Artur Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Tam gdzie ścierki domowe itp. Jeśli masz Auchan-a to tam na dziale moto masz też 3szt. za 6zł ale większe (30x40 zamiast 30x30), bez metek (które trzeba by usuwać), mam też wrażenie, że są minimalnie grubsze od tych z Tesco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afi Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 A ja ostatnio nabyłem u siebie MF'y "Słonecznej kuchni" (coś lekko ponad 30x30) i żałuje że ich więcej nie nabyłem, bo za 4 sztuki zapłaciłem 4,60... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Afi, aż zakrzyczę GDZIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afi Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Niedaleko Żar w miejscowości Grabik... Mówi Ci to coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MDZ Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 A próbował ktoś tych mf do BH i polerowania Coli? http://www.showcarshine.pl/173-showcars ... iego-.html Nadadzą się one czy lepiej poszukać czegoś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 a tych ktos uzywał : http://allegro.pl/show_item.php?item=1245827631 - wychodzi 1.50zl/szt - 32x32cm lub te tansze : http://allegro.pl/3-x-sciereczka-z-mikr ... 36678.html - wychodzi 1.32zl/szt - 30x35cm Szczegolnie te drugie mnie interesuja . Opinie mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 6 Października 2010 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 a tych ktos uzywał : .... - wychodzi 1.50zl/szt - 32x32cm l No tak, po 1,50. Szczególnie jak przyglądniesz się na 'najtańszy' transport ( +15 zł), to 1'na będzie już po 9 !!!!!!!!! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 a tych ktos uzywał : .... - wychodzi 1.50zl/szt - 32x32cm l No tak, po 1,50. Szczególnie jak przyglądniesz się na 'najtańszy' transport ( +15 zł), to 1'na będzie już po 9 !!!!!!!!! pozdrawiam Kupisz ich 30szt i wtedy wychodzi Cie po 2zl/szt co jest i tak dobra cena . wiadomo ze mniej jak 15 szt. to niezbyt oplaca sie kupowac .. a konkretnie tych - firmy MAXY - ktos uzywal ? http://allegro.pl/scierki-z-mikrofibry- ... 10074.html W jakich super/hiper marketach obecnie kupie mikrofibry w niskich cenach ? Szukalem wczoraj w biedronce/tesco/kauflandzie i nigdzie nie bylo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 W tesco są sale mikrofibry po 5zł/3szt w dziale sprzątanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Właśnie nie ma już tych w Tesco za 5zł. Są jakieś takie badziewne teraz i je bym zaliczył do działu"Tanie i NIE dobre mikrofibry" ! Więc uważajcie. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 17 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 a tych czerwonych od Temachem ktoś używał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Ja uzywalem ale dla mnie wszystkimi sie pracuje tak samo jak narazie W dotyku jest bardzo delikatna i gesta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 17 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 1268602834 - o tych mowa,tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Dokladnie tak, mam od nich jeszcze zolte i niebieskie, wszystkie sa fajnej jakosci. Jedyne porownianie jakie mam to z gratisowymi z SCS, te od temachem maja zdecydowanie delikatniejszy dotyk i wiecej miesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 17 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Dobra, to biore z 10 bo mi sie cały zapas skończył niestety do lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz68 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Mikrofibra to najlepsza ścierka do wycierania ale nie wszystkie są dobre Ja zwracam uwagę na skład ścierki z czego jest wykonana ile mierzy i ile ma gram Gdy się dowiecie te parametry wtedy na pewno wybierzecie dobra ścierkę te najlepsze wykonane są z 80% polyester i 20% polyamid ale osobiście kupujcie po 1 szt aby samemu sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha-ł Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Dobra, to biore z 10 bo mi sie cały zapas skończył niestety do lakieru Czerwonych używałem. W sumie są w porządku. Mają tylko jedną wadę : FARBUJĄ !!!! Lepiej kup żółte: 1277362051. Zdecydowanie lepiej się nimi pracuje. Uważam że są to najlepsze mikrofibry jak za tą cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 18 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Wziąłem po kilka sztuk każdego koloru, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 18 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Spoko. Dla mnie to w sumie bez znaczenia, bo od teraz MF przeznaczone do lakieru,czyli wosku itp piore tylko ręcznie, i tylko osobnie, po ostatnich przebojach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saintmc Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Ja też tak zrobiłem Mnie najbardziej odpowidają żółte, dobra cena i niezła jakość.Daj znać czy czerwone farbują. Ja brałem te czerwone, niestety tak jak pisałeś wcześniej, farbują. Ale tak to są ok. W sumie to od temachema najlepsze, wg mnie, są niebieskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timur Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 w zwiazku ze zaopatruje sie w chemie u jednego przedstawiciela w Poznaniu zapytałem o scierki mikrofibry-posiada dwóch producentów jeden to ,,kaja,,(4 kolory) a drugi to ,,green tex,,(chyba tylko 2)-dostałem od niego oferte co przedstawiam na scanie-sprzedaje tez on na allegro ale ceny widze ze ma wieksze(nick na allegro CSP_POZNAN) przetestowałem niebieska ,kaja,-miła w dotyku,nie barwi przy praniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 24 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Daj znać czy czerwone farbują. Dzisiaj je przepłukałem w wodzie z mydłem, coby wszelkie pyłki itp rzeczy zmyć przed pracą, nie widziałem jeszcze tak farbującego materiału Wrzuciłem 4 do wiadra, po minucie wylałem wode koloru krwistoczerwonego Dopiero po 5 płukaniu przestały puszczać farbe, myśle że już będzie ok. Niebieskie też troche farbowały, ale dużo mniej, to samo żółte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Wczoraj zakupiłem ręczniki z mikrofibry w decathlonie. Jeden do wycierania auta, a drugi dla siebie Rozmiar gigant 130x80 za 40zł. Były też mniejsze. Bardzo milusi i elegancko chłonie wodę. Tylko trochę mniej milusie są krawędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 zegarek, testowałeś już? Ja też kiedyś bardzo mocno zadumałem się przy takim reczniku, ale w rezultacie nie kupiłem w obawie że się to do fury może nie sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 kojak, bynajmniej nie pytałem złośliwie. Kosztowały 5 zł z haczykiem i uważam, że są zupełnie przyzwoite, tylko teraz przeczytałem Twój post i nie wiem, czy kupiłem te lepsze, czy te gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi