yacek _b Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 No ładnie , a można poprosić dolne partie drzwi( kierowcy ) , progi i tylne nadkola ? Jak tam wosk jeszcze siedzi czy tafla wody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 mam jeszcze zdjęcie zderzaka przedniego. lusterko dół drzwi kierowcy. Niestety robione telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Auto garażowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Musze swoje auto tez ręcznie przemyć bo u mnie fusso wyraźnie gorzej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Przebieg 4100km czas od aplikacji 3miesiące+6 dni ..... Domyślałem się że będzie trzymał, ale nie spodziewałem się że tak dobrze. Sabat, fajne zdjęcia a i wosk robi robotę. Według mnie naprawdę jest kozak dlatego ja posprzedawałem SV i Zymola, z LSP zostawiłem sobie tylko Fusso i DG Ceramic Coating - jestem detailingowo w 101% spełniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tak, auto garażowane. Michał bo pewnie zapchane. Zobacz na stronę poprzednią dawałem zdjęcie brudnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 mkbeweoto co zostało z twojej teorii Udało mi się dzisiaj umyć auto. Standardowo: Spłukanie, mycie ręczne szamponem 4nano ultra violet. Później spłukanie demineralizowaną i mamy coś takiego: Przebieg 4100km czas od aplikacji 3miesiące+6 dni Nakładany na Lusso Cream Domyślałem się że będzie trzymał, ale nie spodziewałem się że tak dobrze. Nawet tył klapy gdzie szybko większość pada i dół drzwi są w bardzo dobrym stanie. Autem wyjechałem mokrym bo pogoda paskudna a do garażu wstawiłem prawie suche Prawie jak sonax pns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Może nie każdy widział moją aktualizację w dziale PSB, więc wrzucam i tutaj Od korekty i położenia Fusso minęło ok. 3,5 miesiąca. Do tej pory auto przejechało ponad 6000 km, parkowane pod chmurką, myte 2 razy proszkiem, dzisiaj pierwsze mycie ręczne na dwa wiadra. QD nie był używany. Według mnie wygląda to świetnie : print screen image hosting sites hosting images Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tutaj w większej rozdzielczości dzisiaj po opadach,jak wygląda strona Z Coli476 i Soft99 fusso http://1drv.ms/1B3KQwS Coli od strony pasażera, Fusso kierowcy. Widzisz Maćku wystarczy umyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Pięknie jest, ale i colli nie ma się czego wstydzić. Bardzo fajny test porównawczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 I po co wam powłoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 I po co wam powłoki a Ty co tam na nowy nabytek położyłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmamba Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 dlatego ja posprzedawałem SV i Zymola Też twierdze że moim złotym graalem w stosunku jakość oraz cena w przypadku wosków, pozostaną Coli476 oraz Fusso. Można kupić dużo droższe produkty które będą tak samo odprowadzać wodę oraz utrzymywać się na lakierze, pozostaje tylko pytanie czy jest sens przepłacać szczególnie przy zimowej pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Przy zimowej aurze może i nie, ale latem dla czystej przyjemności smarowania to czemu nie? W dużej mierze mam tu na myśli walory zapachowe. Jarku hmm... Raz, dwa, trzy....sześć, sześć wosków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ja 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 2 normalne słoiczki i 5 samplerów Zaraz nas Admini prześwięcą za robienie OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ja najsłabszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Dobrze Panowie, więc już zakończmy wątek kto ile ma wosków, wróćmy do głównego tematu, czyli Soft99 Fusso Coat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonthyc Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Fusso kładłem 1 października po takim czasie trzyma się bardzo dobrze. Obecnie wosk zrobił już ponad 5tys. i specjalnego wrażenia na nim to nie zrobiło. Jakoś na początku grudnia (po 2 miesiącach) psiknąłem go sonaxem bsd ale i bez niego bardzo ładnie kropelkował i zrzucał wodę. W ostatnim tygodniu bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Po trasie ok 250km auto miałem całe białe od soli, następnie spadł śnieg i przykrył samochód a jak zrobiła się lekko dodatnia temperatura i odpuściło to auto miałem praktycznie czyste. Idealnie oczywiście nie było ale i tak wyróżniało się pomiędzy innymi brudasami na drodze. Fusso niewątpliwie jest dobrym i wytrzymałym zawodnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 A sparwdzal ktos ten authentic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati373737 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Do authentica jest oddzielny temat, jednak nie już tak obszerny i popularny jak ten Wystarczy poszukać też w tym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Panowie chcę jutro umyć auto a skończył mi się szampon, czym umyć auto żeby nie ściągnąć fusso? Szampon autolandu może być, ewentualnie jakiś pur itp ? Chcę umyć auto z całego syfu ale nie wiem czym bo wszystkie szampony się pokończyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jak masz jakąś delikatna pianę aktywna to może spróbuj użyć piany w zastępstwie szamponu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Szampon autolandu może być, ewentualnie jakiś pur itp ? Ja stosuję autoland w momencie, kiedy reaplikuję wosk - świetnie ściąga wszystko co leży na aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 W śniegu auto chcesz myć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi