Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

c-7, Powłokę tylko przy pomocy polerowania można usunąć. O ile do wosku wystarczy cleaner, tak do powłoki potrzebna będzie co najmniej pasta finiszowa.

Opublikowano
O ile do wosku wystarczy cleaner, tak do powłoki potrzebna będzie co najmniej pasta finiszowa.

Śmiem twierdzić, że clenerem można naruszyć powłokę i to solidnie :evil:

Opublikowano

Jaki one-step i dlaczego? Menzerna 3w1 vs Koch Chemie Micro Cut & Finish vs nowy Achilles?

Do tego gąbka... czerwona na rotację RP?

Opublikowano

Prawidłowo nałożonej i utwardzonej powłoki pokroju UNC-R czy C1 ścierny cleaner nie da rady usunąć. Co innego z powłoką typu Sonax PNS czy Gyeon CanCoat, tyle że to są różne półki jeśli chodzi o powłoki.

Opublikowano
Prawidłowo nałożonej i utwardzonej powłoki pokroju UNC-R czy C1 ścierny cleaner nie da rady usunąć. Co innego z powłoką typu Sonax PNS czy Gyeon CanCoat, tyle że to są różne półki jeśli chodzi o powłoki.

Czyli tzw szybkie powłoki - wetcoat , czy sealnto powłoki cleaner powinien ściągnąć. ?

Opublikowano

Panowie, w jakim odstępie miedzy warstwami kłasć fusso na lakier? Czy jak będe go kładł w temp 5st to nic się nie stanie? :o

Opublikowano

Mam podobne pytanie co kolega buka .W grudniu będę miał tydzień urlopu i planuje zafundować Hani cały proces .Mam możliwość skorzystania z garażu nie ogrzewanego ,znając moje szczęście to penie temperatura będzie wlanie w okolicy trochę ponad 0 stopni... Biały aplikator od valet pro, będzie odpowiedni do 4nano scrub alkaline?

Opublikowano

Zaopatrzcie się chociaż w jakiś nagrzewacz elektryczny albo termowentylator zawsze coś ;) A co do warstwowania Fusso sam się nad tym zastanawiałem, ale warstwować syntetyk ? Myślę, że każdy doradzi aby dokładniej zająć się całym procesem przygotowania lakieru pod smalec.

Opublikowano

Czy ktoś miał w ręce Royal Pads UFO oraz Chemical Guys WAPS ? Czy warto zapłacić niemal 3x więcej za aplikator od CG czy różnice to niuans dla zboczuchów ? :)

Opublikowano

Wiedziałem, że to napiszesz ale ja naruszyłem Opti-Gloss clenerem Amigo po trzech miesiącach od aplikacji :o

• Dystrybutor
Opublikowano
Szybkie pytanie - gdzie najtaniej zakupię z przesyłką Sonax BSD Quick Detailer? Chcę go stosować w zimie razem z Colli.

sonax katowice

• Dystrybutor
Opublikowano
Ile kosztuje przesyłka w wyżej wymienionym sklepie?

tego to już nie wiem ale stawka jest podobna wszędzie plus minus kilka złotych ale i tak wyjdzie taniej

Opublikowano

Na allegro masz 31 groszy drożej czyli 25,50zł + 7,99zł paczkomat.

PS: na stronie Sonax Katowice w 5 min nie doszukałem się info o kosztach wysyłki i to nawet po dodaniu BSD do koszyka :thumbdown:

Opublikowano
PS: na stronie Sonax Katowice w 5 min nie doszukałem się info o kosztach wysyłki i to nawet po dodaniu BSD do koszyka :thumbdown:

Też własnie miałem problem ze znalezieniem kosztów przesyłki, na allegro przynajmniej jasno określone. Dzięki za pomoc.

• Moderator
Opublikowano

Geniusz, Mam oba i Royalowi "trochę" brakuje do WAPS'a.

CG Waps i Lake Country Red Foam to moje dwa najlepsze aplikatory :good:

Opublikowano

ludziska, prałem podsufitkę w ciągniku rolniczym. do prania użyłem proszku tenzi w ekstrakcji. spartoliłem sprawę bo poleciało trochę na szybę, porobiły się zacieki i w porę nie wytarłem tego. teraz kłopot bo płyn do szyb tego nie rusza, jest coś co pomoże? mocne APC czy jakiś rozpuszczalnik?

Opublikowano

Mikrofibra Yellow HD do polerowania (40cm x 40cm)

Gramatura 390g/m2

Cena za sztukę 5.50zł

Co sądzicie może się przydać czy szukać innej mikrofibry? Ktoś coś poleci? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.