Dystrybutor e36ace Opublikowano 18 Maja 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 myślę że nie ot po prostu brudne auto. Poczekajmy na ładną pogodę i mycie dzisiaj tylko pre wash espumą czyli 7 mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek8888 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Tutaj dla ciekawostki 2-tygodniowy Fusso na plastikach po 1500km i staniu pod chmurką. Większość dni padało. Zdjęcia po dzisiejszej ulewie. Trzyma lepiej niż wiele dressingów, które używałem na tych relingach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter_sc Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ładnie sie to prezentuje ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Maniek8888, fusso na goły lakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek8888 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Połowa to golizna, a połowa na lusso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek8888 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ale spamujecie To żeby nie robić OT, wkleję fotki, które zrobiłem dzisiaj rano. Wracam ostatnio z pracy późno i dużo robali lata wieczorami, zatem przedwczoraj usunąłem je z maski przy użyciu QD. Dzisiaj rano, gdy wyszedłem z domu zobaczyłem taki o oto widok. To co zasyfiło samochód to nie kurz, a jakieś pyłki, które od kilku dni fruwają w powietrzu i osiadają na wszystkim. Wiadomo, że QD to nie wosk, czy sealent, ale lakier był myty tydzień temu i ogólnie był trochę zasyfiony, a QD było grane wieczór wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
therioon Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 sosna pyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek8888 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Może i tak, bo nad morzem jest sporo sosnowych lasów dzisiaj po pracy był grany bezdotyk za 2 zł, jutro zobaczę czy dużo tych pyłków zostało na lakierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia.taka Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ciekawie jak ten Soft99 Fusso Coat ma się do wosków Zymol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek8888 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ciekawie jak ten Soft99 Fusso Coat ma się do wosków Zymol. Ale w jakim sensie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ciekawie jak ten Soft99 Fusso Coat ma się do wosków Zymol. Co masz na myśli? Pod jakim względem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia.taka Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ciekawie jak ten Soft99 Fusso Coat ma się do wosków Zymol. Co masz na myśli? Pod jakim względem? Chodzi mi o to że Fusso ma baaardzo przystępna cenę w porównaniu do wosków Zymola i ciekawi mnie czy właściwości tego wosku są takie same bądź lepsze. Chodzi o trwałość, tak zwany "look" nakladnie i wszyskie inne cechy. Bo około 120 zł za fusso (nawet kupujac w Rosji) uważam ze jest dobrą ceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Zymol za 100 zł to chyba niezła promocja... Edit: asia.taka, widzę że zapoznałaś się z cennikiem Zymola i edytowałaś posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SewerynD Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Czemu wy kochane ludzie nie czytacie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Asia przecież w tym temacie wszystko masz o Fusso napisane - co i jak. W innym masz wszystko o Zymol Carbon - więc co to za pytanie ? Woski mimo wszystko różnych klas, w dodatku Zymol Carbon to wosk naturalny a Fusso to "pasta do butów" nastawiona na trwałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
therioon Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Dokładnie, przesyłka idzie dwa tygodnie , może trochę więcej Samocķód już nawoskowany i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek8888 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 i co ma wynikać z tego zdjęcia ? ok, czyli..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
therioon Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Moje pierwsze spostrzeżenia Bardzo fajnie przyciemnia lakier Kropelkowanie już było omawiane Zdjęcie cyknięte na szybko kiepskie warunki - tyle z niego wynika niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 i co ma wynikać z tego zdjęcia ? ok, czyli..? Ok, czyli właścicielowi się podoba - a to najważniejsze. Jest bardzo dużo zdjęć z których też "nic nie wynika" i jakoś nie jest to wielki problem dla nikogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Czy do aplikacji Soft99 FC używać oryginalnego aplikatora czy lepiej brać inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
therioon Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ja używałem tego orginalnego i nie ma problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Czy do aplikacji Soft99 FC używać oryginalnego aplikatora czy lepiej brać inny? Ja bym go unikał na lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ja bym go unikał na lakierze To jaki będzie odpowiedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 To jaki będzie odpowiedni Megsowe "słoneczko"się jak najbardziej nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi