? przecież to pół litra
kamilgt Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 zużył bardzo małą ilość z opakowania, które ma 500ml.
blade Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 zużyłem tyle co nic z 500 ml to jest mało ?? przecież to pół litra Tyle co nic to znaczy: bardzo mało z 500 ml. Wystarczyło dosłownie parę kropek na aplikator gąbkowy żeby za jednym razem nałożyć dresing na 4 opony.
Mazder Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Małe porównanie dwóch popularnych środków do opon: Meguiar's High Endurance Gel i Poorboy's Bold & Bright: Takie same opony, środki nakładane pędzelkiem, po pół godziny leżenia w cieple wytarte mikrofibrą, zdjęcie zrobione po dwóch dniach leżakowania w mieszkaniu.
ayrsen Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Małe porównanie dwóch popularnych środków do opon: Meguiar's High Endurance Gel i Poorboy's Bold & Bright: Meguiar's rysuje felgi... A tak serio - widzę, że muszę dodać Poorboy's Bold & Bright do koszyka podczas najbliższych zakupów.
Sucre Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Czy wy też tak "lubicie" nakładać Endurance'a jak ja?? Na oponę schodzi mi chyba z 5 min.
DawPi Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Czy wy też tak "lubicie" nakładać Endurance'a jak ja?? Na oponę schodzi mi chyba z 5 min. No może nie pięć minut, ale też dokładnie pieszczę każdy rowek i zagłębienie.
Rekomendowane odpowiedzi