Strus Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Po AIO ile należy odczekać z położeniem QW czy SSW ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 16 Października 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Jeżeli chcesz by aio bylo samoczynną warstwą ochronną należy odczekać kilka godzin. Jeżeli chcesz coś jeszcze na nie kłaść, można stosować od razu po wypracowaniu. Zwłaszcza SSW i QW.
DrozdekPL Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2017 Kiedy będzie można kupić wasz nowy szampon Snowball w 1 litrowych butelkach ?
aeropro Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2017 51 minut temu, DrozdekPL napisał: Kiedy będzie można kupić wasz nowy szampon Snowball w 1 litrowych butelkach ? pewnie po wprowadzeniu nowych butelek, czyli soon 1
Dystrybutor ADBL Opublikowano 20 Października 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 obecnie nowa butelka jest już tak blisko że nie ma sensu od poczatku tworzyc etykiety, drukować, obkurczac pod stare butelki. ale chcemy jak najszybciej.
Moderator Domel Opublikowano 20 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 4 minuty temu, ADBL napisał: jest już tak blisko juz sie nie moge doczekać
Moderator BiałyGTi Opublikowano 20 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 Tez z checia kupie szamponik @ADBL mozecie w przyblizeniu napisac kiedy beda w 0.5 badz 1L ?? Miesiac dwa czy krócej taki przyblizony czas bo nie wiem czy czekac czy brac 5L i bujac sie odsprzedajac troche
Fredi88 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 Ja poczekam na pół litra, jakkolwiek to brzmi
Dystrybutor ADBL Opublikowano 20 Października 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 powiem tak. bierzcie 5L
Alfa47 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 @ADBL A o której, ta dzisiejsza nowość ? Ps. Cena 69zł za 5L to dobra cena, Pewnie na wiosnę się pokuszę aż skończę Shampoo
Gardor Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 Jak będzie domywal jak shampoo zwykły to na pewno kupię. W shampoo nie pasuje mi ten zapach coli
Dystrybutor ADBL Opublikowano 20 Października 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 no to tutaj powinienes być zadowolony alfa: ta cena to bardzo niska cena jak za taki szampon. ale rynek sie domagał więc postaralismy sie sprostac wymaganiom.
Fredi88 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 19 minut temu, ADBL napisał: powiem tak. bierzcie 5L Nie... przy moim myciu będę miał ten szampon na 10 kolejnych lat... zdecydowanie czekam na pół litra. Nie spieszy mi się
ziomson Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 @ADBL czy Waszą rękawicę można prać w pralce przy użyciu białego jelenia?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 20 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 37 minut temu, ADBL napisał: ale rynek sie domagał więc postaralismy sie sprostac wymaganiom. a kiedy bedzie ? bo dzis chcialem kupic 5L szamponu. Mam czekac ? Troche zgubilem sie w rozmowie..... ;/
Dystrybutor ADBL Opublikowano 20 Października 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 ziomson, my nie problowaliśmy z BJ ale można ją prać w pralce. domel, Snowball juz jest w sprzedaży. 1
Moderator Domel Opublikowano 20 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 Teraz, ADBL napisał: domel, Snowball juz jest w sprzedaży. Snowball ? cholera ale mam braki ale nie widzę w żadnym z "moich" sklepów... <hmmm>
Fredi88 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 1 godzinę temu, ziomson napisał: @ADBL czy Waszą rękawicę można prać w pralce przy użyciu białego jelenia? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Można... prałem już nie raz. Jest jak nowa. Płukana w occie oczywiście. 1
ziomson Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 @Fredi88Octu do zbiorniczka, w którym nalewa się płyn do płukania przed praniem? Ile tego octu nalać?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
kamykmm Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 @ziomson 50-100ml wystarczy w zupełności 1
Fredi88 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 47 minut temu, ziomson napisał: Octu do zbiorniczka, w którym nalewa się płyn do płukania przed praniem? Ile tego octu nalać? Tak, do zbiorniczka gdzie normalnie lejesz płyn do płukania. Ile to kolega @kamykmm ci podpowiedział, bo ja leję inaczej - na oko, do połowy tej podziałki. Austriacki ocet jest też "słabszy". Po kilku praniach sam wypracujesz metodę. Ja leje tak, żeby fibry (bo rękawicę zazwyczaj z nimi piorę) nie śmierdziały okrutnie octem, tylko ewentualnie z bliska jak się nos podstawi lekko go było czuć. Według mnie i tak są dobrze wypłukane z pozostałości płynu do prania, więc luzik 1
Treys Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 A ja mam takie pytanie do @Chemik ADBL sprawa rozchodzi się o listwy chromowane w VW Passat, ale ogólnie i w innych modelach samochodów, przyjmijmy chrom bardzo zniszczony wypłowiały także nawet polerowanie filcem, futrem i specjalnymi pastami do tego typu rzeczy nie daje rady. Wiem że firma 4Nano posiada coś takiego dla certyfikowanych studio przy czym ten preparat jest cholernie drogi i nie do dostania https://www.facebook.com/biuro.dabcar/videos/1121605744544989/ Czy jest możliwość stworzenie czegoś takiego ( podobno aktywne sole ) lub jakiś domowy sposób ( ocet/cola/pepsi nie załatwiają tego ) 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 20 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 58 minut temu, Treys napisał: Czy jest możliwość stworzenie czegoś takiego dołączam sie do pytania
Gesiu_15 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Czyżby znowu kolejny dressing do opon ? Już jest Tire Dressing i Black Water
Rekomendowane odpowiedzi