Skocz do zawartości

ADBL - nowa polska marka tworzona dla Was i dzięki Wam!

Rekomendowane odpowiedzi

• Dystrybutor
Opublikowano

Jeżeli chcesz by aio bylo samoczynną warstwą ochronną należy odczekać kilka godzin. Jeżeli chcesz coś jeszcze na nie kłaść, można stosować od razu po wypracowaniu. Zwłaszcza SSW i QW.

Opublikowano
51 minut temu, DrozdekPL napisał:

Kiedy będzie można kupić wasz nowy szampon Snowball w 1 litrowych butelkach ?

pewnie po wprowadzeniu nowych butelek, czyli soon ;)

• Lubię to 1
  • Moderator
Opublikowano
4 minuty temu, ADBL napisał:

jest już tak blisko

hihihi-thanks.jpg

juz sie nie moge doczekać :D:D:D

• Moderator
Opublikowano

Tez z checia kupie szamponik :P

@ADBL mozecie w przyblizeniu napisac kiedy beda w 0.5 badz 1L ?? Miesiac dwa czy krócej  taki przyblizony czas bo nie wiem czy czekac czy brac 5L i bujac sie odsprzedajac troche 

• Dystrybutor
Opublikowano

no to tutaj powinienes być zadowolony :)

alfa: ta cena to bardzo niska cena jak za taki szampon. ale rynek sie domagał więc postaralismy sie sprostac wymaganiom.

Opublikowano
19 minut temu, ADBL napisał:

powiem tak. bierzcie 5L :D 

Nie... przy moim myciu będę miał ten szampon na 10 kolejnych lat... zdecydowanie czekam na pół litra. Nie spieszy mi się :)

• Moderator
Opublikowano
37 minut temu, ADBL napisał:

ale rynek sie domagał więc postaralismy sie sprostac wymaganiom.

a kiedy bedzie ? bo dzis chcialem kupic 5L szamponu. Mam czekac ?

Troche zgubilem sie w rozmowie..... ;/

• Moderator
Opublikowano
Teraz, ADBL napisał:

domel, Snowball juz jest w sprzedaży.

Snowball ? cholera ale mam braki :( ale nie widzę w żadnym z "moich" sklepów... <hmmm>

Opublikowano
1 godzinę temu, ziomson napisał:

@ADBL czy Waszą rękawicę można prać w pralce przy użyciu białego jelenia?

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Można... prałem już nie raz. Jest jak nowa. Płukana w occie oczywiście.

• Lubię to 1
Opublikowano

@Fredi88
Octu do zbiorniczka, w którym nalewa się płyn do płukania przed praniem? Ile tego octu nalać?

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
47 minut temu, ziomson napisał:

Octu do zbiorniczka, w którym nalewa się płyn do płukania przed praniem? Ile tego octu nalać?

Tak, do zbiorniczka gdzie normalnie lejesz płyn do płukania. Ile to kolega @kamykmm ci podpowiedział, bo ja leję inaczej - na oko, do połowy tej podziałki. Austriacki ocet jest też "słabszy". Po kilku praniach sam wypracujesz metodę. Ja leje tak, żeby fibry (bo rękawicę zazwyczaj z nimi piorę) nie śmierdziały okrutnie octem, tylko ewentualnie z bliska jak się nos podstawi lekko go było czuć. Według mnie i tak są dobrze wypłukane z pozostałości płynu do prania, więc luzik :)

• Lubię to 1
Opublikowano

A ja mam takie pytanie do @Chemik ADBL sprawa rozchodzi się o listwy chromowane w VW Passat, ale ogólnie i w innych modelach samochodów, przyjmijmy chrom bardzo zniszczony wypłowiały także nawet polerowanie filcem, futrem i specjalnymi pastami do tego typu rzeczy nie daje rady.

Wiem że firma 4Nano posiada coś takiego dla certyfikowanych studio przy czym ten preparat jest cholernie drogi i nie do dostania

https://www.facebook.com/biuro.dabcar/videos/1121605744544989/

Czy jest możliwość stworzenie czegoś takiego ( podobno aktywne sole ) lub jakiś domowy sposób ( ocet/cola/pepsi nie załatwiają tego )

• Lubię to 1