MMCzysci Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 To wiem. Chodzi mi o ten Piktogram, czy rzeczywiście jest się czego bać. Zrobiłem nim kilka aut w środku, a potem postraszono mnie, że to nie jest produkt do tego i go odstawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 1 godzinę temu, MMCzysci napisał: A ja dalej się nie dowiedziałem, można Perla do środka bez obaw, czy nie? wrzuciłem post wyżej kartę charakterystyki teraz czekamy aż przyjdzie ktoś mądry i nam to wyjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 wrzuciłem post wyżej kartę charakterystyki teraz czekamy aż przyjdzie ktoś mądry i nam to wyjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prolife Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 6 godzin temu, analyzator napisał: wrzuciłem post wyżej kartę charakterystyki teraz czekamy aż przyjdzie ktoś mądry i nam to wyjaśni Dokładnie bo przedwczoraj już jest w mojej "stajni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Pisze że zabija ryby i wypala oczy jakby coś nie stwierdziłem żadnych ryb u mnie w garażu za to wzrok trochę mi siada więc uważajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prolife Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 1 godzinę temu, analyzator napisał: Pisze że zabija ryby i wypala oczy jakby coś nie stwierdziłem żadnych ryb u mnie w garażu za to wzrok trochę mi siada więc uważajcie Żartów "ni ma" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Testuję Perla bez rozcieńczenia na oponach i o ile wygląd jest ok to trwałość słaba, po tygodniu nie było po nim śladu. W ostatni weekend nałożyłem na przednie koła Perla, a na tylne Endurence, który po 1-2 dniach już tak nie błyszczy,, zobaczymy który dłużej pociągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 7 minutes ago, blazej said: Testuję Perla bez rozcieńczenia na oponach i o ile wygląd jest ok to trwałość słaba, po tygodniu nie było po nim śladu. W ostatni weekend nałożyłem na przednie koła Perla, a na tylne Endurence, który po 1-2 dniach już tak nie błyszczy,, zobaczymy który dłużej pociągnie. Hm PERL nigdy nie był mistrzem trwałości... Ale żeby tak po tygodniu znikać. Ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 @blazej Podstawowe pytanie, czym czyszczona opona przed aplikacją dressingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Excede Tire 1:4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Teraz, blazej napisał: Excede Tire 1:4. Zarzuć śmiało koncentratem i to dobre dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 @blazej może być za słabe stężenie, ewentualnie zarzucaj taki roztwór 2/3 razy + szczotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 18 godzin temu, Grzechu23 napisał: Zarzuć śmiało koncentratem i to dobre dwa razy. Koncentratem robiłem pierwszy raz, przy myciu auta co weekend, w tym szczotkowaniu opon, bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Aplikował ktoś na mokrą oponę? Koncentrat lub 1:1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Na wilgotne tak, koncentrat. OK.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 W dniu 28.06.2021 o 15:33, Grzechu23 napisał: Zarzuć śmiało koncentratem i to dobre dwa razy. Excede nawet czyste jest kiepskim zawodnikiem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 @xadamx no właśnie kończe 5l i też mam wrażenie, że mógłby być mocniejszy. Coś polecisz z doświadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 @lukeu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 37 minut temu, lukeu napisał: @xadamx no właśnie kończe 5l i też mam wrażenie, że mógłby być mocniejszy. Coś polecisz z doświadczenia? Ja wróciłem do RRC Tire cleanera. Jest śmiesznie tani i skuteczny. Na allegro 1l. kosztuje niecałe 17zł ze smartem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rombinik Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 W dniu 22.11.2020 o 21:54, AudiBlask napisał: Z grupy carpro wyczytałem o stężeniu 1:62 jako QD do wnętrza, zrobiłem mix ech2o i perla w stosunku 1:50 i nawet fajnie to działa, z nudów pobawiłem się trochę... Dywaniki odświeży, pod maską również, nawet jako QD do opon. Produkt jak dla mnie rewelacyjny wybacz odkop do tego QD dałeś po równo ech2o i perla, a następnie 1:50 z wodą? czy w miarę użytkowania zdawało to egzamin, czy szkoda czasu na eksperymenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 @rombinik dałem po 20ml obu produktów na litr wody jak masz ech2o i perla to śmiało sobie wypróbuj. Bardzo fajnie działa , przestałem używać bo nie umiem się ograniczyć do jednego lub dwóch produktów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rombinik Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 5 godzin temu, AudiBlask napisał: @rombinik dałem po 20ml obu produktów na litr wody jak masz ech2o i perla to śmiało sobie wypróbuj. Bardzo fajnie działa , przestałem używać bo nie umiem się ograniczyć do jednego lub dwóch produktów Dzięki. Ja z kolei jestem zafascynowany wszechstronnością i w sumie ekonomicznością tych produktów. Do tego fajnie pachną. Nie lubię połysku, więc takie delikatne przyciemnienie to dla mnie max. Będę kombinował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Akurat Perl i Ech20 niespecjalnie pachną. Przy rozcieńczeniu 1:500 dawało to w środku w ogóle jakiś efekt przyciemnienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi