rustin Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 Kup jeszcze sobie w Techkarze lancę z dyszą 25 stopni i dopiero będziesz zadowolony ! Myślałem o pianownicy. Możesz podesłać linka o co dokładnie Ci chodzi?
powalla Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 Takie cudo > https://sklep.techkar.pl/lanca-plaska-bd-techkar,3,3545,2825 Po zakupie piszesz jaką masz myjkę i jaką chcesz dyszę tzn. jaki kąt Cię interesuje . Ja kupiłem 25* bo myję tylko auto ale jak ktoś chce np. puzzle myć , to dokupujesz jeszcze za 19zł samą dyszę 15* i jazda
rustin Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 Czym ona się różni od tej oryginalnej?
edek86 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2019 Stosujecie dodatkowy filtr wody? Czy tylko ten oryginalny?
paperson Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2019 @edek86 kupiłem od razu ten dodatkowy. Sprawia solidniejsze wrażenie, a dodatkowo cały czas widzisz stan jego zabrudzenia. 1
paki112 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Siemanko wszystkim Mam możliwość przejąć prawie za free myjkę Boscha AQT 37-13, jedyne co to musiałbym dokupić do niej pianownicę. Wydaje mi się, że powinna być w porządku aczkolwiek po przejrzeniu tematu raczej nie znalazłem za dużo poparcia dla myjek boscha Parametry techniczne: Maksymalne ciśnienie 130 bar Moc silnika 1700 W Maksymalna wydajność pompy 370 l/h Czy to faktycznie za mało? Polecane myjki w tej cenie miały mniej więcej podobne parametry, a wydawanie 4-5 stówek wiadomo, średnio
rustin Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Siemanko wszystkim Mam możliwość przejąć prawie za free myjkę Boscha AQT 37-13, jedyne co to musiałbym dokupić do niej pianownicę. Wydaje mi się, że powinna być w porządku aczkolwiek po przejrzeniu tematu raczej nie znalazłem za dużo poparcia dla myjek boscha Parametry techniczne: Maksymalne ciśnienie 130 bar Moc silnika 1700 W Maksymalna wydajność pompy 370 l/h Czy to faktycznie za mało? Polecane myjki w tej cenie miały mniej więcej podobne parametry, a wydawanie 4-5 stówek wiadomo, średnio Wogole czytałeś z 10 postów wcześniej?Myjki typu lavor może i mają więcej ale na papierze, mialem lavora i nilfiska c120
paki112 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Przeczytałem ok 20 stron z tych 110 + wyszukiwarka, ale faktycznie, ominąłem kompletnie ostatnie strony Byłem pewien, że wszystko związane z boschem już znalazłem #2799 rozumiem, że polecasz?
mkr Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Ten Bosch realnie daje realnie ok. 90 bar i 5-5,5 l/h wody. Nilfisk c 120 w zasadzie to samo(85 bar, 5,4 l/h). Obie zabawki. Kupcie co tańsze bo to praktycznie to samo
rustin Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Ten Bosch realnie daje realnie ok. 90 bar i 5-5,5 l/h wody. Nilfisk c 120 w zasadzie to samo(85 bar, 5,4 l/h). Obie zabawki. Kupcie co tańsze bo to praktycznie to samo Rozumiem że miałeś obie w ręku jak ja? Czy jesteś internetowym teoretykiem czytający dane.Bosch ma dużo większa moc i dużo lepiej wykonany od nilfiska. Nilfisk nie jest zły, lavor to zabawka
powalla Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Teraz Ty teoretyzujesz pisząc iż Lavor to zabawka ...wiesz ile Lavor ma serii myjek? To jakbyś patrzył na Renaulta i napisał że tylko nadaje się do miasta bo patrzysz na Clio1.2 a zapominał o Megane RS Lavor ma np. model Tormenta 28 z mosiężną pompą , miękkim wężem z nawijaczem i lancami z mosiężnymi końcówkami za niecałe 1300zł .
mkr Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 52 minuty temu, rustin napisał: Rozumiem że miałeś obie w ręku jak ja? Czy jesteś internetowym teoretykiem czytający dane. Bosch ma dużo większa moc i dużo lepiej wykonany od nilfiska. Nilfisk nie jest zły, lavor to zabawka A jeśli napiszę, że nie jestem teorytykiem i miałem w ręku ze 300 myjek różnych modeli i wielu marek, to zmieni to sens tego co napisałem ?
rustin Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Teraz Ty teoretyzujesz pisząc iż Lavor to zabawka ...wiesz ile Lavor ma serii myjek? To jakbyś patrzył na Renaulta i napisał że tylko nadaje się do miasta bo patrzysz na Clio1.2 a zapominał o Megane RS Lavor ma np. model Tormenta 28 z mosiężną pompą , miękkim wężem z nawijaczem i lancami z mosiężnymi końcówkami za niecałe 1300zł .Bądźmy poważni. Chyba logiczne, że pisząc o bosch aqt 37-13 czy nilfisk c120 nie porównywalem lavora za 2tys złoty tylko w przedziale do 500zl A jeśli napiszę, że nie jestem teorytykiem i miałem w ręku ze 300 myjek różnych modeli i wielu marek, to zmieni to sens tego co napisałem ? Nie zmieni bo widać, że nie widziałeś ich na oczy i takie opinie są nic nie warte
mkr Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Dalsza polemika nie ma sensu, bo prowadziłaby do udowadnienia kto jest większym "specem" w tej dziedzinie. Zostawmy to zatem dzieciom w piaskownicy. Nie będę więcej "teoretyzował" Życzę Ci szczerze dużo fanu podczas pracy nowym Boschem czy raczej AR-em
Szurszur1 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 pytanie typu aka troll bez czasu: potrzebuję myjki z pianownicą do mycia wozu, myślałem nad kraftem za 439zł ale okazało się że nie podchodzi do niej pianownica, a przynajmniej w firmie nie wiedzą co podejdzie.. jakaś szybka propozycja :d ?
powalla Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Parkside z Lidla za 399 , tylko promocja nie trwa wiecznie
edek86 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Promocja już się skończyła, ale za niedługo na pewno znów się pojawi.
Szurszur1 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 29 minut temu, powalla napisał: Parkside z Lidla za 399 , tylko promocja nie trwa wiecznie ona jest bez pianownicy
powalla Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 No i dobrze ze jest bez , bo i tak musisz kupic pianownice PA lub Techkar .
Szurszur1 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 4 godziny temu, powalla napisał: No i dobrze ze jest bez , bo i tak musisz kupic pianownice PA lub Techkar . Ta i wez kup gdzies takową i zeby jeszcze pasowała końcówka ^.^
Kaight Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Nie ma żadnego problemu z zakupem pianownicy czy to PA czy Techkar z końcówką do myjki Parkside. 1
paperson Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Dokładnie! @Szurszur1 looknij tu 1
Szurszur1 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 wychodzi na to że dobrego efektywnego nilfiska kupi za 700zł+ może i więcej, więc pewnie pozostaje mi czekanie na kolejną promocję w lidlu na parkside - prosze o znak tutaj na forum jak pojawi się promocja, nie wiem czy w ogóle jeszcze ona będzie w ciągu miesiąca, jak myślicie? znalazłem myjkę lavor, https://allegro.pl/oferta/myjka-cisnieniowa-lavor-240ewbar-2500w-pianownica-7830135678 fajna ale wiadomo, nie ma to jak z lidla z gwarancją na 3lata i ten lavor 160bar mocny troche
JPZ Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 7 godzin temu, Szurszur1 napisał: ona jest bez pianownicy Jest pianownica w zestawie jak najbardziej, czy działa to już inna sprawa. 1
ferdek Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Czym się różni pianownica PA od Techkar poza ceną oczywiście ?Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi