yacek _b Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2017 2 godziny temu, ADBL napisał: na obecną chwilę powiemy tyle: chcemy żeby były pancerne, bardziej ergonomiczne i nie do podrobienia przez kolejne wchodzące na rynek firmy. z mojej strony prośba ( jeżeli można ) , zachowajcie obecna kolorystykę opakowań , moim zdaniem jest bardzo dobra .
Crockett84 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2017 35 minut temu, yacek _b napisał: z mojej strony prośba ( jeżeli można ) , zachowajcie obecna kolorystykę opakowań , moim zdaniem jest bardzo dobra . +1, tez uważam że obecna kolorystyka jest strzałem w 10.
Treys Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2017 mi także kolorystyka się wyróżnia względem innego Polskiego producenta ładny kontrast , swoją drogą odnośnie opakowań ktoś kiedyś pisał coś o marketowych produktach ja od siebie dodam że używam jako opakowanie zamienne butelke od "moje auto" pomarańczowa spadła nie raz nic się z nią nie dzieje nie odkształca się a siedzi w niej trochę kwasów nie wiem z czego jest wykonana ale dla mnie bardzo dobre opakowanie
Dystrybutor ADBL Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2017 będziemy się starali żeby przejście na nowe opakowanie przebiegało jak najmniej inwazyjne. wiec o kolory nie musicie się martwić.
ktm950 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Czy planujecie może sprzedaż samych atomizerów? Albo można gdzieś takie kupić?
Gold_Car Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 @up można kupić sam atomizer pytaj Pana Karola z Auto na blask widziałem u niego na sklepie w fajnej cenie.Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
ktm950 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Gold_Car, ale mi chodzi o te obecne atomizery. Stare mnie nie interesują.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 2 godziny temu, ktm950 napisał: Gold_Car, ale mi chodzi o te obecne atomizery. Stare mnie nie interesują. można kupić i obecne.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 6 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 Trzeba pytać w konkretnych sklepach. Czasem dobierają do zamówień atomizery luzem.
markis80 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 Można prosić o zdjęcia atomizerów z opisem ver. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Michał126 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 QW v2 A.D. 2017. Atomizer nowy. Uciąłem sobie zresztą na ten temat krótką pogawędkę ze sprzedawcą w MrCleaner, który był uprzejmy mocno te atomizery pochwalić. Nie podzielam w przypadku QW, ale to pewnie pochodna konsystencji. Ogólnie produkt jest moim zdaniem bardzo dobry, wielokrotnie to pisałem. Mój faworyt do zabezpieczania takich rzeczy, jak wnęki drzwi, kołpaki, alufelgi (ale to bardziej na fuchach, jak nie mam możliwości sezonowego ściągnięcia i przeprowadzenia pełnej procedury pielęgnacji), czy... wydech w motocyklu. Wszędzie mnie mocno zadowala. Ale jego nie zadowala chyba moje psikanie, a zużyte 100, może 150 ml: Dopóki była tylko wciągnięta butla, to miałem to w tyłku, ale teraz będzie się przewracać.
tazman Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Mi się w piwnicy już przewraca vampire liquid ..
ostry2407 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Dlatego właśnie zrezygnowałem z zakupów produktów tej firmy. Nie mam zamiaru kupować atomizerów i butelek aby przelewać. 3 1 1
Bartek1985 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Moja butelka od TIRE DRESSING ledwo już stoi
KapselK Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Kurcze, ja chyba w czepku urodzony jestem. Moje butelki tylko się zasysają i to jedyny problem z nimi, a trochę chemii od ADBLów mam.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Bartek, Twoja butelka od tire dressingu ma minimum rok lub więcej. Tire Dressing 0,5l miał w między czasie zmienioną butelkę z którą absolutnie nic się nie dzieje.
Qlimaxss Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 @ADBL Potwierdzam słowa mój Tire Dressing kupiony dwa miesiące temu absolutnie wgl się nie odkształca i wszytko z nim git😀
Bartek1985 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 7 godzin temu, ADBL napisał: Bartek, Twoja butelka od tire dressingu ma minimum rok lub więcej. Tire Dressing 0,5l miał w między czasie zmienioną butelkę z którą absolutnie nic się nie dzieje. no tak ja zakupiłem jakoś w lipcu a czy jest możliwość takowej pustej buteleczki zakupienie aby to przelać i spokojnie postawić na półce bez strachu że spadnie
Dystrybutor ADBL Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 odezwij sie na PW. coś wymyślimy
rapmen93 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Niestety, ADBL Shampoo Pro. Trzymany w ciemnym miejscu. Nie wiem co się stało, ale butelka od spodu uwalona, półka też i dwie butelki, które stały obok Przelałem produkt do butelki PET, tylko taka mam pustą... A tamta butle czym prędzej do kosza. Dodatkowo teraz PET owinalem reklamówką...
rapmen93 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Chłopaki z ADBL po rozmowie wywiązali się super. Dzięki @ADBL!
Bartek1985 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Sprawa z butelką od tire dressing wyjaśniona i pozytywnie rozpatrzona dzięki @ADBL dla porównania dodam starą i nową butelkę
kursien Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2017 Właśnie zakupiłem litr QD1 i już się butelka wciąga, zobaczymy jak będzie po pierwszych użyciach. Czy butelki litrowe Black Water to już wasze nowe butelki? bo widać że QD1 i BW to dwie różne butelki , a poza tym butla QD jest od irad-plast --- czyli że Polska produkcja ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 28 Grudnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2017 qd1 i bwnadal w starych butelkach. roznia sie one materialem. 99% butelek na rynku to polska produkcja. jak wprowadzimy nasza nową butle, na pewno zobaczycie różnice od razu.
Rekomendowane odpowiedzi