manio49 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 Dla mnie sprawa jasna i fajnie że pracujecie wielotorowo Czekam na rozwiązanie problemu i tak jak krd na puste butle z nowymi atomizerami. Sam design butli jest świetny!
Dystrybutor ADBL Opublikowano 29 Października 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 kaskra1, celne spostrzeżenie, same butelki też będziemy robić grubsze a do t&g z innego materiału. Wszystko robimy równolegle. manio49, robim co możem . te puste butle będą jednym z głównych tematów na przyszłe dni.
Musialovsky Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 Nie testowałem jeszcze atomizera aczkolwiek u mnie był inny problem. Mianowicie APC 1L, po przewróceniu się w bagażniku butelka trochę "popuściła" pomimo zakręconej poprawnie zakrętki
Dystrybutor ADBL Opublikowano 29 Października 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 Te nakrętki muszą być dość mocno dokrecane. dlatego w kolejnych partiach gwint oraz korek jest juz zmieniony na taki jak na 0.5l. problem wyeliminowany.
Manios Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 Ja nie wiem czy to kwestia atomizera bo wyjąłem z niego krótką rurkę i włożyłem długą i przelozylem atomizer do większej megsowej butli i jest Baja. Zrobiłem tak samo i potwierdzam że to działa, butla się nie odkształca, ale wydaje mi się że to dzięki nie do końca szczelnemu gwintowi wyrównuje się ciśnienie w butli. Co do jakości produktów też jestem bardzo z nich zadowolony i je kupuje, ale biorę 5 ltr. baniaki i przelewam w swoje butle bo oprócz odkształcania się Waszych butelek nie mogę zdzierżyć jeszcze folii na nich, która obraca się, odpada z niej farba, a co najbardziej irytujące potrafi się pod nią zbierać produkt który z czasem spływa np na półkę na której stoi. Może to w sumie pierdółka ale bardzo dobry towar w bardzo dobrym opakowaniu a do tego za bardzo dobre pieniądze to będzie już rarytas
Dystrybutor ADBL Opublikowano 30 Października 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 Manios, tak będzie ale nie od razu Rzym zbudowano. Myślimy, że kolejny sezon już nie będzie problemów z opakowaniami, triggerami, etc. Działamy najszybciej jak możemy i staramy się reagować natychmiast na Wasze spostrzeżenia.
grzybu Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 I co będą te zestawy testerów, o których pisaliście na FB?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 25 Listopada 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2015 Autodbacze! We need your help! Pomóżcie nam odmienić naszego firmowego caddy! https://www.facebook.com/adblpolska/
detailercar Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2015 Udało mi się rozwiązać problem z zasysającą butelką. Na samej górze butelki koło gwintu zrobiłem małą dziurkę igłą i problem znikł.
huberts. Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2015 To samo wymyśliłem jakiś czas temu problemem atomizera jest brak możliwości wyrównania ciśnień butelka/otoczenie. W atomizerze musiałby być jakiś mikro-zaworek jednokierunkowy, może membranowy, aby nie wylewał płynu a pozwalał zassać powietrze do butelki. Ale dziurka przy gwincie daje radę na "tymczasem"
Błaszu Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 Szykują się w najbliższym czasie jakieś testery? Myśleliście nad wprowadzeniem do oferty wosku? Byłbym takim produktem naprawdę zainteresowany
Dystrybutor ADBL Opublikowano 26 Listopada 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 detailercar, huberts., pomysły fajne na chwile ale tak czy inaczej robimy nowe atomizery które będą pozbawione tego problemu. Starych zostanie nam kilka tysięcy sztuk. moze by je sprzedać po złotówce? Błaszu, planujemy zestaw próbek wszystkich dostepnych produktow. wosku poki co nie mamy w planach, jest wiele mega woskow na rynku wiec nasz zeby je przebic bedzie musial miec cos ekstra, a to wymaga czasu .
ktm950 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 ADBL, a co z Quick Waxem, którym chwaliliście się na fb? Kiedy będzie w sprzedaży?
detailercar Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 Ja już się pisze na atomizery po złotówce - już na starcie biore z 20
Dystrybutor ADBL Opublikowano 27 Listopada 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 ktm950, jest praktycznie gotowy ale przyszly nam ostatnio probki kilkunastu bardzo ciekawych surowcow z usa i chyba go jeszcze "doposażymy" detailercar, jezeli bedzie wiecej tak konkretnych ludzi jak Ty to zapewne tak zrobimy
daniel87 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 Warto by stworzyć osobny temat w kwestii atomizerów. Nie będzie bałaganu.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 27 Listopada 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 daniel87, tylko tutaj juz chyba nie ma po co tego robić. Wiemy co jest z nimi nie tak. Wy wiecie ze działamy z tematem i najpewniej na przyszły sezon będą nowe atomizery. Tyle ktm950, robim co możem a rynek srowcowy tez nie stoi w miejscu, ciągle powstają nowe rzeczy. Grunt to potrafić ściągnąć to co się chce. Na wspomnianą paczkę czekaliśmy kilka dobrych miesięcy . Dostajemy informacje że działamy powoli. Ale jak ma być grubo to potrzeba czasu. Ponoć najlepsze studia w PL potrafią robić korektę jednego auta tydzień i dłużej. A znam firmy z których wyjeżdza kilka aut dziennie. Tak samo jest z kosmetykami .
Dystrybutor ADBL Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Mamy dla Was coś ciekawego ... http://zapodaj.net/810f1d1ae16f6.jpg.html
Eidos71 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ładna paczuszka Każdy dostanie taki prezent pod choinkę?
Moderator krd Opublikowano 10 Grudnia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ładna paczuszka Każdy dostanie taki prezent pod choinkę? Nie. Tylko administracja.
Manios Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ładna paczuszka Każdy dostanie taki prezent pod choinkę? Nie. Tylko administracja. i użytkownicy mający napisane 39postów
Dystrybutor ADBL Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 partnerzy będą je dawać w gratisie przy zakupie zestawu (2 produkty z triggerem i 2 bez). wiec w sumie to racja ze pudełka rozdamy za darmo .
kita33 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 No to chyba się załapie na taki zestaw bo zakupiłem 2x5L + 2x1L . Teraz to wszystko zależy od Tomka i Karola z ANB
Rekomendowane odpowiedzi