piotrekkk1985 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 Sami zrezygnowali z tak duzej platformy na reklame? Chyba ze wpisowe za duze ...
juveadamo Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2016 Ile trzeba czekać między warstwami collinite 476. Jedni piszą ze trzy godziny inni że 24 godziny. Dziś ciepło jest i słońce ładnie świeci to może ta pierwsza opcja będzie odpowiednia.
Crasher Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2016 Tak samo ile czekać i ile warstw popularnego Hi tempa 1000p??
morfeusz747 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2016 Tak samo ile czekać i ile warstw popularnego Hi tempa 1000p?? Ja nałożyłem jedno warstwę i jest git Mam pytanie do kwestii mycia samochodu po nałożonym ultimate compound + finish kare 1000. Można myc ostatnim programem myjki bezdotykowej czy lepiej jakoś ręcznie spłukiwać brud aby wosk dłożej został na lakierze?
wojtekmzks Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2016 Głupie pytanie. Jak rozcieńczacie swoje środki? Za pomocą czego to robicie? Bo wlewanie jednej nakrętki środka i 30 nakrętek wody trochę irytuje Druga sprawa to przykład: 1:30 to np. 1l apc i 30l wody?
kita33 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2016 Głupie pytanie. Jak rozcieńczacie swoje środki? Za pomocą czego to robicie? Bo wlewanie jednej nakrętki środka i 30 nakrętek wody trochę irytuje Druga sprawa to przykład: 1:30 to np. 1l apc i 30l wody? Faktycznie głupie pytanie http://www.stanlak.eu/?130,kubek-plasti ... alka-400ml
Tommy Lee Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2016 Ale te kubki z Trotona są słabe bo pokazują rozcieńczenie od 1:2 do 1:5, czasami w lakierniczych można trafić z większą skalą rozcieńczeń.
borda01 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2016 Jakie kanały o detailingu na YT warto zasubować? Znalazłem jakiegoś monka, ale jak zobaczyłem kilka filmików nakręconych w pionie to mi ręce opadły Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
kita33 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2016 Ale te kubki z Trotona są słabe bo pokazują rozcieńczenie od 1:2 do 1:5, czasami w lakierniczych można trafić z większą skalą rozcieńczeń. Podałem przykładowo żeby wiedział
damian_acc Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2016 Mam QD K2 Quantum z czasów kiedy nie interesowałem sie detailingiem i kupiłem go pod wpływem jakiejś reklamy. Czy nie zaszkodzi położyć go na wosk Soft99? Nie osłabi wosku? Głupie pytanie. Jak rozcieńczacie swoje środki? Za pomocą czego to robicie? Bo wlewanie jednej nakrętki środka i 30 nakrętek wody trochę irytuje Kiedyś znalazłem taką tabele. Przydatna. http://www.higienateam.pl/upload/files/ ... _LAKMA.pdf Druga sprawa to przykład: 1:30 to np. 1l apc i 30l wody? Tak.
wilk30 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2016 no to zależy od butelki a w tym przypadku to od wiadra bo kto będzie nosił preparat zalany 30litrami wody i litrem apc chyba ze do czyszczenia wagonów
analyzator Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2016 Tam stronę wcześniej zostawiłem kilka pytań a przy okazji tylko wspomnę o tenzi car shine. Nie wiem czy to się do auta nadaje chociaż mam pod ręką i jak mi coś się nie chciało spolerować to to daje radę. Nie spodziewam się rewelacyjnej trwałości ale kurde. Myła żona okna testowała od koleżanki karhera do mycia okien i to takie średnie jest. Bateria nie trzyma. Zostawia jakieś ślady. Psiknąłem tym środkiem na okni i lekkie rozprowadzenie po szybie za pomocą mf. Wow. Jedna szyba to paski i 240p a druga wypas i full hd aż córcia przybiegła się poprzeglądać w lusterku. Poszło szybko na fronty w kuchni w lakierze i szklany stolik i dziła a tak samo.Bez polerowania i smug. Sam nie wiem do czego to Na nowy lakier? Do osuszania? Ciekawe. Nie wiem czy nie ciągnie kurzu ale will c. Małżonka będzie super zadowolona jak się sprawdzi na dłuższą metę w domu. Jakieś przeciwwskazania?
bobson740 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 mam pytanie robię lekkie odświeżenie lakieru auto bmw oraz czarne audi pasta MENZERNA ONE STEP POLISH MENZERNA 3 IN 1, pady Royal One Step Pad , wosk Prostaff High Gloss Car Wax For Black „Ore No Kuro” planuje dwie warstwy i tu moje pytanie czy jest sens stowowac jakas powloke polimerowa czy dwie warstwy wosku wystarczy ???
wojtekmzks Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Głupie pytanie. Jak rozcieńczacie swoje środki? Za pomocą czego to robicie? Bo wlewanie jednej nakrętki środka i 30 nakrętek wody trochę irytuje Druga sprawa to przykład: 1:30 to np. 1l apc i 30l wody? Faktycznie głupie pytanie http://www.stanlak.eu/?130,kubek-plasti ... alka-400ml Dzięki, nie wiedziałem, że istnieją kubki z podziałką na 1:20 itd. Jakiekolwiek kubki, które posiadam z miarą zaczynają się od 100 ml, nie mogę nigdy trafić na takie z podziałką na chociażby 10 ml. no to zależy od butelki a w tym przypadku to od wiadra bo kto będzie nosił preparat zalany 30litrami wody i litrem apc chyba ze do czyszczenia wagonów Kolega chyba wie, że istnieje coś takiego jak przykład? Miałem akurat przed sobą APC, więc rzuciłem najprostszym przykładem
indoman Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Co moze byc przyczyna? po praniu ekstrakcyjnym samochodu (czarna tapicerka) jak wyschnie materiał i przejade paznokciem po nim zostają takie siwe smugi.
Freddy Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Nie odciągniety syf albo detergent albo to i to Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka
kamos993 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Peugeot 2008 biała lub czerwona perła mają raczej miękkie czy twarde lakiery? Ktoś coś?
indoman Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Nie odciągniety syf albo detergent albo to i to Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka uzywam rm760 do płukania, czasami czytam opinie innych uzytkownikow i nie sa zbyt pozytywne, ale czy to moze byc przyczyna?
Freddy Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 RM 760 nie jest do płukania. Tak to może być przyczyna Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka
Qub@ Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 [ref]indoman[/ref], rm jest do ekstrakcji, płukasz wodą, zwykłą, czystą. Plamy, smugi często zostają, gdy niedostatecznie dobrze przepłuka się fotele itp. (zakładając, ze pierzesz zgodnie ze sztuka a nie jak np. ty płukasz czymś czym nie powinno się tego robić)
Crasher Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Jak dobrać porządne żarówki do auta? Czy jest ktoś np tak jak Tomek zajmuje się olejami tak może ktoś zarowkami?
Dawid_Bojarski Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 A co chcesz dobierać? Jakieś problemy? Bo nawet najlepsze żarówki nic nie dadzą jak lampy żółte, wypalone lub instalacja nie do końca ogarnia po latach Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Crasher Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Lampy są w stanie bardzo dobrym a będą jeszcze lepsze gdyż przejdą polerke ale to na jakiś zimowy wieczór. Po prostu auto na fabrycznych a chciałbym uzyskać coś lepszego barwy zimnej.
Dawid_Bojarski Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Jaki model żarówki potrzeba? Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi