Kuba1 Opublikowano 13 Maja Zgłoś Opublikowano 13 Maja @analyzator Dwa złącza pękły od ciśnienia( jakieś tanie zamienniki z chin), zmieniłem na oryginał karchera i spokój Pistolet idealny do mycia samochodu- coś pięknego Do kostki itd. zdecydowanie nie, tutaj sprawdza się długi pistolet, dysza turbo Mi właśnie zależało na tym bębnie, wracam z pracy, zapinam pianownice i myje, bez zbędnego ... Oryginalny wąż zostawiłem na rzeczy jak mycie kostki itd.
Santiago93 Opublikowano 25 Maja Zgłoś Opublikowano 25 Maja Proszę o polecenie myjki do ceny 3 tys zł, co myślicie o Bosch 5-13C ?? Chciałbym uzyskać efekt szerokiego i mocnego strumienia wody jak na myjni bezdotykowej
3echo Opublikowano 31 Maja Zgłoś Opublikowano 31 Maja cieknie więc ciśnienie spada i pompa się włącza żeby je dobić. zacznij od wymiany oringów na łączeniach węża i lancy - koszt to pewnie kilka zł i kilka minut zabawy. oringi potraktuj "silikonem" Wymieniłem i dalej cieknie.Pistolet raczej do wymiany.Kupić oryginal czy może znacie jakieś dobre zamienniki?Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Mardi69 Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Opublikowano 6 Lipca Pany ! Jakieś konkretne opinie o BigBoi Washr Flo ? 1
Coove Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Opublikowano 9 Lipca Byłem dzisiaj w firmie, która zajmuje się sprzedażą Lavora. Jak twierdzą pierwsze słyszą o problemach z przeciekającym pistoletem w Vertigo 26. Ja nadal zastanawiam się czy warto dokładać do Vertigo 28 Pro na potrzeby własne. Mycie aut kilka razy w miesiącu + kostka, elewacja etc.
zeea Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Opublikowano 9 Lipca @Coove od razu dokupujesz krótki pistolet i cieszysz się myciem auta
Coove Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Opublikowano 9 Lipca @zeea jasna sprawa, natomiast krótki pistolet + wąż to za chwilę pewnie zrobi się kwota 28 Pro
w0jta5 Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 4 godziny temu, Coove napisał(a): Byłem dzisiaj w firmie, która zajmuje się sprzedażą Lavora. Jak twierdzą pierwsze słyszą o problemach z przeciekającym pistoletem w Vertigo 26 Od kilku dni mój pistolet zaczął puszczać na zaworze - vertigo 26.
3echo Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 6 godzin temu, Coove napisał(a): Byłem dzisiaj w firmie, która zajmuje się sprzedażą Lavora. Jak twierdzą pierwsze słyszą o problemach z przeciekającym pistoletem w Vertigo 26 A czym się różni pisolet do Vertigo od Galaxy?
DamianoItaliano Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia Siemanko Wszystkim, napisałem ostatnio maila do Lavora z prośbą o wyjaśnienie jakiego rodzaju jest użyta pompa w modelu Lavor 26. Witam. My mamy myjki z serii VERTIGO z pompami mosiężnymi tylko trzeba pamiętać, że zawsze mosiężny jest tylko górny korpus, reszta pompy jest aluminiowa. Kurczę, część z Was pisała że jednak są jeszcze modele posiadające pompę wykonaną w całości z mosiądzu. Straszny mętlik mi się już zrobił w głowie, jeśli z oficjalnej dystrybucji nie będzie pompy mosiężnej to równie dobrze mogę się czaić na promocję tej myjki w sklepach budowlanych. Serio część z Was ma pompę wykonaną z mosiądzu?.
playersct Opublikowano 13 Września Zgłoś Opublikowano 13 Września @powalla hej - widzę że jest promka na vertigo 26 w obi, a zauważyłem że ogarniasz ich tematy - pytanko, jako że cenka powyżej 1k to pytanie czy idzie wyrwać jakiś większy rabat niż 5% za zapisanie do newslettera?
powalla Opublikowano 13 Września Zgłoś Opublikowano 13 Września Teraz jest promocja na 26 urodziny Obi w PL i vertigo też się załapała więc od ceny promocyjnej możesz urwać tylko te 5% za założenie aplikacji HeyObi . Taniej to już było ... 1
marcineke Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października Powoli rozglądam się za " trochę" lepszą myjką, cis po głowie chodzi mi sprzęt na ciepłą wodę, Karcher ceny kosmos a tu już nie ten Karcher co był, używka to loteria, Kranzle ceny zaporowe, no i tak lekko szukając widzę Lavor ma sporo modeli ja ciepłą wodę.Ma ktoś z was i cis na ten temat podpowie? Raczej firmę kojarzę z marketowych produktów.
Rekomendowane odpowiedzi