krycha32 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Barista a mozesz polecić jakis opryskiwacz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcok Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 i jakiś kompresor? mam ten sam problem ale mam marolexa 12l i płucze auto wodą przed wjazdem do garażu. Myślę kupić baniak 30-40 litrów i myjkę i płukać przed garażem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiancd Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Czym zdjąć jakiś nieznany specyfik do kolorowania skóry z fotela? Mam colourlocka, ale ta farba co leży schodzi pod palcami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barista Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja akurat używam Hozelocka 5 litrów kupionego około 10 lat temu, ale nada się pewnie każdy, nawet te najtańsze chyba dadzą radę. Kompresor pochodzi z mojego Citroena, jest dwukrotnie wydajniejszy od marketowych kompresorów, zasilam nim również pianownicę zbudowaną z Master - Blaster 3000 Marolexa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4fi Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Czym zdjąć jakiś nieznany specyfik do kolorowania skóry z fotela? Mam colourlocka, ale ta farba co leży schodzi pod palcami... roztworem APC spróbuj (stężenie około 60%) a jeśli faktycznie pod palcem schodzi to nawet biały jeleń może iść na pierwszy strzał. Resztki dokładnie colourlock'iem dopieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulikcbr Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Panowie skończyło mi się IPA czym moge to zastąpić bo przez weekend nigdzie u siebie nie kupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustav Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 bulikcbr, spirytus ? środek do dezynfekcji ? wódka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Panowie skończyło mi się IPA czym moge to zastąpić bo przez weekend nigdzie u siebie nie kupie? Jak do wymywania pasty po korekcie, to zmywacz silikonowy. Co prawda wolę uzywać dwóch na raz dla większej pewności, ale jak się nie ma co się lubi... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jijx Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Może ktoś coś powiedzieć na temat Sonax Turbo Lack Schutz? Niestety nie znalazłem żadnego info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 jijx, bardzo przyjemnie podbija kolor, nie jest tępy jak BSD i nie gorszy hydrofobowo. Używamy już od kilku miesięcy, produkt prezentuje się bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterro556 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Ja mam pytanie czy jako cleanera pod wosk mogę użyć http://allegro.pl/tenzi-ipa-cleaner-alk ... 88907.html czy lepiej zakupić http://tuningkingzshop.pl/pl/p/Rewelacy ... 0-ml/29281 wosk jaki chciałbym położyć to Soft 99 king of gloss(chyba że coś lepszego na granatowy lakier opla ) oczywiście przed nałożeniem clenera całość wyczyściłbym glinką. Z góry dziękuję za porady i przepraszam za ewentualne błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Ipa to nie cleaner ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Używał ktoś Glass Doctor od K2 ?? Mam odprysk od kamienia na przedniej szybie i zastanawiam się czy bawić się w tego Doctora czy jechać lepiej do zakładu, który to załata?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Ja używałem takiego kleju z allegro, nie firmy K2. Jeśli się przyłożysz do tego, to da radę wypełnić odprysk i ślad po nim znika. Najpierw bym się dowiedział jaka cena w zakładzie, bo u mnie zaśpiewali 150zł i bez gwarancji że się powiedzie albo wymiana szyby, to już wolałem sam za te 3 dyszki spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 U mnie biorą za odprysk 60zł (cena ze stycznia 2016) i robią to na poczekaniu tzn. takie odpryski robią pomiędzy grubszymi robotami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 W poniedziałek zadzwonię do dwóch zakładów i zobaczymy jaka będzie cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 ktoś mial styczność z woskiem CG XXX Hard Core Yellow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek720 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Mam pytanie odnośnie prania wykładzin w samochodzie. Odkurzacz piorący odpada, więc chciałbym to zrobić ręcznie. Posiadam opryskiwacz Marolex Master 1000 Plus. Myślałem żeby kupić Nielsen Nap Low Foam i nanosić go za pomocą opryskiwacza. A potem pianka Megsa. Będzie jakiś efekt? Widziałem gdzieś efekty takiego połączenia i jak na pranie ręczne całkiem okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabsu Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 to chyba lepiej zrobic to vanishem do prania dywanow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterro556 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Czy Dodo Juice Lime Prime będzie odpowiedni pod wosk Soft 99 King of Gloss ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Tak samo dobry jak inny cleaner ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Mam na lakierze taki nalot i podejrzewam że to bezbarwny ponieważ auto z przodu było malowane i teraz mam pytanie czym to usunąć,glinka tego nie bierze,chciałem się wziąść za korektę w tym roku,trzeba by to usunąć przed, jeżeli nie da rady to myślę że pastą przy korekcie zejdzie tylko po usunięciu tego trzeba by od razu pad zmienić na nowy albo przynajmniej wyczyścić żeby nie rysować dalszych elementów tymi pozostałościami dobrze kombinuję czy macie jakieś inne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Mam pytanie odnośnie prania wykładzin w samochodzie. Odkurzacz piorący odpada, więc chciałbym to zrobić ręcznie. Posiadam opryskiwacz Marolex Master 1000 Plus. Myślałem żeby kupić Nielsen Nap Low Foam i nanosić go za pomocą opryskiwacza. A potem pianka Megsa.Będzie jakiś efekt? Widziałem gdzieś efekty takiego połączenia i jak na pranie ręczne całkiem okej. Jeśli nie masz odkurzacza piorącego to taki sposób bonetowania da efekt. NLF lub APC dadzą sobie radę. to chyba lepiej zrobic to vanishem do prania dywanow Bez dostępu do ekstrakcji odradzam. Prałem kiedyś narożnik u klienta a na nim wielka plama po vanishu, który nie został ściągniety bo klient chciał plamę usunąć i wcierał a nie wyciągał vanisha i zrobił tylko gorzej. Vanish zasechł a ostała piana po nim zgromadziła brud po sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_1991 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam :-) Pytanko takie . Czy jesli obnize auto i wrzuce dystanse do auta bez wspomagania to bede jeszcze mogl krecic kierownica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Znalazłem ostatnio u siebie w piwnicy szapon - Power shine jak dobrze pamiętam lidlowski. Tylko ze jest po dacie ponad rok. Mogę go użyć jako lubrykantu pod glinke? Albo umyć chociaż raz samochód przed kladzeniem czegokolwiek? Coś złego się stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi