Skocz do zawartości

ADBL Opakowania - Pytania i Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, ADBL napisał:

qd1 i bwnadal w starych butelkach. roznia sie one materialem.

i sobą, bo nie są takie same ;)

@Fredi88 powiem szczerze, że mi by pasowały :P

Opublikowano
Godzinę temu, ADBL napisał:

kształt zmieni się dość mocno. tak samo etykieta. :)

Etykieta ? :obędzie inny design etykiety czy co ?

• Moderator
Opublikowano
3 godziny temu, maciek-drummer napisał:

Wiadomo już kiedy wejdą do sprzedaży?

Jedno jest pewno, nie w tym roku :D

• Lubię to 1
  • Dystrybutor
Opublikowano

finalny wzór butelki jest już gotowy więc częściowo w tym :D.

prace sie przedłużyły ponieważ trzeba było dopracować formę. i dlugo sie z tym zeszło.

przerobienie kilkudziesieciu etykiet w 3 rozmiarach pod nową butelkę też nie trwa chwili. 
design etykiet pozostanie ten sam. Zmienimy technologię ich aplikacji na butelkę.

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na premierę nowych butelek. Ciekaw jestem jak sie będą prezentować bo te aktualne są super i mam nadzieję, że zmiana tylko na plus. Tak samo z zachowaniem się butelek. Aktualnie mam dość mały arsenał, jednocześnie stale powiększany głównie o produkty od Was :) i na razie z jedną tylko butelką mam problem - Vampire Liquid. A czekam na zakup jeszcze paru rzeczy...

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehhh.... pierwsze użycie QD1 i od pierwszego wciśnięcia cieknie atomizer... Butelka po spsikaniu półtorej auta na tą chwilę się nie wciąga, ale ten atomizer upuszcza drogocenny produkt :( 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podbijam temat :) kiedy ? chciałbym zamówić trochę chemii na nadciągający sezon i wolał bym już w nowych opakowaniach dlatego też wstrzymuję się z zakupem na razie i czekam na informacje kiedy pojawią się w sprzedaży

Opublikowano

@Treys znając życie nawet jeśli już wypuszczą, to w sklepach będzie jeszcze masa produktów ze starymi opakowaniami, no chyba, że kupisz w ich sklepie - tam największe szanse na najświeższy towar 

Opublikowano
1 minutę temu, kursien napisał:

@Treys znając życie nawet jeśli już wypuszczą, to w sklepach będzie jeszcze masa produktów ze starymi opakowaniami, no chyba, że kupisz w ich sklepie - tam największe szanse na najświeższy towar 

to tak zrobię :)

Opublikowano

Ja pierdziele chyba nie dacie im spokoju z tymi butelkami. :D Będą to będą, a tym czasem przelejcie sobie produkty, np. do butelek Good Stuffa.:)

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W dniu 26.01.2018 o 07:25, damiano2007 napisał:

Prowadzi. Na allegro maja "oficjalny sklep adbl"

który obsługuje któryś z ich partnerów handlowych ;) 

• Lubię to 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Butelek nigdy za mało
Obecnie mam już swojego faworyta w kategorii 1l, więc... Dużo będzie zależeć od waszego nowego atomizera.
Jak dla mnie 8,9-10 pln i może bym się skusił.

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

I jeszcze pytanko mi się urodziło: butelki mają miarkę?

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

0,5l bardziej poręczna do pracy 😉 Przemyślcie temat 🙂 Co do butelki litrowej jeśli będzie super atomizer myślę koło 10 zł to taka mądra cena 🙂