cubstone Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Co do czerwonych tablic, to nie musisz ich zwracać zaraz po przeglądzie, jeśli Ci to nie po drodze. Możesz na nich jeździć miesiąc czasu. Ja teraz tak robię w swoim aucie. Samochód ubezpieczasz na nr vin, a potem robisz aneks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_1 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 czyli 60 pln wywalam za przejazd do diagnosty na czerwonych blachach ? Jeszcze ktoś może to potwierdzić bo może coś sie zmienilo ? Jeśli masz auto na sztywnych np niemieckich (tylko nie obdrapane z nalepek) albo wywozowych to możesz na nich przejść przegląd. Bo np z Niemiec i tak nie wyjedziesz na żółtych czy czerwonych jeśli nie masz TUV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Jak długo zostawić pricka na aucie? Lepiej stosować po myciu czy przed, oczywiscie na suchą powierzchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks87 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 czy mogę użyć tego preparatu: Poorboy's World Pro Polish 2 Hevy Duty Polish Do czarnego lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 tak, kolor nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitazz Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Cześć..pytanko z cyklu jak to ogarnąć..zawiasy w moich drzwiach nie spełniają do końca swojej roli - nie trzymają przy poszczególnych etapach otwarcia...Mogę kupić na szrocie dobre zawiasy tylko w innym kolorze..i tu pytanie jak je przygotować żeby po odmalowaniu pod kolor przy otwieraniu od razu farba nie odpadała..Może ktoś podpowie...?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druhh Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Siemka, jaki szampon polecacie na powłokę kwarcową?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes12 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Najlepiej o obojętnym pH. Poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Pytanko czy warto cos klasc na Optimum Poli-Seal? ktos ma jakies doswiadczenie z tym AIO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druhh Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Najlepiej o obojętnym pH. Poszukaj Tyle wiem, aż taki laik nie jestem Chodziło mi czy ktoś coś poleca bo używał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Chyba jednak jesteś laik. Bo jest temat o szamponach w którym dowiesz się kto co poleca i co odradza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Armor All cos z Lidlem mi się kojarzy być może ja dostałem produkt wprost z półki jednego ze sklepów w Chicago ... tak czy inaczej nie znalazłem odpowiedzi czy ktoś stosował ten konkretny produkt i go zaaplikowałem Oponka wygląda bardzo dobrze i ciekawe jak długo .. jest high gloss a piszę o z postu ze strony 286 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes12 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ile wam tak średnio wytrzymuje Zymol Carbon na hdc na lakierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ile procentowej IPY używacie od biedy na odtłuszczenie lakieru do położenia wosku? Są jakieś ograniczenia np. więcej jak 50% nie używać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qub@ Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ależ przecież IPA nie służy do przygotowywania lakieru pod smarowanie woskiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dante05 50/50 Qub@ można, część wosków woli jałową powierzchnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dante05 50/50 Qub@ można, część wosków woli jałową powierzchnię A najlepiej jak cleaner i IPA po tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inarusbox Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Znowu moda na stosowanie IPY jako cleanera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Nie jako cleanera - tylko do wyjałowienia powierzchni dla syntetyków, które tak przygotowany teren wolą. A cleaner przed tym jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Czy ktoś ma pomysł skąd wstrząsnąć miarki do koncentratów takie do 200ml z podziałka Dodane po 43 sekundach: Re: RE: Re: Krótkie pytanie - krótka odpowiedź część 5 Znowu moda na stosowanie IPY jako cleanera? Czyli jak cleaner i na to wosk a ipa po co w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Np. w budowlanym. U mnie w Castoramie były miarki lakiernicze w różnych wielkościach - wygląda to mniej więcej tak: http://www.autokolor.com/picture.php?fi ... =405&mode= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Panowie poczytajcie na temat ipy i cleanera http://kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=9479 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Do recznego polerowania/czyszczenia/przygotowania szyb przy pomocy gtechniq G4 lepiej uzyc flexipads tri-color (ktora strona?) czy aplikatora meguiars? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz87 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Kuebk już Ci pisałem na A3 żółtą strona ! Najlepiej jak byś zrobił to maszynowo. Aplikator megsa jest za miękki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indoman Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 czy ktoś się wypowie jaką siłę ścierną maja produkty : w skali 1-10 PF2000 Meguiar's Ultimate Compound cleaner dodo juice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi