g.pajak Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Przybyło ok 1500km na liczniku.... Auto nie myte od woskowania, dziś padało, także krople na brudnym aucie. PS> przypomnę, że wosk też położony bez cleanera ani IPA (itp.) - "Kids, don't try this at home!" PS2> jakość zdjęcia, wiem, że nie powala, ale sykane telefonem - sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ładnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbarti Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ja również chętnie się dołącze do takiego zamówienia + 1 Ogarnie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ale hype się na to zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 "Najbardziej wyczekiwany produkt 2014" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dzięki uprzejmości kolegi Grzegorza miałem możliwość przetestowania Fusso coat. Nie będę się zbytnio rozpisywał bo tu już wszystko zostało napisane,efektu wizualnego nie przedstawiam bo śmierdziel nie bardzo miał co maskować,auto jeszcze nie wiele przeżyło przebieg: Fusso położone na lakier przetarty IPA.Odprowadzanie wody,kropling,śliskość lakieru wszystko ekstraklasa Zaczynam test długodystansowy. Do porównania na zderzaki psiknąłem tylko BSD by porównać odprowadzanie wody i tutaj zwycięża Fusso chyba że jedno wypite piwo zaszkodziło mi w poprawnej ocenie sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dzięki uprzejmości kolegi Grzegorza miałem możliwość przetestowania Fusso coat Cieszę się, że zapaszek się spodobał A jak Ci się zmarowało, sama łatwość użycia, docierania? PS> starczyło próbki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Cieszę się, że zapaszek się spodobał A jak Ci się zmarowało, sama łatwość użycia, docierania? PS> starczyło próbki? nakładnie kiepsko pojemniczejk nie był do końca szczelny i siuwaks trochę przysechł a druga sprawa aplikator k2, polerowanie spoko próbki starczy na drugą warstwę dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Moze ktos z Wroclawia bylby chetny na zamowienie kilku sztuk tego wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dziś w Zabrzu dosyć mocno padało... gdy w siadałem do samochodu, na aucie znów były kropelki wody. Naprawdę piękne, szczególnie w słońcu, które potem wyszło Zdjęć nie ma sensu znów wstawiać, bo wyglądały zaraz jak po nałożeniu Emejzing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Musiał znowu wkur... Słyszysz - jest już w Polsce. Zaraz też będziemy mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 nie będzie miał ktoś małej próbki na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaperecz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wiecej produktów tej firmy http://shop.v-spec.com.my/car-care-wash-product-soft99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Po dokładnie 2 tygodniach dotarło takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 u mnie też padało kropelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel-sk-ce Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jeżeli nie tajemnica to ile was tak średnio wyszedł wosk +przesyłka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 u mnie też padało kropelki Hmmmmm.... Jak to mówią: "Pics or it didn't happen" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jak to mówią: "Pics or it didn't happen" jasne musicie mi na słowo uwierzyć w moim telefonie jest taki aparat że byś marki auta nie odgadł a co dopiero dojrzał krople Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 125zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 To i ja dorzucę swoje 5gr. Istota mojego mini testu... Fusso vs Sonax BSD Maska została przepolerowana S17+ na czarnym padzie (w sumie pro-forma, bo lakier na tym aucie jest w stanie idealnym), bez wymywania IPA został położony Sonax BSD na stronę kierowcy i Fusso Coat na stronę pasażera. Reszta na zdjęciach i filmach, do oceny. Moje odczucia są chyba prawidłowe, Fusso radzi sobie odrobinę lepiej, ale nie zapominajmy że jest to porównanie Quick Detailera do twardego wosku syntetycznego. Ale w sumie czemu takiego porównania nie robić? Pozdrawiam Na tym zdjęciu widać, że Fusso lepiej przyciemnia lakier No i kroplingi: Jako bonus... takie rzeczy tylko na bezdotyku... PS. nie podejmuję dyskusji z IPA hejterami i detailingowymi laborantami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 S17+ na czarnym padzie bez wymywania IPA lakier na tym aucie jest w stanie idealnym Moj tez wtedy taki jest Jak na moje taki test w sumie niewiele wnosi do tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Raczej nic nie wnosi - zabezpieczenie na olejkach nośnych z pasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek8888 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 przynajmniej coś zrobił i pokazał , a nie tylko klepanie przez kilka stron kiedy bedzie po ile bedzie ile kosztuje na ebayu ile idzie z ebaya.. Widzę, że do tej pory wszyscy kupili wersje to ciemnych lakierów, natomiast ja mam do jasnych i jeśli znajdę chwilę czasu po weekendzie majowym coś tam pstryknę, ale nie obiecuję, bo potem i tak ktoś stwierdzi, że nie wnosi to nic do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zrób zgodnie ze sztuką i "płaczów" nie będzie. Albo i nie wrzucaj, bo widać delikatny jesteś na krytykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 ja mam do jasnych i jeśli znajdę chwilę czasu po weekendzie majowym coś tam pstryknę byłbym wysoce usatysfakcjonowany, ponieważ jestem posiadaczem auta w jasnym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi