Skocz do zawartości

ADBL - nowa polska marka tworzona dla Was i dzięki Wam!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Michał126 napisał:

Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy. :)

Niepotrzebnie mieszasz z tymi testami. Nawet jeżeli pewne rzeczy w opisie są ujęte delikatnie, to właśnie po to są zdjęcia, żeby można było sobie wyrobić zdanie.

Osobiście bardziej zwracam uwagę na subiektywne wrażenia użytkownika z pracy danym produktem i opinie niż fotki bo jak dla mnie na fotkach zawsze pięknie wszystko wygląda,ale rozumiem że test i promocja bez fotek to nie test 

Opublikowano

Ja i tak czekam na Twoje dokonania, bo taka krytyka to jak krytyka dokonań poszczególnych ekip politycznych z ust osób, które nie chodzą na wybory. :) Słowo się rzekło, przykro mi.

Opublikowano

Napisałem że fotograf to ze mnie kiepski:dry:przez 4 lata obecności tu wstawiłem 1 fotkę z ogromnym trudem i kiepskiej jakości :dry:I ja nie krytykuje tylko stwierdzam że gdybym też dostał od producenta w celu przetestowania produkty to też nie miałbym odwagi ich krytycznie ocenić...to chyba normalne i potwierdzili to nawet Ci którzy testują jak ktoś wyżej napisał trzeba dużo odwagi i można się narazić komus:dry:

Opublikowano

no to jaki sens mają te testy? bać się i siedzieć cicho? albo chwalić? co za hipokryzja, brak odwagi, chwalenie w zamian za darmowe próbki to takie fałszywe niskie i słabe... a za plecami tylko po cichu krytyka, taka to odwaga.

komu się narazić i co z tego wyniknie? że sprzedadza następnym razem wodę?

Opublikowano

@kjez nie zgadzam się,to bardzo fajna forma prezentacji produktu i przy okazji pokaz posługiwania się nim ;) a po takim teście wywiązuje się też ciekawa dyskusja na jego temat gdzie można się dowiedzieć opini innych użytkowników;)

Opublikowano

ok owszem ale jeśli wszyscy testujący będą chwalić z poczucia wdzięczności to taki test nie jest obiektywny. chyba że chodzi tylko o reklamę

• Nie lubię 1
Opublikowano
6 minut temu, kjez napisał:

ok owszem ale jeśli wszyscy testujący będą chwalić z poczucia wdzięczności to taki test nie jest obiektywny. chyba że chodzi tylko o reklamę

Owszem,ale 100 razy lepsze to niż zwykle prymitywne reklamy producenta jakie widzimy choćby w Tv ;) a pochwały wystarczy potraktować z pewnym przymrużeniem oka ;) To fajna forma prezentacji,i wszyscy zadowoleni.Producent ma fajna prezentację,tester możliwość pobawienia się nowym produktem a zwykli użytkownicy obserwacje danego produkty i jak go użyć 

Opublikowano
Godzinę temu, kjez napisał:

co za hipokryzja, brak odwagi, chwalenie w zamian za darmowe próbki to takie fałszywe niskie i słabe... a za plecami tylko po cichu krytyka, taka to odwaga.

komu się narazić i co z tego wyniknie? że sprzedadza następnym razem wodę?

Czekaj czekaj... powoli. Kto, gdzie, kiedy i jaki produkt? Przestańcie do jasnej cholery robić gównoburze! Póki co same krzykacze w temacie mają najwięcej do powiedzenia a żaden z was ani nigdy nie przeprowadził testu (czy to darmowego produktu czy kupionego z własnej kieszeni) więc jakim prawem w ogóle oceniacie czyjąś pracę? Albo piszcie konkretami z przykładami albo przestancie siać ferment! Proszę podać który produkt był "przereklamowany" bo nie przypominam sobie...

• Dziękuję 1
Opublikowano

Trochę nie rozumiem tej dyskusji. Mi nie odpowiada jakość opakowań to wstrzymuje się z zakupem ale widocznie większości nie przeszkadza skoro hajs się nadal zgadza. Ilu z Was reklamowało te opakowania? Gdyby wszyscy z wadliwymi opakowaniami odsyłali towar do producenta/dystrybutora, a następnym razem brali coś od innego producenta uwierzcie, ze problem byłby rozwiązany w kilka miesięcy ale skoro interes się nadal kręci to oczywistym jest, ze producent wypchnie tyle butelek, które ma na stanie ile się da nim zastąpi je nowymi. Biznes to biznes.

• Lubię to 8
  • Okay 1
Opublikowano

@Pływak dobrze mówi. Mi nie pasuje płacenie za opakowania i kupowanie butelek innej firmy żeby przelać chemię. Do tego kiepskiej jakości Vampir liquid który powoduje korozję kilku użytkowników to potwierdziło... (Posty wyparowały - ciekawe dlaczego ? ) a producent chemii, nic nie robi z tym fantem... Więc zmieniam firmę i kupuje inny towar i jestem zadowolony i spokojny że chemia mi nie ucieknie z półki ... . Mimo wadliwego vl , adbl ma dobre srodki jak QD czy QW ,SSW ... ale opakowania nie są na tym samym poziomie.

• Lubię to 1
  • Nie lubię 3
Opublikowano
11 minut temu, Gold_Car napisał:

. Do tego kiepskiej jakości Vampir liquid który powoduje korozję kilku użytkowników to potwierdziło...

:o Pierwsze słyszę :blink:

• Lubię to 1
  • Okay 2
Opublikowano

Taaaa, komuś kiedyś pędzel o wątpliwej jakości ocynku pordzewiał...
Ciekłego wampirka używam chyba od początku na kilku autach i absolutnie nic złego się nie dzieje. To mój ulubiony środek tej grupy.

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1
  • Okay 1
Opublikowano

Mysle, ze osoby, ktore nie chca kupowac... nie musza tego robic. Osoby, ktore chca kupowac beda to robily mimo problemow z opakowaniami.
Gdzie te czasu na forum z relacjami WWL... dyskusjami, poradami.
Internet czasem chyba oniesmiela albo odwrotnie osmiela Polski Narod.
Oczywiscie nie mam na celu nikogo obrazac I chwalic za takie czy inne zachowania. Uwazam natomiast, ze posty z krytyka ADBL nie znikna I nie ma naprawde sensu powielac ich w roznej formie kilkanascie razh dziennie. Chyba nie o to chodzi na tym forum. Dyskusje na temat, ktory juz od x czasu jest wiadomy.

Zeby nie bylo OT...ja osobiscie I tak przelewam produkty do innych butelek. Po prostu lubie miec wszystkie identyczne butelki mimo zakupu srodkow od roznych producentow.

Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka

• Dystrybutor
Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak wadliwy Vampire Liquid. Dlatego post zniknął. Nikt poza @Gold_Carnie miał z nim problemów. Tłumaczył Ci to nasz Chemik. Tłumaczyli użytkownicy forum. Żaden użytkownik nie potwierdził że VL powoduje korozję. Ty nadal twierdzisz że pędzel z metalową skówką która zaczęła Ci rdzewieć został uszkodzony przez VL.  Ponieważ jest to nieprawda post zniknął. 

• Lubię to 2
  • Dziękuję 1
  • Super 1
  • Okay 2
Opublikowano

Jak można coś przeczytać skoro tego nie ma... bo zostało usunięte . Kilka dni temu jeden użytkownik pisał że do póki nie stosował żadnych dez ironów to zaciski hamulców oraz elementy tarcz, które nie mają kontaktu z klockami były w bardzo dobrym stanie, a gdy zaczął stosować dość często jako pierwszy środek vl, to po jakimś czasie te elementy jakimś dziwnym sposobem dość mocno skorodowały. Ale pewnie dla@ADBL to był nic nie wnoszący post i nie zainteresował się co?, jak? i dlaczego? tylko został usunięty jak inne... I tyle w temacie...

• Haha 1
  • Nie lubię 1
Opublikowano
52 minuty temu, Gold_Car napisał:

Kilka dni temu jeden użytkownik pisał

Powiem Ci tak, że z klockami to ujowy przykład, bo ja tak mam non stop obojętnie jakiego producenta bym nie używał ( jeżeli chodzi o deironizery ) wtedy pojawia się na tarczy rdzawy nalot, wystarczy ostrzej zahamować i nie ma ani śladu. Więc teoria wyssana z palca, rozumiem jakby Ci rdzewiały nadkola.

• Super 1
  • Okay 1
  • Administrator
Opublikowano

Z uwagi na gównoburzę jaką uskuteczniacie od dłuższego czasu, temat zostaje zamknięty do odwołania. Z moja decyzja nie ma nic wspólnego firma ADBL, moje sympatie do niej czy ich brak. 

Decyzja jest niezależna i poniosę wszelkie konsekwencje jeśli naruszam treść umowy, regulamin.

Swoją energię wykorzystajcie bawiąc się z dziećmi, zróbcie kolacje żonie lub umyjcie samochód.

Wracamy do zapomnianych już przez Was zasad białoruskich.

Dziekuje za zrozumienie i bardzo proszę o więcej uśmiechu i radości jaką powinna dać Wam pasja.

• Lubię to 10
  • Dziękuję 1
  • Super 14
  • Okay 4
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanko , @ADBL z racji pojawienia się nowej butelki można liczyć na Black Water w 0,5 l butelce ? ;) Jak tak to kiedy planujecie wprowadzić do sprzedaży ?

Opublikowano

@Gesiu_15 lepiej kup od razu 1l - ja mam litr i już widzę, żę ubyło, a może 2-3 razy użyłem ( wszystko przez nakładanie na mokre opony - nie widać gdzie już położone :D )  

Opublikowano
W dniu 13.03.2018 o 09:42, macmel napisał:

tez myślałem o pojemności 0.5l , ale kupiłem 1l , dużo tego środka idzie na mokre opony więc wydaje mi się żę ADBL dobrze zrobiło wypuszczając od razu pojemności 1 litrowe , wydaje mi się że specyfika środka  wymusza obfite dawkowanie , małe opakowania nie sprawdziły by się .